קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] דו"ח מיוחד: איך לעצור את מסי? טיפים כחול לבן
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 20:35
  2. טיפים לימי סיירות
    על ידי A.C.K בפורום מאמרי צבא וגיוס
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 01-02-2009, 13:22
  3. Big Nugz - It's My Time להורדה, העלאה בלעדית לאטרף!! **מיוחד**
    על ידי Frisky בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 23:51
  4. [מוכר]ג'ימיילים במחיר מציאה וסמל מיוחד לג'ימייל
    על ידי InSoMniac בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:45
  5. [לינקיה] - מדריכים , טיפים , וכ'ו !
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-01-2005, 21:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מיוחד לימי הסיירות - טיפים מלוחמים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מיוחד לימי הסיירות - טיפים מלוחמים!

הצוות שלנו ריכז במיוחד עבור המתכוננים לימי הסיירות את כל הטיפים החשובים ביותר,

מפי לוחמים שהיו שם ועברו בדיוק את מה שתעברו בעוד מספר ימים!

תודה מיוחדת לשי, רועי, אלעד ויניב

כיצד לעבור בהצלחה את יום הסיירות? טיפים מאת לוחמים!

במהלך השבועות הקרובים יחלו המיונים לקראת גיבושי היחידות המיוחדות של צה"ל – ימי הסיירות.
    יום הסיירות נערך בשטחים הדרומיים של מכון וינגייט, על גבי הדיונות הממוקמות בצמוד למצוק.
    ביום הסיירות נערכים תרגילים רבים ובינהם: סחיבת שקי חול, זחילות, ספרינטים ותרגיל האלונקה הסוציומטרית.
    ברור לכל שלהגיע ראשון בכל אחד מהתרגילים יהווה יתרון איכותי ואולי אף יבטיח קבלת הגיבוש הרצוי, אך מה מעבר ליכולות הפיזיות? האם זה הכל? על מה כולם מדברים שאומרים בחצי זלזול "הכל בראש" האמנם?
    אז כן! קיימים כמה דברים שאותם ניתן ליישם ובכך לצור רושם איכותי יותר על המפקדים ביום הסיירות ובגיבוש. להלן טיפים מיוחדים לקראת ימי הסיירות מרוכזים משיחות עם לוחמים ביחידות המובחרות:
    1. שי, לוחם בשייטת 13 – ביום הסיירות שלי אני זוכר שהייתי ממש על הפנים! לא הגעתי ראשון אפילו לא פעם אחת! אבל אני זוכר היטב שיצאתי לכל ספרינט בלי להסס וזינקתי קדימה בכל תרגיל. אולי לאחר מכן עקפו אותי כמה חבר'ה חזקים, אבל המפקדים בגיבוש וודאי שמו לב לכך שאני נחוש ולא מוותר.
    2. רועי, לוחם בשלד"ג – הטריק שלי היה בשקים, ידעתי שאני לא מהיר במיוחד ושלהגיע ראשון בסדרי ההגעה יהיה קשה ולכן במשימת השקים החלטתי שאני נותן בראש! תפסתי את השק, מילאתי אותו עד הסוף, וברגע שנתנו את האות, התחלתי לפרפר על הדיונה למעלה ולמטה בריצה קלה, לא עצרתי לשתות ולא עצרתי לכלום. דאגתי לסדר את השק כמו שצריך כך שחול לא יפול ושהוא ישב באופן שווה על הכתפיים ופשוט נתתי עבודה עד שעצרו אותנו.
    3. יניב, טירון במסלול מטכ"ל – אם יש לי טיפ אחד עבורכם זה יהיה להביא שעון! שעון פשוט עם סטופר זה מה שצריך. בכל משימה ובכל הפסקה אני הייתי זה עם השעון שמקריא זמנים לכולם ודואג לסדר את כולם. זה מאוד חשוב משום שזה יוצר רושם טוב כלפי המפקדים וגם מציב אותך בעמדה גבוהה בקבוצה.
    4. אלעד, לוחם במיל' בשלד"ג – יום הסיירות זהו יום קצר ומרוכז, לא שומרים כוחות. חייבים להבין שיכולות פיזיות גבוהות הן העיקר, אבל ממש לא הכל. ההופעה חושבה גם היא ולכן חשוב להקפיד להגיע ליום הסיירות מגולחים ומסופרים, עם חולצה שלמה ונקייה (למרות שתתלכלך תוך שניה!), מכנס נורמאלי וכו'... להופעה שלנו חשיבות גדולה! בין הספרינטים שכולם נמרחים על הריצפה אני נשארתי זקוף, ידיים מאחורי הראש ונשמתי כמה שניתן עד ל"צא!!!" הבא
    5. ניר כהן מוסיף – בחרתי לרכז טיפים מארבעה חברים לוחמים ביחידות המיוחדות אשר מהוות שאיפה עבור רבים מבני הנוער. הטיפים האו יכולים להוות את השינוי בין מעבר ולאי מעבר ביום הסיירות! שימו לב לכל הדגשים הקטנים.. שעון על היד, הקראת זמנים, לעמוד זקוף בין סדרי ההגעה, נחישות בשקים וכו'...
    6. שיהיה בהצלחה!!!
    ניר כהן

מאמן מקצועי לבני נוער לקראת גיוס

מאמן ראשי Excellent Training

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה ניר!

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,532 | הודעות: 8,151,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect