קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-02-2012, 22:59
  2. מיוחד לימי הסיירות - טיפים מלוחמים!
    על ידי ניר כ ה ן בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-12-2010, 21:12
  3. היי חברים, אני צריכה קצת טיפים לקראת יום סיירות
    על ידי חנצ'וווק בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-01-2009, 18:05
  4. נשלחו זימונים לימי סיירות יולי 2007
    על ידי SlickK בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-06-2007, 23:37
  5. [לינקיה] - מדריכים , טיפים , וכ'ו !
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-01-2005, 21:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

טיפים לימי סיירות

ברירת מחדל טיפים לימי סיירות

נכתב ע"י A.C.K

טוב ימי סיירות זה ינואר יצאו לדרך כבר ביום ראשון והחלטתי לתת כמה טיפים לחברה שיוצאים ליום סיירות.

אני אתחיל מזה שאני ממליץ בחום לקרוא מאמרים על ימי סיירות (יש אחד בפורום מאמרי צבא וגיוס ויש לי עוד הרבה אתם מוזמנים לבקש בפרטי) כדי שתדעו פחות או יותר לאן אתם הולכים.
    אוקי אז ככה, אתם צריכים להבין שיום סיירות הוא שונה מגיבושים, אף אחד לא מסתכל על איך אתם מסתדרים בקבוצה, על איך שאתה עוזרים\לא עוזרים לחברים, זה לא מעניין אף אחד! מבחינתם תרוצו הכי מהר תגיעו ראשונים כל הזמן זה מה שהם רוצים.
    יום סיירות כל אחד לעצמו, כמובן שזה לא אומר שתהיו מניאקים ותדחפו וכאלה כי רושמים את זה כמובן אבל אין צורך לעזור למישהו שנפל כי זה לא מעניין אף אחד.

זה היה טיפה על היום סיירות, אבל ההכנה מתחילה הרבה לפני.
    קודם כל, מומלץ מאוד להתאמן לפני היום סיירות כי זה עוזר וזה כדאי.
    לחברה שמתאמנים - 4 ימים בערך לפני היום שלכם תפסיקו להתאמן תנו לגוף לנוח לשרירים להתשחרר.
    היום סיירות מתמקד בעיקר בספרינטים אז כדאי להתמקד בזה באימונים שלכם. (ממליץ גם לחזק שרירי רגליים, מנסיון לצערי)
    כמובן שיום לפני היום סיירות ללכת לישון מוקדם, לאכול מנה יפה של פחמימות.
    תשתדלו להגיע בזמן ואני אסביר למה זה כדאי, במקרה שאתה מזומן ל7 וברבע ל7 אתה מוצא את עצמך תקוע בפקק ורואה שיש סיכוי שתאחר, אתה מתחיל להילחץ ומנטאלית אתה מתחיל את היום לא טוב, לכן מומלץ לבוא בזמן ומקסימום תקבלו טיפה עבודות רס"ר.

ועכשיו לחלק היותר מעניין היום סיירות עצמו:
    מתחילים בבר אור כמו שכולכם אני מניח יודעים. לגבי הריצה בבר אור מומלץ לתת 70%-80% מהכוח שלכם ולא להיקרע שם מכיוון שהריצה נועדה אך ורק לדרג אותכם ולחלק אותכם לקבוצות. מקרים נדירים שמתייחסים לבר אור כשקובעים לאן לשבץ אותכם.
    אתם תראו שם אנשים פותחים בספרינט לא נורמלי - אל תתרגשו תוך 2 דקות אתם תעקפו אותם חזרה פשוט תשמרו על קצב אחיד.
    בקשר לבטן ולמרפקים - תעשו כמה שבאלכם

אחרי שתחולקו לקבוצות יקחו אותכם לדיונה הידועה לשמצה ותתחילו באמת בעבודה הקשה.
    כמו שבטח קראתם (או שלא) מתחילים בספרינטים. המפקד מבקש שתגיעו לנקודה X ותחזרו בזמן לא הגיוני :\ לא להתרגש הוא לא באמת מצפה שתצליחו זה פשוט נועד לעייף אותכם ולשבור אותכם.
    אגב, החלק שבו נשברים רוב אם לא כל האנשים זה החלק של הספרינטים.
    לאחר כמה פעמים שהוא ישלח אותכם לריצה לא הגיונית הוא יגיד לכם שהוא מתחיל לרשום סדרי הגעה ושם הגיע הזמן לתת הכל - תזכרו מבחינתכם המטרה היא להגיע ראשון בספרינט שאתם עומדים לצאת אליו עוד 2 שניות.
    אל תנסו לחלק כוחות, הם לא רוצים את זה, פשוט תתנו הכל בכל ספרינט וספרינט. תחשבו אך ורק על הספרינט שאתם עומדים לצאת אליו כי יכול להיות שהוא יהיה האחרון וזאת הפעם האחרונה שלכם להוכיח את עצמכם.
    דבר חשוב לגבי הספרינטים, הם לא רוצים שתסיימו ספרינט ותתחילו להתקפל ולהתכופף להם, הם רוצים לוחמים לכן חשוב שאחרי הספרינט תעמדו זקוף תקחו אוויר כמו בני אדם תשתדלו להיראות טוב ותמיד מוכנים ל"צא" הבא.
    עוד דבר, הם לפעמים מאוד מפתיעים עם ה"צא" הזה ככה שתהיו מרוכזים כל הזמן וכל הזמן מוכנים לזינוק הבא.
    עוד טיפ לגבי הספרינטים - תתנו את הכל בתחילת הפרינט ותשתדלו להגיע ראשונים לחפץ שאתם צריכים להקיף (עת חפירה בדר"כ).
    א. זה נותן יתרון פסיכולוגי על שאר החברה.
    ב. אני אישית הגעתי למצב שהקפתי את השק (ככה היה בסימולציה) בהליכה בגלל פקק שנוצר שם ופשוט חבל על הזמן שלכם, אמנם אתם נחים אבל לא באתם ליום סיירות בשביל לנוח, כמו שאמרנו - נותנים 100% בכל ספרינט.
    כמו שכבר אמרתי, הספרינטים זה בעצם הקטע שכולם מקבלים את השוק שלהם ושם רוב האנשים פורשים ומעטים האנשים שפורשים לאחר מכן ככה שתשתדלו לשרוד את החלק הזה.

בקשר לאלונקה אין לי יותר מדי טיפים, פשוט תרוצו הכי מהר וכשאתם עם האלונקה אל תלכו! תרוצו גם אם זאת ריצה מאוד קלה, תשתדלו לרוץ.

לגבי השקים, כמה דברים:
    1. מומלץ לתפוס את היד החזקה במקום בלי הקשירה מכיוון שיותר קשה לאחוז בו. (Boom Shankar)
    2. טיפ קטן שלי בנוסף זה שכשאתם קושרים את השק, תקשרו טיפה רחוק מהקצה של החול, זאת אומרת תשאירו קצת מקום לחול לנוע, זה מקל מאוד על התפיסה של השק.
    3. שמעו, תאכלס אי אפשר לרוץ כל הזמן עם השק, אף אחד לא מצליח וסביר להניח שגם אתם לא תצליחו לכן אני ממליץ לכם לתפקד ככה: בעליות ללכת אבל בירידות לרוץ! סה"כ לא דורש אנרגיה, אתם רק צריכים לתת לגוף להיזרק למטה, אתם לא תתעייפו מזה כמעט וגם יראו שיש לכם טיפה שכל

לגבי הבור, אני אישית לא חפרתי בור בסימולציה, לכן אני ממליץ לקרוא מאמרים על היום סיירות, בהם בדר"כ יש טיפים לגבי הבור.

מאמרים לגבי היום סיירות:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=259300
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=311132

אני משאיר את הנושא פתוח אז חברה בלי ספאם בבקשה, מי שיש לו דברים להוסיף הוא מוזמן.

זהו, שיהיה בהצלחה לכל החברה שיוצאים לימי סיירות בשבועיים הקרובים, כשיגמר מחזור הימי סיירות מאמר זה יועבר לפורום מאמרי צבא, בנתיים ישאר כנעוץ.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 14-01-2008 בשעה 22:27.

ישי התותח

2. קישורים ממומנים

מורחקים האוואטר של FireFly
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    TALK IS CHEAP

לחפור בור נישמע די קשה
    הספרינטים זה בחול או על קרקע רגילה?
    וואי זה נישמע ממש קשה
    כמה זמן כל זה לוקח בערך ?

הכל חוץ מהבראור מתבצע על דיונה, כלומר חול רך. קשה מאוד לרוץ אתה פשוט דוחף ולא מתקדם.

החלק הפיזי של היום סיירות? בין שעתיים ל4 שעות, זה משתנה מפעם לפעם.

ישי התותח

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

הריצת 2000 בבר אור
    זה על חולות?

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    הריצת 2000 בבר אור
    זה על חולות?
    לא, אדמה רגילה עם קטעים קטנים של טיפה חול רך אבל לא קריטי בכלל.

ישי התותח

אתה בוכים על הדיונה של היום סיירות חכו לדיונה של גיבוש מטכ"ל אתם עוד תיתגעגעו ליום סיירות.
    מה שאשני מנסה להגיד שהיום סיירות זה שלוש שעות וזה רק תחילת הדרך יש אם התקבלתם תידעו שיש לכם עוד הרבה לעבור

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

ציטוט נכתב במקור על ידי qweq צפיה בהודעה
    אתה בוכים על הדיונה של היום סיירות חכו לדיונה של גיבוש מטכ"ל אתם עוד תיתגעגעו ליום סיירות.
    מה שאשני מנסה להגיד שהיום סיירות זה שלוש שעות וזה רק תחילת הדרך יש אם התקבלתם תידעו שיש לכם עוד הרבה לעבור
    פרה פרה

שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    TALK IS CHEAP

ציטוט נכתב במקור על ידי qweq צפיה בהודעה
    מה אתה דואג , ניכנסים לכושר טוב ... משתפרים עם הזמן
    כמו שאמרו
    פרה פרה

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

יש לי יום חמישי.. אני קצת חולה נראה לי אני יגיד להם לדחות בשבוע.. חברים שלי אמרו שהיה ממש קשה.. בנתיים אף אחד מהם לא קיבל כלום חוץ מחובלים (ששמעתי שאם כותבים את זה בעדיפות שניה או ראשונה בטוח מקבלים את זה)..
    יאללה נחייה ונראה, אני ינסה לקחת את זה באיזי או שאולי זה טעות.. לא יודע כבר

ציטוט נכתב במקור על ידי FireFly צפיה בהודעה
    מה אתה דואג , ניכנסים לכושר טוב ... משתפרים עם הזמן
    כמו שאמרו
    פרה פרה
    חחחחח קודם שתקבל מטכ"ל ואז תדבר. כדי לקבל מטכ"ל צריך להתברג ב-90% מהאקטים ביום סיירות!

ו-A.C.K רק שתידע שהם רושמים ה-כ-ו-ל מההתחלה. הם פשוט לא אומרים לך. וגם אם הם לא רושמים , הם אלו בסופו של דבר שיחליטו לאין תלכו. לכן חשוב בכל אקט אקט לתת את הכול.

שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    TALK IS CHEAP

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    חחחחח קודם שתקבל מטכ"ל ואז תדבר. כדי לקבל מטכ"ל צריך להתברג ב-90% מהאקטים ביום סיירות!
    לא הבנתי בדיוק מה שאמרת
    אבל כמו שאמרתי פרה פרה
    אפשר הכל אם רוצים

בהצלחה לכולם...תרשמו פה את התוצאות..

החולות רכים ושוקעים..קשה לרוץ שם,אבל לפחות נחמד לזחול על חול ולא על דשא ואדמה קשה לשם שינוי:o

לא לוותר והכי חשוב לא לרמות..אם אומרים להקיף מסביב לשק חול משמאל לימין זה בדיוק מה שתעשו תקיפו מסביב לשק חול.. גם אם תעברו מעל השק זה יכול להרים להם גבה...תמיד בכל מקום יש מישהו שרואה אותכם,אגרסיביות זה טוב כי אתם פה רק כיחידים ורוצים לנצח בהכל, אבל דחיפות, מרפקים וכדומה מתקבל בעין נורא לא יפה!גם דחיפות ונסיונות להסתננות לחבורה הנרשמת- בסימולציה הגעתי שני לאלונקה באלונקה סוציומטרית ופתאום מצאתי את עצמי 7.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

סיימתי היום יום סיירות, היה קשה באימונים ואני לא אגיד קל אבל היה נסבל בהחלט. קיבלתי מטכ"ל.
    טיפ אחד שאני רוצה להוסיף ולא ראיתי בשום מקום: בשקים (כמובן לרוץ בירידות ולא לעצור אף פעם) תקפידו שאתם מעלים את השק שהיד החזקה תאחוז בצד בלי הקשירה כי הרבה יותר קשה לאחוז בו, אני עשיתי הפוך והצטערתי..

בהצלחה

החזרתי את המאמר לנעוץ בשביל האנשים שהולכים ליום סיירות ביולי.

הוספתי גם עוד טיפ נחמד.

שיהיה בהצלחה לכולם!

ישי התותח

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

אני ממש מקווה שאני לא אצטרך לפרוש אם יהיה ממש קשה ...
    שיהיה לכולם בהצלחה !

ד"א תוכל להביא לי עוד מאמרים?קראתי מה שנתת זה נותן מוטבציה .. אם תוכל לארגן לי עוד ..
    נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 03-07-2008 בשעה 01:20.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,133 | הודעות: 8,173,720 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect