קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-11-2006, 14:48
  2. כל מי שכאן אוהד קבוצה מליגת העל שיכנס
    על ידי levental בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-09-2006, 10:51
  3. ליגת העל השנה...
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-07-2006, 14:25
  4. נתונים מליגת העל , שווה כניסה
    על ידי -=-מתן^אלחלו-=- בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 18:23
  5. תוצאות מליגת העל הצנועה שלנו.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-01-2006, 18:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אכזבה מליגת העל השנה.

מורחקים
    שם פרטי
    אושרי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אכזבה מליגת העל השנה.

אז ככה,
    ליגה של 10 קבוצות, דבר שמראה את החוסר הכספי בצורה המובהקת ביותר.
    שלושה סיבובים של ליגה. נובע מהמספר המצומצם של הקבוצות. לדעתי מיותר ביותר. אין בזה יתרונות.
    תחשבו שיש פלייאוף, מתוך 10 הקבוצות ל-8 מהם יש סיכוי לאליפות, ככה שהטעם והחשיבות של משחקי הליגה נגמרים בערך מאמצע הסיבוב השני, בגלל הסיבה הפשוטה שאתה צריך רק להבטיח את מקומך ב-8 הראשונות. לשאוף יותר גבוה רק יקנה לך יתרון ביתיות, שגם בסופו של דבר מכבי זוכה בו כי היא מסיימת במקום הראשון.
    רוב הזרים בליגה הזאת לדעתי פשוט על הפנים. מביאים זרים צעירים, לא משופשפים שבאים להעביר פה שנה כדי שיחטפו אותם לליגות הפיתוח של ה-NBA או ל-NBA עצמו, או אפילו לאירופה. לא באמת אכפת לרובם מהזרים מה הולך בקבוצה שלהם ועד כמה היא תצליח. הם לא באמת מקריבים את עצמם.
    אין המשכיות. בכל שנה סגלים שלמים של קבוצות מתחלפים, וזה דבר שנראה לעין בכל הקבוצות כולל מכבי. בכדורסל אחד הדברים היותר חשובים הוא החיבור בין השחקנים ודבר כזה נובע ממשך הזמן בהם הם משחקים ביחד.
    ישראלים חלשים לרוב. השחקנים הישראלים משחקים רק בגלל החוק הרוסי, ולא באמת בגלל יכולתם המקנה להם את דקות המשחק. הם לא קולעים הרבה, מתרחקים מהכדור ותפקידם העיקרי הוא להעצים את הזרים.

אני מאוד אוהב את הליגה שלנו. אבל היא לא טובה. בלי כסף שום דבר לא יזוז פה. חייב להיעשות שינוי, כי קבוצה כמו חולון עם כל הכבוד לא יכולה להיות בליגת העל. 6 שחקנים? מי שמע על דבר כזה בקבוצה מקצועית?
    חיפה זה קבוצה? נתניה זה קבוצה? גלבוע זה קבוצה? והרשימה עוד ארוכה..
    ואתם יודעים איך אני מדבר בכזה ביטחון על הקבוצות האלה?
    פשוט מאוד, התוצאות שלהם באירופה. משחק אחרי משחק חוטפים בראש. חיפה מקבלת שלושים, את נתניה לא סופרים, והפועל ירושלים שדווקא להם יש חומר שחקנים טוב לא משחקת טוב, לא מתפקדת, ועפה מהיורוצ'אלנג נגד קבוצות חלשות יחסית בשלב הראשון.

סוגיית מכבי ת"א- לדעתי זה פשוט בושה מה שהמנהלת עושה כנגדה. אני לא ראיתי דבר שכזה, שהנהלה של ליגה רוצה שקבוצה מסוימת לא תקח אליפות ועושה את כל המהלכים האפשריים כדי לעשות זאת. למרות ההצלחה שלהם בזה, לדעתי זה פשוט בושה!
    אני מאוד מעריך ומכבד את גלבוע וחולון שהעמידו בשנות האליפות שלהם קבוצות עם סגל מצויין, שכן יכל להעמיד והעמיד קושי רב כנגד מכבי ת"א, אבל תראו מה קורה שנה-שנתיים לאחר שנת האליפות. הקבוצות מתפרקות, לא מצליחות להחזיק. זה פשוט מבייש את הכדורסל הישראלי שזה מה שקורה!

בזמן כתיבת הדעה, עברה בי מחשבה שפשוט צריך לסגור את הליגה הזאת עד שיגיעו משקיעים שמוכנים לפתוח את הכיס. אבל אז אנחנו נשאר ללא כדורסל, דבר שלא הגיוני שיקרה. זה יפגע בנבחרות הישראליות ובכישרונות הישראלים שעוד לא פרצו.
    אז זאת אפשרות שלא עולה על הדעת.
    לא עולה לי איזה רעיון.
    אולי לשלב את הליגה שלנו עם ליגה של מדינה שכנה, נגיד 5 קבוצות מכל ליגה. אני סתם זורק פה דברים, אין לי באמת רעיון וזאת בעיה קשה. אבל אני רק מראה לכם שמשהו חייב לקרות. הליגה הזאת זה פשוט שכונה..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Private
    לייקים
    0
    נקודות
    528

קודם כל יופי של דיון/טור דעה.
    בקשר למה שכתבת השיטה בליגה באמת לא טובה ובשנה הבאה זה יחזור 12.
    היתרון היחיד ב10 הוא שכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה(כמובן שמכבי מחוץ למשוואה לרוב) ביום נתון ושאין קבוצה שמתפרקת כל משחק(כמו רמת גן ונהריה בשנה שעברה).
    קרדיט ל-AMIT- על החתימה^^^
    לשעבר shafoosha12

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אתה יודע למה היא לא טובה? בגלל שאין ישראלים איכותיים.
    דוגרי,בשביל מה הליגה הזאת קיימת?בשביל לספק עבודה לשחקנים זרים?לא..כדי לספק במה לשחקנים הישראלים שיתקדמו הלאה.
    אפשר היה לראות בקיץ כמו מה נראות נבחרות הנוער של ישראל והם העתיד של הליגה שלנו.נראו כמו פח וכולן ירדו לדרג ב'.
    במקום להשקיע בשחקנים וללמד אותם כדורסל האגודות שואפות לתארים אידיוטיים שיכניסו עוד פרוטה מסכנה לכיס של הבעלים שלהן.אני פליט של הדבר הזה.הייתי שנה שעברה בקבוצה והמאמן פשוט לא ספר אותי.הייתי בא לכל האימונים,חצי שעה לפני,הייתי אפילו אומר שאני בן השחקנים היותר טובים בקבוצה והוא עדיין לא ספר אותי.מאמן שזיין לנו בשכל על ההגנה אבל נתן לשחקנים לשחק לשחקנים שכשהם שומרים ההגנה נראית כמו גבינה מחוררת.
    אני בטוח שלא רק אני סבלתי מזה ויש עוד מלא שחקנים מבוזבזים שיושבים על הספסלים בקבוצות הנוער.במקום להתמקד בפיתוחם,האגודות עסוקות בתארים חסרי חשיבות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,713 | הודעות: 8,206,306 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect