קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טוטו] ליגת העל + ליגה לאומית , הפרס = 1,000 נק' !!!
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 21:05
  2. [טוטו]ליגת העל+ליגה לאומית , הפרס = 500 נק'
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 15:30
  3. זהו, ליגת העל מתחילה.
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 00:18
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 21:32
  5. [הימור]מכבי פ"ת-מ.ס. אשדוד,גביע הטוטו ליגת העל מחזור 4
    על ידי InSoMniac בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

ליגת העל השנה...

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ברירת מחדל ליגת העל השנה...

בית"ר ירושלים - קודם כל אני יגיד שזו הקבוצה שלי שבנתיים לא מראה מי יודע מה..
    מנצחת רק קבוצות של המילואים גם בהולנד וגם ברומניה, לא נראה משכנע.. נקווה שיהיה טוב..
    למרות שמול הקבוצה הרביעית בליגה הרומנית הם שיחקו מצויין וכמעט ניצחו...
    אבל לפי מה שקורה כרגע אני חושב שבית"ר השנה תיקח אליפות....

מכבי חיפה - כולם אמרו יהיה קל, ויהיה בדיוק כמו בשנים שעברות, אבל לפי מה שנראה כרגע חיפה
    נראית כמו בקבוצה תחתית... 6 משחקים בלי שום ניצחון, שחקנים זרים רוצים לעזוב... ההגנה מאוד חלשה..
    בנאדו חוזר והולך כמו איזה לא יודע מה... בנתיים לא נראה טוב, אבל בכל זאת זו חיפה, ועם כל הניסיון שלה
    היא חזקה בתמונה...

מכבי ת"א - במילה אחת, כסף! אין זרים כי אין כסף, נמני נשאר רק בגלל שלוני הבטיח לו בשנה הבאה להיות מנג'ר, אלי כהן שיש לו עין טובה של זרים לא יכול לבצע כלום בלי כסף... הם הפסידו לקבוצה מהליגה השלישית בהולנד..
    כרגע זה לא נראה טוב... הם לא מרשימים חוץ מהניצחון על ברוז', אבל גם שמה כולם יודעים שעדיין אין חיבור..
    השחקנים ההישראלים שבאו אליהם לא עם מספיק ניסיון כמו משה ביטון שחקן מצויין, אבל עדיין לא בשל לקבוצה
    כמו מכבי ת"א לטעמי.. שבחון שעכשיו חתם עסקה מצוינת.. בקיצור בהצלחה ואוהדי מכבי תקוו שיהיה לכם זרים..

הפועל ת"א - דיברו על כך ששום יביא דברים טובים, ושהוא מאמן יותר התקפי ויותר טוב מקשטן, אבל המצב כרגע ממש מחפיר... בלי שום ניצחון, הגנה חלשה ביותר... הולך להיות שנה הבאה קשה מאוד אצל האדומים גם מבחינה כספית כגון הרשמה לליגה...

מכבי נתניה - נראית טוב עם השחקנים שיש לה, אבל הנה צצה לה בעית ברקוביץ' שעם הוא יעזוב מכבי נתניה תהיה לפי דעתי די בצרות... המאמן גוטמן לא ראוי לאמן יותר בישראל לדעתי, כל קבוצה שהוא אימן הוא נכשל איתה בסופו של דבר... ואני מבטיח שגוטמן ילך תוך זמן קצר הביתה...

הרצליה והכוח ר"ג - כמו מכבי ת"א אין כסף, רק שפה זה הרבה יותר גרוע כי אין בכלל עזרה כלכלית... הרצליה מחליפה מאמן כאשר עוד לא התחיל לאמן, שיימן פשוט חולה נפש... ר"ג מפסידה לרמת השרון... בקיצור אין הרבה מה לדבר פה מלבד האכזבה..

זהו מה דעתכם????

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

דעתי שתיתן כאפה לעמצך במקום להקליד שטויות
    וברצינות מכבי ת"א לבנתים הכי הרשימה, אין כסף? שבחון ב- 450 אלף דולר זה לא כסף?
    התקציב של מכבי מקום 3-4 אז למה סתם להגיד דברים שאתה לא מבין

ותראה תאימונים של מכבי הכול ברוח טובה ובהשקעה מרובה, אלי כהן ומאמן הכושר קורעים להם ת'תחת והשחקנים מתאמנים ברצינות במקום לריב מכות כמו אצל חיפה וביתר.

אני לא בא לומר שמכבי יותר טובה מכולם רק אל תזלזלו סתם

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי itay
    דעתי שתיתן כאפה לעמצך במקום להקליד שטויות
    וברצינות מכבי ת"א לבנתים הכי הרשימה, אין כסף? שבחון ב- 450 אלף דולר זה לא כסף?
    התקציב של מכבי מקום 3-4 אז למה סתם להגיד דברים שאתה לא מבין

ותראה תאימונים של מכבי הכול ברוח טובה ובהשקעה מרובה, אלי כהן ומאמן הכושר קורעים להם ת'תחת והשחקנים מתאמנים ברצינות במקום לריב מכות כמו אצל חיפה וביתר.

אני לא בא לומר שמכבי יותר טובה מכולם רק אל תזלזלו סתם
    בוא הנה תרגיע יבן זונה שב בצד...
    אני לא דיברתי אלייך ככה, אל דבר אלי ככה...
    450 אלף מאנשי עסקים שעוזרים להם... ידבע אחד...
    אין לכם זרים, אין קבוצה... ואני לא מזלזל, אמרתי רק שאין להם כסף בשביל זרים וכרגע זה נראה רע...
    זה שאתה לא מוכן לקבל את זה זו בעיה שלך יטמבל...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

כמו ששליימה אמר, אין כסף לזרים.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי insent
    בוא הנה תרגיע יבן זונה שב בצד...
    אני לא דיברתי אלייך ככה, אל דבר אלי ככה...
    450 אלף מאנשי עסקים שעוזרים להם... ידבע אחד...
    אין לכם זרים, אין קבוצה... ואני לא מזלזל, אמרתי רק שאין להם כסף בשביל זרים וכרגע זה נראה רע...
    זה שאתה לא מוכן לקבל את זה זו בעיה שלך יטמבל...
    הלו ליצן קטן אם אהיתה מבין דברים אהיתה מבין שזה זמני ובתכלס למכבי יש תקציב מכובד ביותר לליגת העל, זה שאנשים והתקשורת מתלוננים שהתקציב של מכבי נמוך זה לא באמת כי התקציב נמוך לליגת העל זה בגלל שתמיד מצפים ממכבי להיות הכי טובים, ואתה כמו ליצן באמת חושב שמכבי אחת הקבוצות העניות בליגה

ובקשר לזה שאין עדין זרים במכבי זה בגלל 2 סיבות: 1. אלי כהן בודק טוב טוב ולא ממהר לקחת סיכונים 2. המלחמה בארץ
    אז חאלס סתם לזלזל, בעזרת ה' יהיה טוב

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

איזה תקציב יש למכבי מה אתה גנוב? בזוקה הם קונים בצ'ק עלק תקציב...
    לנו יש תקציב...גאידמק הטחון הזה..וגם לדעתי תהיה לנו אליפות...
    ואיזה ביתר מאכזבת זה כולה משחקי אימון וניצחנו את הרוב בתוצאות גבוהות אז מה מאכזבת מה אתה רוצה 10 אפס כל משחק ? גם איאקס הפסידה במשחק אימון אז זהו הלכה העונה? בקטנה זה משחקי אימון כמו המשחקי הכנה של המונדיאל זה סתם המאמנים מנסים כל מיני טקטיקות לראות איך הקבוצה .. שהשחקנים יתגבשו קצת וזה...קיצר בליגה אני מאמין שנפציץ....יהיה בסדר אלא ביתר

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי lolx
    איזה תקציב יש למכבי מה אתה גנוב? בזוקה הם קונים בצ'ק עלק תקציב...
    לנו יש תקציב...גאידמק הטחון הזה..וגם לדעתי תהיה לנו אליפות...
    ואיזה ביתר מאכזבת זה כולה משחקי אימון וניצחנו את הרוב בתוצאות גבוהות אז מה מאכזבת מה אתה רוצה 10 אפס כל משחק ? גם איאקס הפסידה במשחק אימון אז זהו הלכה העונה? בקטנה זה משחקי אימון כמו המשחקי הכנה של המונדיאל זה סתם המאמנים מנסים כל מיני טקטיקות לראות איך הקבוצה .. שהשחקנים יתגבשו קצת וזה...קיצר בליגה אני מאמין שנפציץ....יהיה בסדר אלא ביתר
    אחי לא אמרתי שביתר לא טובה אני דווקא רוצה שביתר תיקח ותשחק כדורגל טוב למה יוצא לי להיות הרבה במשחקים של ביתר
    רק עיצבן אותי איך הוא מזלזל משווא תתקציב של מכבי להכוח רמת גן והרצליה, אם בסופו של חלון העברות התקציב של מכבי לא יהיה גדול משל שניהם ביחד אני חותך ת'אצבעות שלי

nsh
    אורח

איזה טעות מה שכתבתה על חיפה.. ניפגש בחגיגות!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

אחי לא אמרתי שביתר לא טובה אני דווקא רוצה שביתר תיקח ותשחק כדורגל טוב למה יוצא לי להיות הרבה במשחקים של ביתר
    רק עיצבן אותי איך הוא מזלזל משווא תתקציב של מכבי להכוח רמת גן והרצליה, אם בסופו של חלון העברות התקציב של מכבי לא יהיה גדול משל שניהם ביחד אני חותך ת'אצבעות שלי
    1. לא השוואתי בין מכבי להרצליה ולר"ג, תלמד לקרוא... אמרתי שאין להם לקנות זרים...
    2. אתה חי באשליות עם למכבי יש כסף.. זה שאתם אוהדי מכבי לא מקבלים את זה, זו בעיה אחרת...
    3. אף פעם לא אמרתי שלמכבי יש את התקציב הכי גרוע בליגה, אמרתי רק שכרגע אין לה כסף לקנות
    זרים...

בקיצור תפסיק לחיות באשליות בנוגע לכסף... לא אמרתי שלמכבי לא יהיה סיכוי בצמרת או כלום, פשוט כרגע
    אין כסף, כל הכסף שמגיע לשחקנים ההישראלים זה כסף מאנשי עסקים של לוני שעוזרים לו...
    תראה את נמני הוא ויתר על כסף בגלל שהבטיחו לו בשנה הבאה להיות מנג'ר אם אתה רוצה לדעת..
    בקיצור אני לא יריב איתך יותר על זה כי תאמיתי מכבי ת"א ממש לא מעניינת אותי, שיעשו מה שבא להם, ושיהיה
    להם רק בהצלחה....
    לגבי מכבי חיפה שוב אנשים פה לא קוראים מספיק.. אמרתי שחיפה נמצאת במין משבר אפשר להגיד בלי ניצחונות כי הקבוצה יחסית די חדשה בנוגע להגנה וקישור.. אבל הנה לאט לאט כנראה שהם מתחילים אולי לחזור אליהם כי אתמול הם ניצחו רק חבל שזה היה פנדל כי רציתי לראות את חיפה מתמודדת עם קבוצה כמו מאיורקה שהיא נחשבת לטובה, אבל היא לא כמו פעם... בקיצור גם להם בהצלחה, והכי חשוב בואו נקווה לשנה מוצלחת בכדורגל ההישראלי, ושלא יהיה רק קבוצה אחת על האליפות כמו בשנים קודמות אלא יהיה מעניין ומותח...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אין לכם כזה תקציב גדול...אבל יש לכם קבוצה טובה לדעתי פשוט אתם צריכים דבר אחד :
    מאמן קשוח שינער אבל מה ינער את כל הכוכבים שלכם ...קללות מכות שיפוצץ אותם הכל הולך ...
    רק שלא נראה את רוסו הולך על המגרש כרגיל בפוזה של "אני שחקן תותח " ולא עושה כלום...
    שכחו מאיפה הם באו...כנל ברקוביץ למרות שהוא פרש גם הוא היה ככה..יש לכם אווירה שכזה אין חשק לשחק ורואים את זה ...יענו פעם ב מנצחים וזה אבל לא נותנים את הנשמה כמו בקבוצות אחרות וזה מה שחסר לכם...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,617 | הודעות: 8,201,210 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect