בית"ר ירושלים - קודם כל אני יגיד שזו הקבוצה שלי שבנתיים לא מראה מי יודע מה..
מנצחת רק קבוצות של המילואים גם בהולנד וגם ברומניה, לא נראה משכנע.. נקווה שיהיה טוב..
למרות שמול הקבוצה הרביעית בליגה הרומנית הם שיחקו מצויין וכמעט ניצחו...
אבל לפי מה שקורה כרגע אני חושב שבית"ר השנה תיקח אליפות....
מכבי חיפה - כולם אמרו יהיה קל, ויהיה בדיוק כמו בשנים שעברות, אבל לפי מה שנראה כרגע חיפה
נראית כמו בקבוצה תחתית... 6 משחקים בלי שום ניצחון, שחקנים זרים רוצים לעזוב... ההגנה מאוד חלשה..
בנאדו חוזר והולך כמו איזה לא יודע מה... בנתיים לא נראה טוב, אבל בכל זאת זו חיפה, ועם כל הניסיון שלה
היא חזקה בתמונה...
מכבי ת"א - במילה אחת, כסף! אין זרים כי אין כסף, נמני נשאר רק בגלל שלוני הבטיח לו בשנה הבאה להיות מנג'ר, אלי כהן שיש לו עין טובה של זרים לא יכול לבצע כלום בלי כסף... הם הפסידו לקבוצה מהליגה השלישית בהולנד..
כרגע זה לא נראה טוב... הם לא מרשימים חוץ מהניצחון על ברוז', אבל גם שמה כולם יודעים שעדיין אין חיבור..
השחקנים ההישראלים שבאו אליהם לא עם מספיק ניסיון כמו משה ביטון שחקן מצויין, אבל עדיין לא בשל לקבוצה
כמו מכבי ת"א לטעמי.. שבחון שעכשיו חתם עסקה מצוינת.. בקיצור בהצלחה ואוהדי מכבי תקוו שיהיה לכם זרים..
הפועל ת"א - דיברו על כך ששום יביא דברים טובים, ושהוא מאמן יותר התקפי ויותר טוב מקשטן, אבל המצב כרגע ממש מחפיר... בלי שום ניצחון, הגנה חלשה ביותר... הולך להיות שנה הבאה קשה מאוד אצל האדומים גם מבחינה כספית כגון הרשמה לליגה...
מכבי נתניה - נראית טוב עם השחקנים שיש לה, אבל הנה צצה לה בעית ברקוביץ' שעם הוא יעזוב מכבי נתניה תהיה לפי דעתי די בצרות... המאמן גוטמן לא ראוי לאמן יותר בישראל לדעתי, כל קבוצה שהוא אימן הוא נכשל איתה בסופו של דבר... ואני מבטיח שגוטמן ילך תוך זמן קצר הביתה...
הרצליה והכוח ר"ג - כמו מכבי ת"א אין כסף, רק שפה זה הרבה יותר גרוע כי אין בכלל עזרה כלכלית... הרצליה מחליפה מאמן כאשר עוד לא התחיל לאמן, שיימן פשוט חולה נפש... ר"ג מפסידה לרמת השרון... בקיצור אין הרבה מה לדבר פה מלבד האכזבה..
זהו מה דעתכם????

ציטוט ההודעה