אמא שלי הבטיחה לי שאם אני עולה 10 קילו עד פסח היא קונה לי אייפוד, הבעיה היא שאני לא יודע איך.
אני רק מבקש שלא תגידו לי "תאכל כל היום במקדונלדס"
אלא דרך שתגיד לי "לך לאכול!"
תודה.
אמא שלי הבטיחה לי שאם אני עולה 10 קילו עד פסח היא קונה לי אייפוד, הבעיה היא שאני לא יודע איך.
אני רק מבקש שלא תגידו לי "תאכל כל היום במקדונלדס"
אלא דרך שתגיד לי "לך לאכול!"
תודה.
|
|
הכי חשוב שתוכל ותעלה במשקל בדרך בריאה, לשם כך הפוסט שלך מועבר לפורום רפואה ובריאות![]()
בתור אחד שגם נמצא בדיאטת השמנה כמוך, אוכל לומר לך שלאכול שלוש ארוחות בריאות ביום ובצורה מסודרת (בוקר צהרים וערב) בהחלט עושה את העבודה, לפחות אצלי. הקפד גם לאכול מנות ביניים בין הארוחות, פרי או דגנים מלאים בהחלט יכולים להועיל.
אני מניח שיש כאן מביני עניין קצת יותר ממני שיוכלו לעזור לך.
חחח
תקשיב אתה יכול לעשות כמה דברים, ללכת על השיטה הקלה של לאכול הרבה ג'אנקפוד מה שיעלה אותך מהר במשקל אבל יגרום לבעיות בריאות אחרות.
או לאכול כמו ש"הקיפוד העוקץ" אמר, 3 ארוחות מזינות ומלאות אני ממליץ שיכילו חלבונים, פחמימות ושומנים.
אתה יכול גם לנשנש מידי פעם איזה חטיף שוקולד טעים ומתוק.
אם אין לך חשק לגמור מהצלחת אל תאכל בכוח, מן הסתם אין לך חשק כי הקיבה שלך הצטמקה כי אתה לא אוכל הרבה, או שאתה אוכל הרבה אבל החילוף חומרים שלך בגוף טוב.
בכל מיקרה אי אפשר להכריח אותך לאכול בכוח כי אז אתה תקיע ובסוף גם תיצא לנו בולמי, מה שאני ממליץ לך זה לאכול ארוחות מלאות ומזינות.
בהצלחה.
לשעבר 'Like