קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה ] התקדמות JAVA
    על ידי roy_4 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-12-2008, 17:52
  2. [חדשות] יש התקדמות בפריצת הסוני
    על ידי orcho בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-08-2008, 23:48
  3. חיטוב|התקדמות
    על ידי DosBox בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 08:50
  4. פרסום |שרת GunZ-IL התקדמות ותאריך יציאה :)
    על ידי GhostRider בפורום פירסום שרתים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 19:49
  5. [דיון]WWE התקדמות?
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 11:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

דו"ח התקדמות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ברירת מחדל דו"ח התקדמות.

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של golda
    שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ
    גולדה באטרף (וחפשו אותי בפייסבוק!!)

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    1) סדר, אין לי כבר סדר! הכל מבולגן בראש!
    אני לא מתכוון לכל אותם חומרים של פיקאפ או של פיתוח אישי, אני מתכוון לחיים בכלל!
    פעם הייתי אדם מאוד מאוד (מאוד!!!) מסודר! הייתי מדויק במעשי, פעלתי כפי שתיכננתי לעצמי ובצורה מאוד יעילה!
    כיום? החדר שלי סופר מבולגן, התפקוד שלי ביום-יום סופר מבולגן, ההתפתחות שלי מבולגנת! (היום אני על גג העולם ומחר אני מתחת לים המלח). מה עושים? האם ישנה שיטה? דרך? ואני לא מדבר על כיצד לנהל לו"ז נכון או כיצד מסדרים את החדר, אני יודע כיצד עושים זאת, אני לא יודע כיצד מסדרים את הראש שלי ואת חיי בכלל, ככה שיהיו יעילים יותר, מסודרים יותר ובריאים יותר! יש עצות?
    אחי, אתה שחוק!

פעם הייתי במצב שלך (אין חשק לעשות פאקינג כלום וסתם שורף זמן ולא יודע איך ימים לפעמים נעלמים) וסיפרתי את זה למישהו חמודי כזה שאמר לי משפט: "תעשה דבר אחד בשבוע שאין לך חשק לעשות ותראה איך לאט לאט אתה מתרומם".

התחלתי ליישם את זה ומלעשות משהו אחד (למשל לנקות את החדר כולל ספונג'ה קטלנית) התחלתי לעשות עוד דברים עד שהעשייה הפכה לשגרה. אין פתרון קסם. זה כאילו שעד לא מזמן היית בראש ההר ועכשיו התגלגלת למטה. צריך לטפס לאט בחזרה למעלה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:54.

שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ

...הם מייד מבטלים את ההרגשה שנוצרה בי לאחר שהצלחתי לבצע מטרה קטנה אחת. מה בכל זאת ניתן לעשות?
    בואנה, אתה מדבר עליך אבל כאילו מדבר עלי. אצלי זה גם ככה אז תתנחם שאתה לא לבד.

אני אומר לעצמי שהחיים זה מסע ולפעמים אתה נמצא במצב נפשי שלא מתחשק לך ללכת הרבה אז אתה הולך פחות קילומטרים (כאילו, עושה פחות דברים). אין מה לעשות. בטלוויזיה מוכרים לנו כל מיני דמויות של מצליחנים ללא הפסקה ובמציאות בני אדם לא בנויים ככה (אפילו לא מנהלים של אטרף שכולם יודעים שאנחנו רק דרגה אחת מתחת לאלים )

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ

אני זקוק לפתרונות, יש לך?!
    נמאס לי להיות מספר 2, אני רוצה להתקדם ולעקוף את האלים.
    מצטער אחי. יכול לתת תמיכה מוראלית. אם היה לי פתרון קסם הייתי כותב על זה ספר ומרוויח טונה כסף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מנסיון -
    תעשה , תנקה תחדר ותרגיש איך המח מתחיל להסתדר.
    אני מאמין שאחרי שתנקה את החדר אתה תדע מה הלאה
    בהצלחה חבר
    Don't hate the player , hate the Game

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לזה שתפסיד יותר אם לא תעשה את זה. דמיין מאזניים, יש לך בצד אחד היתרונות של זה ובצד שני חסרונות. ליתרונות אתה מודע, החסרונות זה הרגשה רעה אם לא ילך\תקבל דחיה\תרגיש משועמם ללכת לבד ברחוב\תצא מאזור הנוחות\או זיוני שכל אחרים.

אתה עובד? אם כן מצויין, תוריד 1000 שקל ממנה. עכשיו כל פעם כשאתה ניגש תרשה לעצמך להשתמש בעוד 100 שקל. אם זה לא מספיק מוטיבציה בשבילך, זרוק ברחוב 100 שקל כל פעם כשאתה לא ניגש. או שתביא לחבר שלך 1000 שקל ותגיד לו להביא לך 200 כל פעם כשאתה ניגש. הבנתה את הרעיון, תבחר את קיצוניות ה"עונש"\"פרס" לפי כמה שאתה צריך.

אם זה לא עוזר, הדרך הטובה ביותר שתעבוד ב-100% יעילות שתעבוד בטוח ותביא תוצאות היא להרעיב את עצמך עד שאתה לא ניגש(מותר לשתות). זה ממש פשוט, מחר אל תאכל בכלל עד שאתה לא ניגש ל-3 סטים. העיקר להגיד משפט, אל תצפה לתגובה, אני נותן לך אחריות שבאותו היום אתה גם תפתח 20 סטים אם תגדיר לעצמך לנהוג ככה. אם אתה עצלן שמחפש תרוצים כל היום כמוני, זה יעזור, מנסיון.
    אתה יכול לחיות חודש בערך בלי אוכל, אבל אני נותן לך הבטחה באחריות מלאה שאתה תיגש תוך פחות משבוע.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

פחות אפקטיבי עבורי.
    אני לא ממושמע לעצמי, רק לאחרים.
    אם יבוא קאוצ'ר ויעשה לי את זה התרגילים החרושים הללו יפעלו מצוין, כיוון שאני עובד לבד הם לא יעזרו לי מכיוון שאני לא אעמוד בהם.
    אני אוכל עוד לפני שאספיק להיזכר בתרגיל עצמו ובכך שהתחייבתי לא לאכול.

אגב, בלי קשר שתדע, אדם שפועל לבד לא יכול להציב לעצמו התחייבויות הנמצאות רמה אחת מעל ליכולת שלו, רק כשאדם אחר מעורב.
    בגלל זה לכולם ישנה נטייה לעשות קורסים בשביל להצליח עם בנות ולא להתמיד וללמוד לבד.
    מאיפה נובעת ההערכה העצמית הנמוכה הזאת?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

ההערכה העצמית שלי גבוהה מידי, אני עד היום לא מבין כיצד ישנם אנשים יותר חכמים, עשירים או בריאים ממני, אני המופת של הבריאה (סלח לי על הציניות, הכל בהומור).

אם אתה שואל למה אני כלכך לא מאמין בזה? (שים לב, "בזה", לא בעצמי), הייתי משיב לך - "לאחר 20 שנה של ניסוי טעייה".
    אני לא מוכן להמשיך להציב לעצמי מטרות שאני מודע לכך שלא אתמיד עד להשגתן, לא מוכן להתחרפן.
    אי אפשר לעזור לבן אדם שלא רוצה לעזור לעצמו. תפסיק לפתוח אשכולות חסרי תכלית כשכל מה שאתה עושה זה לשבת ולרחם על עצמך, מי לימד אותך להיות כל כך מלא ברחמים עצמיים? אני מאמין שזה נובע מהחינוך, יכול להיות שגם מהמדיה, אולי גם מהסביבה. אתה מחפש עזרה כשאתה לא מוכן לעזור לעצמך. אני יודע את האמת, אני יודע מי אתה באמת ושאתה לא באמת זיין, אולי זיין שכל. אתה יושב לך שם אחרי שנים של כאב בבית ספר תיכון, אלוהים יודע מה קרה בצבא, אבל אני רואה בסגנון כתיבה שלך שאתה..... לא מבין. אני רואה שאתה נותן תגובות של מגילה לדברים הכי חסרי ערך שיכולים להיות, אתה מחפש לתת למשהו ערך שיתן לך ערך, להיות "מנהל" בפורום, להיות משהו, מישהו, אתה מתחיל לתת לדברים חסרי ערך להטריד אותך, תגובה של ילד בן 11 בפורום וירטואלי שבחיים לא תפגוש, אני רואה שאתה יושב על הפורום הרבה שעות, אני יודע שאתה מלא ברחמים עצמיים, פשוט מלא בהם. פותח מדריכים שיכולים להסתכם במשפט אחד, משהו שיתן לך ערך, יעסיק אותך בכל השעות המשעממות האלה בבית. אני יודע שהמצב קשה, התייפיפות נפש לא תעזור לך זה פשוט לא עובד עלי. כל החיוכים והנחמדות הזאת, חרטא ברטא. כל מה שאני יכול להגיד לך זה שבסופו של יום, בלי כל הפיקאפ והשטויות וכל החרא הזה שאנחנו מחליטים להתעסק שום דבר לא באמת חשוב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תכלס אחי אתה מצפה שמישהו יכתוב לך הודעת קסם שתעזור לך? אז לא, זה לא יקרה כאן בפורום, וכנראה שגם לא בשום פורום אחר
    אתה מבולגן? לא טוב לך עם זה? אז תשנה את זה, תסדר את החדר שלך, תתכנן סדר יום, אתה פה הקואצ'ר של הפורום, מי כמוך יודע לעשות סדר בחיים.
    לגבי הדברים האחרים, אותו דבר, אתה בטוח יודע את התשובה לזה, שוב, אין איזו מילת קסם שתוציא אותך מהמצב (שאגב, אני לא יודע עד כמה הוא נורא כמו שאתה מתאר אותו), זה תכלס תלוי בך.
    מה שאני מנסה לומר, שתשובות אמיתיות שאולי יכוונו אותך לדרך הישר לא תקבל כאן בפורום, הפורום מורכב מילדים בני 16-19 ואולי פה ושם 20, שניסיון חיים אין להם הרבה, בדיוק כמוני, גם לי אין ניסיון חיים ואין הרבה ידע, אז בגדול אל תצפה פה לתשובה בומבסטית שתגרום לך להגיד "וואלה, איך לא חשבתי על זה".(אני חלילה לא מזלזל באף אחד כאן בפורום, יש פה אנשים מאוד חכמים, אבל בנוגע לניסיון חיים אני לא יודע בדיוק אם לבחור בן 18 יש כל כך הרבה ניסיון)

מה שאני יכול להגיד לך בנימה אישית, תזרום עם הדברים, לטעמי הראש שלך מקובע מדי.
    ברור שחשוב סדר בחיים, ושהכל ישב טוב בראש, אבל גם צריך להשתחרר עם הדברים, אולי הטפל הזה שעולה לך לראש באמת מפריע לך, אולי אלו דברים שהם לא באמת טפלים, בקיצור לדעתי תשתחרר קצת ואל תהיה מקובע, אתה עובר שינוי וזה חלק מהעניין
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 20-03-2011 בשעה 08:39.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect