צהריים,
מה שלומכם אנשים יקרים?
אוקיייי, אז ככה. אני בן 18 וחצי.
אני כבר תקופה יושב בבית לאחר סיום
הלימודים (10 חודשים מבוזבזים, רק בבית),
מעביר את רוב הזמן שלי במחשב.
מה זה את רוב, את כל. טלויזיה לא מעניינת אותי יש מחשב.
בחוץ? ההיתי שמח לצאת, אפילו סתם לריצה. חבל שאין לי עם מי. ללא חברים בכלל, אפילו לא 1.
גם לא מהעבר, לא מהגן היסודי והתיכון. כלום. (בתקופות האלה זה היה מעולה,
לא ההיתי כזה כל חיי.
פשוט נותק הקשר, ואין כוונה לחדש בגלל משהו שקרה).
כבר שנתיים שהראייה שלי הדרדרה, אני בקושי רואה משהו ממרחק של מעל מטר. רואה, אבל לא חד. הבנתי שקוראים לזה צילינדר.
רישיון, עדיין אין לי. אני גר בחור שזה כמו מושב ליד אשקלון, רק לצורך מגורים.
וזה לא באמת מושב, עם כל הכיף והכל. בסה"כ חור כזה עם דירות וזהו רק לגור. כל דבר מעבר יש לנסוע לעיר אחרת.
אז מה אני רוצה מעצמי? מה המטרות שלי?
בראש ובראשונה, אחלק את זה על פי סדר החשיבות, מהחשוב ביותר:
אלה המטרות שלי לתקופת הזמן הקצרה. כמובן לא לכל החיים, אלא אך ורק
- בדיקת ראייה - ללכת לבדוק את הראייה שלי. שנתיים הזנחתי את הנושא, זה פגע לי בלימודים בהכל. להיבדק לדעת סופית מה ואיך כמה ומה.
- לרכוש משקפיים, לבדוק אופציה גם של עדשות. לרכוש משקפיים עם מסגרת יפה.
- להוציא טופס ירוק. אוטוטו 19 ועדיין אין לי רישיון, זה לא עובד ככה.
- להירשם לאתר "ל'", לחרוש שבועיים/חודש, ולגשת לתיאוריה.
- למצוא מורה נהיגה,להתקשר, ולקחת שיעורים. בהתחלה על גיר רגיל, לא ילך אחרי כמה שיעורים? נעבור לאוטומט, חבל על הכסף. במילא יהיה לי רכב אוטומט, ולנהוג על רכב של חבר? נההה, בקטנה. אז לא ננהג.
- לקבל רישיון נהיגה.
- לקנות מלתחה חדשה של בגדים (כמו שהבנתם, לא יצאתי מהבית 10 חודשים. גם הבגדים לא התרעננו. צריך משהו חדש, לא הישנים עם טעם העבר שיזכיר לי דברים וחווית ישנות. זה כמו עוגנים לדעתי בבגדים).
- למצוא עבודה, עבודה עבודה עבודה. אם ב 10 חודשים האלה של ישיבה בבית, ההיתי עובד בעבודת מינימום שהשכר בה 3, ההיתי עושה כבר 30.000₪ בקלות. חייב למצוא עבודה.
- למצוא אנשים, חברים, ידידות ידידים. כמו שבבצפר, בצבא, באוניברסיטה הכי קל למצוא שם חברים, למה? כי אתה רואה את משה כל יום בצבא, מה תתעלם ממנו? לא תיהיה חבר שלו? לא נעים. תוסיף אותו לפייס, תדבר איתו וכו'. ברגע שאני לא במסגרת זה קשה למצוא חברים כשאין לך אפילו 1 שיכניס אותך למעגל הזה. לכן זה הכי קשה לי.
- למצוא מישהי. אני לא בגישה של לזיין כמה שיותר. למרות שאם בחיפוש אחריה אני אזיין כמה שיותר, בכיף. העיקר למצוא את האחת שאהיה מאושר איתה.
להוציא אותי מהבוץ שאני תקוע בו עכשיו.
אשמח אם תתיחסו לאיזה מטרה שבא לכם, תעזרו, תחוו דעה. תתנו טיפים איך לעבור אותם איך להצליח כל דבר.
אאחל לי בהצלחה רבה, שאצליח, שמקסימום בעוד כחודשיים- שלושה (לימודי נהיגה הבנתי שלוקחים זמן) אהיה כבר במחצית הדרך (צנוע, לא צריך לקפוץ יותר מידי רחוק).
![]()

ציטוט ההודעה