אני צריך שתביאו לי מתיחות שמישהו מדבר כאילו הוא פקח במשטרה והוא מפחיד איזשהו ילד אחר......
מתיחות כאלה אתם יודעים כמו ברדיו.... המתיחות של יאיר נט למי שזוכר הם מצוינות לאללה אז למי שיש אותם שיביא בקשה...
חחח ובשביל שאריק לא ינעל לי.....
היום היה לחלק מהתלמידים בכיתה שלי מתכונת במתמטיקה...... הקיצר נשארנו בכיתה איזה 10 ילדים אז אני ועוד 4, הלכנו לבית של חבר שלי שגר קרוב לבית ספר... (הוא גר בבינין ובקומה 7) אז בגלל שהיה משעמם התחלנו לזרוק מהחלון על אנשים ירקות, פירות, תפוחי אדמה אפילו מה שבא לכם... הקיצר אנחנו מתחילים לזרוק פגענו במלא ילדים..
זורקים מתכופפים איזה 5 דק' ואז שוב זורקים ככה מלא פעמים
עד שחבר שלי החמור הזה פגע בשתי גרוזינים בני 30,40 ככה והם תפסו אותנו מתי שבאנו לזרוק שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אחד מהם בא עלה עלינו התחיל לבעוט בדלת ואנחנו מתפוצצים מצחוק ואז הוא עוד יותר התעצבן חח ולבנתים חבר שלי שבאנו עליו לבית התחיל לאכולללל סרטים... כל הזמן אומר לי איתי מה נעשה אמא שלי צריכה לבוא חחחחחחחחח הקיצר שהגרוזיני הזה סיים הוא התחיל לצעוק לחבר שלו (במלוא המפתה חחחח) שיעלה גם ובאותו הזמן ירדנו אני וחברים שלי במדרגות חירום חחח, וזה שהבית שלו.. נשאר שמה כמובן.......... קיצר היו צחוקים של החיים....
חחח שירדנו למטה הם קלטו אותנו אבל סתם הם דיברו יפה דווקא לא יודע למה חחח כנראה פחדו ממנו (למה אחד מאיתנו היה 1.92 וכל החיים במכון כושרר) אבל לא בטוח שהם פחדו....
הקיצר עכשיו אני מת להתקשר למתוח את זה שהבית שלו כאילו אני פקח במשטרה ושצריכים לקנוס אותו וכו וכו...
אז יאללה אחים שלי למי שיש שיעשה מצווה וישלח לי באיסי או שיעלה לאינטרנט

ציטוט ההודעה