אני כמעט בן 14, ואני מרגיש שילדים בגילי הם כמו תינוקות.
אני תמיד מסתובב עם גדולים, שותה איתם בירה, שומע איתם מוזיקת מטאל טובה, הולכים להופעות.
אבל כשאני מדבר עם ילדים בגילי, אני מרגיש בגנון.
יש להם חשיבה בלתי בוגרת, ממש מצחיקה.
ויש לזה כמה הסברים:
קודם כל, ההתנהגות, לא כמו של נער, כמו של ילד בגן, ממש דוחה.
התייחסות לדברים, גם בקטע של מוזיקה.
אני לא מצפה מאף אחד לשמוע את המוזיקה שאני שומע, אבל הם מתייחסים למוזיקה כמו לאל זבל.
כמו:
מטאליקה זה סתם צעקות, איכס, אתה סתם פריק!"
המילה פריק, מרגיזה, חסרת משמעות, פשוט תינוקי.
מי שמשתמש בזה, פשוט חסר שכל. למה? כי פריק זה משוגע.
המוזיקה שאני שומע, מבחינתי, מראה על בגרות ללא ספק. כי אני חושב על המוזיקה בצורה הרבה יותר בוגרת,
קלאסיקות כמו מטאליקה, לד זפלין, זה בכלל מוזיקה של אנשים מבוגרים!
בגיל שלי אני בכלל אמור להקשיב למוזיקה רדודה כמו ליידי גאגא, ג'אסטין ביבר... ועוד זמרי פופ מסחריים מהמיינסטרים העכשווי.
בקיצור, גם בקטע של מוזיקה אני בוגר הרבה יותר.
חוץ מזה, אני מנגן כבר המון זמן בגיטרה וגם בתופים, ואני מרחיב את הידע שלי במוזיקה כל הזמן, מג'אז, לבלוז, לרוק,עד מטאל.
אני מגדיר את עצמי כבן אדם שמבין מאוד במוזיקה, אבל אנשים בורים פשוט לא יכולים להבין את זה.
עוד דבר, אני לא בטוח אם אני אתאיסט סופית, אבל אני מפקפק ברוב הדברים בדת ובתנ"ך.
ישבתי המון זמן וחקרתי את דעות המדע, והגעתי למסקנה שדת זה חרא.
עכשיו, כל מי שאני מכיר בגיל שלי, בור חסר ערך.
מדוע? כי אנשים טיפשים, מקבלים תורה, ולא חושבים אפילו לרגע לחשוב מעבר למה שמוכרים להם.
מי שחושב מעבר, מנסה לשאול שאלות, כמו, האם זה אמיתי? האם צריך לעשות את זה? מי אמר? מי הוכיח?, הוא בנאדם חכם באמת.
בן אדם שלא חושב לרגע האם מה שהוא עושה נכון, פשוט טיפש פתי.
ואני כל הזמן מנסה להסביר לילדים בגילי, לחשוב מעבר! שום דבר לא יעזור, כנראה הם לא ממש ברמה שלי...
גם כן, מעצבן אותי שמתייחסים לחוכמה של בן אדם, לפי ציונים בלימודים.
מי שקיבל ציון טוב, זה מי שזוכר חומר יבש בהיסטוריה, בתנ"ך, במתמטיקה... זה לא אומר עליו שהוא חכם, בוגר, או נבון, ממש לא.
שלא נדבר על בחורות... אני כבר עשיתי המון דברים עם בנות, ואני לא חושב שיש לי מישהו בכיתה או אפילו בשכבה שהתנשק עם בת.
כמובן שלא קיימתי יחסי מין, אבל כן, עשיתי את הגבול שלפני יחסי המין עם בחורות, ולא סתם בחורות, בחורות שהן שנים מעליי...
אני לא חושב שאצליח למצוא מישהי, בגיל שלי, שתהיה בוגרת כמוני.
בנות גדולות ממני, אף פעם לא ירצו מערכת יחסים איתי. רק סטוצים. בצדק, הן יותר גבוהות בחלקן הגדול, וזה פאדיחה לצאת עם מישהו קטן.
אני הכי מתחבר לבנות גדולות, בדיוק בגלל היותי בוגר לגילי, כי הן היחידות שיכולות להבין אותי בתכלס...
בקיצור, הדיבור שלי, ההתנהגות שלי, דרך החשיבה שלי, הבגרות שלי, הכל יותר מילדים רגילים בגילי...
וזהו, מקווה שאתם מבינים אותי,
אשמח אם תתנו דעה משלכם למה שקורה לי, תודה רבה על ההקשבה![]()

ציטוט ההודעה