אבא יקר ,
אתה לא תקרא את המילים האלה ,גם לא הייתי רוצה שתדע עד כמה כואב לי הלב בגללך זה ישבור אותך.
אבא אהוב יקר שלי מה יש לי בלב רק אתה ידעת מה הייתי עושה בלי התשומת לב החום והאהבה וההדרכה שלך אתה הכל!
אולי לא הראיתי את זה תמיד אני כל כך מעריכה אותך ואוהבת אותך וגם אם זה לא נראה אני דואגת לך תמיד..
אתה כל כך רחוק בעולם שלך,אתה כל כך רוצה להיות איתנו אני יודעת עם המשפחה שלך עם אישתך היקרה שכל כך סובלת בלעדייך
אישה שבורה ורצוצה שעכשיו שהלכת לא נשאר ממנה כלום..
אבא איש של משפחה אדם אהוב ויקר לכולם בעל עקרונות ולב כל כך יקר וטוב..אתה כל כך מתגעגע,כל כך כואב לך עלי,
אני יודעת את זה אבא גם עם אני לא נפגשת עם המבט המרחם והכואב שלך כל יום אני מרגישה את זה רק מהזיכרון שלך ..
כואב לי אבא אם היית יודע עד כמה אני מחזיקה את עצמי מנסה להיראות חזקה כלפי חוץ כדי לשדר לאמא שהכל בסדר..במיוחד איתי!
כמה שהכל לא בסדר איתי..הדמעות התייבשו אני מרגישה את זה כשהפנים שלי מתות מכאב אבל הדמעה נשארת עצורה כאילו לא שם..
אבל עם כל האכזריות אני מעדיפה שהמצב ישאר ככה ,האהבה שלך אלי הבת הקטנה והמפונקת שלך שלא כל כך הסתדרה בעולם..
ככל שהאהבה שלך הייתה עצומה אלי כך ראיתי את הכאב בעיניים שלך העיינים העייפות והמבוגרות שלך אתה כבר זקן אבא יקר שלי..
אין לך כוח להתמודד אבל עדיין אתה נילחם ומראה לי בקול שלך שהכל בסדר איתך "אלוהים יודע מה הוא עושה לכל דבר יש מטרה"
אני לא חושבת שהמטרה מצדיקה את הסבל שאנחנו עוברים כל החיים..כואב לי עליך על אמא ..אפילו מעצמי כבר לא אכפת לי כבר המון זמן..
הכל בסדר איתי ..אבל מה איתכם אתם שבורים אתם הדם שלי המשפחה היקרה שהקריבה כל כך הרבה למעני וכואב לי בסבל שלכם..
אין לי מה לעשות עם זה הימים חולפים והבנתי והשלמתי עם העובדה שזה הגזר דין זה הגורל של ילדה בת 17 ..אמרתי לאלוהים שזה קצת חולני מציאות מכבידה וקשה בשביל מה,למה רק לאנשים הטובים מגיע לסבול ...עולם כל כך הפוך ומבולבל כך כך הרבה תהיות ושאלות כעס ריק..אלוהים אני לא תמיד מבינה את הדרכים שלך הפסקתי לשאול תשובות אף פעם לא קיבלתי ממך..אני משתנה עם הזמן לחיובי או שלילי את זה הזמן יגיד..הפרצוף משתנה אני מתפתחת גדלה אבל הבפנים דועך אין לי המון תקווה אני רק מקווה שהכל ישוב לקדמותו כמו שהייתי קטנה הכל היה כל כך טוב איך הכל התהפך לנו ככה? ...אני אוהבת אותך אבא!!

ציטוט ההודעה