|
|
יש לך tuch טוב מאוד..
אבל לא יודע, משהו קצת מפחיד אותי בציור...
משהו בשפתיים והמיבנה של העין קצת מוזר לי...
האף בנוי טוב מאוד והעין יחסית רגילה מאוד, הייתי מציע לך לקרוא מדריכים לציור עיניים כי זה לא ממש יפה אבל יש כאן משהו טוב, השיער סבבה רק לתת ברק והצללות זה חשוב מאוד, תנסה לגרום לו להיות כמה שיותר מציאותי. תוסיף עוד הצללות ושיניים זה ממש לא בעיה פשוט עושים כמו שרואים אותןשפר שפתיים וגבות אבל בעיקרון אני נותן לזה ככה 7\10...
יש מה לשפר ויש דברים שצריך להשאיר כמו שהם.
כל הכבוד אבל שוב פעם נסה לצייר דברים מהדמיון כמוני.
הציור עצמו טוב מאוד.
אבל חבל שאין שיניים וצוואר, זה מוזר כזה.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
זה פחות או יותר מהדימון, אם אני אקח תמונת השוואה זה ממש לא דומה לתמונה עצמה של ידידה חוץ קצת מהבעת הפנים וזהו, אני עושה חצי חצי בנתיים, אל תדאג להבא אני אצייר משו מהדמיון במיוחד בשבילך (:
בכל מקרה, אני מסכים איתך בנוגע לשיפורים צריך יותר לעבוד על זה, אבל סה''כ השפתיים יצאו יפה אני יכול להגיד לך, בגלל הפלאש של המצלמה זה קצת הוריד מהציור ולא רואים את זה ברור, כנ''ל להצללות אבל להבא אני אשתדל ליותר (:
מה הכי סקסי לא ידעת?
חח, כן ספר לי על זה, ותודה (:
תראה אני לא יכול לשקר לגבי השפתיים, הן טובות, אבל לא מראות מספיק "עומק" וריאליסטיות.. יש על מה לעבוד אבל יפה מאוד!![]()
יפה תודה
[Aristokrates: התקבלה אזהרה מילולית, עקב עברה על חוק מספר 6 בפורום יוצרים- "תגובות בונות".
המשתמש קיבל יידוע על העונש, ובקשה לתקן את הנעשה.]
נערך לאחרונה על ידי Aristokrates; 23-06-2011 בשעה 21:01.
נחמד
[Aristokrates: התקבלה אזהרה מילולית, עקב עברה על חוק מספר 6 בפורום יוצרים- "תגובות בונות".
נערך לאחרונה על ידי Aristokrates; 23-06-2011 בשעה 21:03.
זה ציור יפה אבל זה נראה מוזר כזה לא יודע האישה נראת מפחידה..
יפה מאוד יש לך כשרון
נערך לאחרונה על ידי Aristokrates; 23-06-2011 בשעה 21:03.
נחמד מאוד
הציור (היפה מאוד, אגב) נראה מפחיד בגלל שלוש סיבות:
א', הצוואר- חוסר הצוואר גורם לראש כמו "לרחף" באוויר. דבר שיכול להטריד אנשים, בהתחשב בעובדה שהם מדמיינים שראש מרחף מסתכל עליהם.
ב', מושלמות- לא חצ'קון, לא קמט, ולא קו מתאר. רק פנים נטו. אולם משום מה הפנים הללו נראות אמיתיות יותר מן השאר, ולכן, יש בזה פחד מסויים. פעם הייתה בובה שנראית מאוד אמיתית, אולם היא יצאה מייצור כיוון שהורים רבים התלוננו שילדיהם מפחדים מן הבובה.
ג', חוסר העין- לפי דעתי היית צריך לצייר עין, ואז להסתיר אותה עם שיער.
העניין הוא פה שאין לה עין אפילו להסתיר. והמוח החכם מאוד שלנו, מבחין שאין אפילו ריס, או קצה עין, במקום שאמור להיות בו קצה עין.
אני אהבתי!