קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
  2. ספר אמנות הפיתוי? חינם!@#
    על ידי InPoker בפורום ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-08-2009, 13:33
  3. חברה!! ארתור שבר משדר ברדיו אטרף!
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:17
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

צבא, חברה, אמנות הפיתוי ועצב...

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ברירת מחדל צבא, חברה, אמנות הפיתוי ועצב...

שלום. קוראים לי ניר. לפני שבוע התגייסתי לצבא, כרגע "בעיצומה" של טירונות 05 מפרכת. בן 18 וחצי, בתחום אמנות הפיתוי בסביבות השנה.

בוא נתחיל בהקדמה.. הייתי אפס גמור לפני שנכנסתי לתחום. האמת היא שלא נשקתי בחורה עד גיל 16 וחצי. הגעתי למסקנה שנמאס לי לחיות ככה וקראתי קצת, הפנמתי, יצאתי החוצה התחלתי לבנות בטחון להתחיל עם בנות ולסגור פה ושם (בקטנה). בתחילת י"ב הייתה לי מערכת יחסים קצרה (שבועיים) עם מישהי מהכיתה, שהתחילה בגלל, או בזכות, אמנות הפיתוי. בתכלס כבר התחלתי להרגיש טוב עם עצמי, אמרו לי שאני בונה מוניטין, יש לי מלא ידידים וידידות והכל אחלה. רב השנה עברה בסבבה בלי יותר מידי התעסקות בקקי, בחורות לא היו לי דבר ראשון בראש.

לקראת סוף השנה פגשתי בחורה, HB9 (חייבים מונחים פה אה? בכל זאת זה לא פורום מה שבלב..) ונדלקתי. יזמתי, הכל הלך חלק ונהיינו חברים. אבל מערכת היחסים שלנו לא הייתה מברזל, היו קשיים - והרבה, משני הצדדים. חשבתי שאפשר לגרום לזה לעבוד, אבל טעיתי.

לפני שבוע היינו 4 חודשים ביחד, לפני שבוע היא ועוד כמה חברים באו איתי לתחנת האיסוף שלקחה אותי לצבא. חשבתי שזה יעבוד. היום נפרדנו. היא אמרה שזה בגלל הצבא ובגלל כמה דברים בי ובה, וגם אני אמרתי כמה דברים, לא משנה..

עכשיו אני בצומת דרכים. או שמא ברחוב ללא מוצא. שבוע ימים אני לא בבית ואני פה רק בסופי השבוע. אני לא יודע עד כמה הקשר עם חברים יחזיק, ועד כמה זה אפשרי להשיג סגירות.

אבל יודעים מה? זין על סגירות. אני לא רוצה יותר שטויות כמו סטוצים סגירת נשיקה במועדון, HJ או דברים כאלה. אני רוצה חברה, אני לא רוצה להיות בודד..

זו הייתה הפריקה שלי.. מצידי תנעלו אל תגיבו לא אכפת לי פשוט הייתי צריך להוציא את זה. אם אתם רוצים לתת דעה, עידוד, עצה.. יתקבל בברכה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

בתור אחד שמשרת כבר 3 שנים בצה"ל [כן כן משלים דפוק] ששנתיים מתוכם סגרתי 10 יום רצוף ויצאתי 4 אני יכול להגיד לך בוודאות שהפיק-אפ לא ייפסק, הקשר עם החברים לא ייהרס, ואם תהיה לך מישהי רצינית תוכלו להתגבר גם על הקושי של הצבא.
    אבל בשביל כל זה אתה צריך לתת הרבה מעצמך ובעיקר לרצות.
    אני הגעתי למצבים שחברים כבר לא מתקשרים אליי כי ב10 יום בבסיס בקושי הייתי מדבר איתם מרוב לחץ ועבודה, ושהייתי יוצא הביתה הייתי עם החברה רוב הזמן ועובד לפעמים. אבל בסופו של דבר אם אתה והחברים תשמרו על קשר בזמן הצבא, אפילו טלפוני, הם יבינו אותך...
    בקשר לחברה, שוב, קשה אבל אפשר להתגבר זה לא סוף העולם, יש אנשים ששומרים על קשר ממדינות שונות [גם כאלה אני מכיר באופן אישי] והם לא בוגדים ולא כלום, והאהבה נמצאת אצלם במקום הראשון.
    בהצלחה

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

דווקא עם האשכול הזה אני מזדהה, כי יש לך כאן בעיה אמיתית.

אני חושב שאתה צריך לכוון את האנרגיות שלך על החבר'ה שתכיר מהצבא, שיהפכו להיות חברים טובים שלך עם הזמן. דרכם תכיר אנשים חדשים ואולי גם חברה חדשה.
    לגבי החברים הקודמים, אני בטוח שתצליח לשמור על קשר עם אלה שהם באמת חברים אמיתיים שלך. אל תדאג, לכולם שם יש צבא, לא רק לך, וגם להם עוברות אותן מחשבות בראש.

בקיצור, יהיה בסדר
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

מסיפורים מאנשים אחרים,הרבה פעמים קשרים עם חברים מהתיכון נעלמים בצבא.תכיר את האנשים שאתה משרת איתם,טירונות 05 זה לא שבועיים,זה ואחד זמן להכיר תחברה,למצוא חברים חדשים..
    אני אישית חושב שחברה בצבא זה לא משהו,אולי אני יגלה שזה אחרת.(עדיין חופשי חח)

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה לא החייל האחרון או הראשון שעשה "שיחה" עם חברה אחרי שבועיים בלי בית. ואיך אומרים, זוהי רק ההתחלה לה לה, או משהו גיי כזה.
    יהיה בסדר, שבוע טוב, תהיה חזק ותצמיד רגליים. יהיה לך יאמבה זמן לאהבת אמת, תתאמן בנתיים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect