קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] לוגו אישי חדש שלי
    על ידי IdanShiran בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-03-2009, 17:37
  2. רקע חדש שלי
    על ידי -David- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 19:59
  3. XSlash - Dark Deep Space == סמפל חדש שלי :]
    על ידי Slash בפורום אלקטרונית
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 10:38
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 69

פרוייקט חדש שלי - יומן אישי

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

Exclamation פרוייקט חדש שלי - יומן אישי

התחום עצמו -

אוקיי, סופסוף יש לי קצת זמן (אני מקווה) לרשום על התחום, שזה החלק העיקרי ובו אני אתעסק מעכשיו...
    גם כאן יש מקום לחלק את הכתיבה כי היא רבה ואני רוצה שיהיה לי סדר (כמו כל דבר בחיים) שאני לא אשכח דברים ולא אחסיר שום פרט.

החלוקה תיהיה:

1. אני והתחום - איך נחשפתי אליו, התנסות שלי בתחום ומה באמת עשיתי עד היום בעצם...
    2. תיאוריות - איזה תיאוריות אני מכיר (של אחרים כמובן), באיזה אני תומך ולאיזה אני מתנגד.
    3. המאמרים שלי (חובר) -
    זה יהיה החלק העיקרי, ואני חושב שיהיה גם האהוב עליי (ועליכם? ) כל פעם יתווספו לפה עוד מדריכים ותובנות ודברים שהבנתי ואפשר לומר כמו סיפור בהמשכים שהעלילה המרכזית בו היא הדרך שלי. החלק הזה יבוא בצורת הודעות רגילות.
    4. עקרונות שלי - דברים מרכזיים, אפשר לקרוא לזה "עשרת הדיברות" (רק שלדעתי יהיו יותר מעשר בסופו של דבר) שיש ללכת לפיהם מהרגע הראשון שנכנסים לתחום.

1. אני והתחום -

בגיל 16 בערך נחשפתי לתחום לראשונה. פרסומת של מאפ"י תפסה את העין שלי ומשם זה התגלגל לניוזלטרס שקיבלתי וקראתי. לא התלהבתי כ"כ אבל המשכתי לקרוא סתם בשביל הכיף. בהמשך נרשמתי לפורום פיקאפ מחו"ל שכל האמנים הגדולים ביותר רשומים אליו (שכחתי ת'שם שלו...)
    מישהו מישראל שרשום בפורום ראה הודעה שלי ויצר איתי קשר, וכך התחלנו לדבר. לאחר חודש בתחום ובסט הראשון שפתחתי סגרתי מספר. התלהבתי נורא אבל בכל זאת זנחתי את התחום. אני חושב שזנחתי את התחום בגלל שקראתי יותר מידיי, וזאת הטעות הראשונה של כל מתחיל - יותר מידיי קריאה, פחות מידיי ניסיון. בכל מקרה, אחרי שנה וחצי (לפני כמה חודשים) חזרתי לתחום ואני באמת לא זוכר למה ואיך, אני רק יודע שנמאס היה לי מהכשלונות שלי והחלטתי לשים לזה סוף, כי אני לא לוזר, אני ווינר, ומגיע לי להצליח.
    חכם יותר, חזרתי לתחום אחרי שנה וחצי, קראתי, ועם יותר יכולות לצאת ולהתנסות, יצאתי החוצה והתנסתי, והגיים שלי השתפר מאוד. היה שיפור במעגל החברתי שלי והשינוי ניכר.
    מה הספקתי לעשות: לפתוח עשרות סטים במקומות כמו ים, מועדונים וכדומה. אני לא באמת סגרתי הרבה, סגרתי FC עם מישהי שבאמת חיבבתי והלך לי, ולא סגרתי מספרים או משהו, אבל אני מאמין שהייתי יכול. AFC אני לא, זה בטוח.

2. תיאוריות -

יש הרבה אמניי פיתויים, גורויים חזקים שאנחנו מכירים.
    לכולם שיטות, לכולם אמונות ולכולם הצלחות. מעצם היותו של כל אדם שונה מהאחר, אין שיטה אחת תתאים בדיוק מושלם לאדם אחר. אין דרך שבה הולך אדם אחד זהה לדרך שבה יצליח אדם אחר. ולכן, יש צורך ויטלי למנות רשימת מאפיינים כוללת המשותפת לכל האמנים הללו, אשר תרכיב את דמות ה"אלפא" שאותה צריך לחקות. בנוסף לכך, יש לדלות מכל אמן את הערך המוסף העצמי שלו, להתאים אותו לעצמך ולשפר את דמותך. נשמע פשוט? אז זהו, שכן
    פשוט זה עניין של יחס. זה דבר פשוט לעומת להטיס מטוס, או פשוט לעומת לקפוץ על רגל אחת ולהגיד "בים בם בום"? מה זה משנה, העיקר שנצליח לעשות את זה

רק כדי לציין, האמן האהוב עליי ביותר הוא, איך לא, מיסטרי - מזכיר לי נורא את עצמי בשיטתיות וההגיון והרציונליזציה של כל דבר. נורא מתוחכם, נורא חד, פשוט אוהב את הבחור הזה.
    כמו כן אני מכיר את מכיר את דיוויד דיאנג'לו ואת רוס ג'פריס. אני אתמקד בכל אחד בנפרד, ואקח ממנו את הערך המוסף שלו.
    אני בטוח שכבר חפרו לכם עם רשימת מאפייני האלפא אולי 1000 פעם, אבל יש משהו שחייב לעשות באופן מעמיק, ביחד, כדי שתוכלו להפנים מה אתם באמת צריכים להיות. אני אקח כל אמן בנפרד, אנתח את התיאוריה שלו בכלליות ואביא סירטון אחד שלו לדוגמא.

מיסטרי:

מיסטרי לדעתי הוא אמן הפיתוי הוותיק והמנוסה ביותר, בעל השם הגדול ביותר. הוא ניהיה ממוסחר בשנים האחרונות, אבל מה שהוא דוגל בו נכון מדעית ועובד כמו שעון. למיסטרי תיאוריות רבות כמו: תיאוריית הטווס (מה שאתם מכירים כפיקוקינג), תיאוריית החתול והפרס והתיאוריה העיקרית שלו שהיא ההוכחה החברתית (Social Proof = SP).

למי שעוד לא קרא את מיסטרי מת'וד, אני ממליץ בחום. זה ספר מעולה למתחילים, ששופך אור בין כל החומרים האחרים, שממקדים אותך בהתחלה על דברים לא רלוונטים למתחילים.
    מה שאני מזהה אצל מיסטרי כמאפיינים של דמות אלפא הם: שפת הגוף שלו (פשוט מדהימה), צורת הדיבור שלו(שינויי קצב, הפסקות - אלו דברים שקשה ברמות מטורפות להשים לב אליהם כשאתה מדבר), קודים מוסריים שעל פיהם הוא פועל (לא לפגוע בבחורות, להתייחס אליהן בכבוד ולשמור עליהן - פשוט גבר לעניין), בעל חוש הומור מפותח המעודן עם טאקט מתאים (חשוב ביותר).
    מעבר לדברים האלה, פשוט אפשר לקלוט על הבחור שהוא גאון - קישר את כל המדעים הביולוגיים לתחום הפיקאפ ויצר מין קשר קוהרנטי (פסיכומטרי D שבעזרתו ניתן לפתות נשים. פשוט גאונות.
    הנה סרטון שלו

גאון או לא?!
    שימו לב לכל מה שציינתי אצלו כמאפייני אלפא, הבחור תותח, אין מה להגיד.

מעבר למאפייני האלפא של מיסטרי, יש לו גם כמה מאפיינים ייחודים לו שהם הערך המוסף שלו. שימו לב ל: פיקוקינג - לבוש ייחודי, מגניב, מעורר מיסתורין ומסמל על חיים מלאים בריגושים, הוא יודע לגרום לבחורות להתרגש(כל סוג רגש - בסרטון הזה אפשר לראות ת'בחורה אומרת "WOW", שזה דבר שהחשיבות שלו כ"כ גדולה שאי אפשר לתאר בכלל) ו... הוא פשוט בחור מיוחד, הוא לא סתם עוד מישהו במועדון, שמים לב אליו ישר שהוא שונה מהשאר.

עד כאן ידידנו מיסטרי.

רוס ג'פריס, גאנוויץ' ודיוויד דיאנג'לו:

מתוך חוסר אהבה, הנובע מתוך חוסר הכרות, יש לי פחות לרשום על הבחורים האלה. אני יודע מה הרעיונות של כל אחד מהם, ובכל זאת הצלחתי לדלות מכל אחד מאפיינים של דמות אלפא, וגם ערך מוסף. משום מה, גם לא מצאתי הרבה סירטונים שלהם ביוטיוב, אבל קיבצתי פה מידע על כל אחד מהם...

בעיקרון, דיאנג'לו טוען שמשיכה נוצרת מהתנהגות כמו קוקי אנד פאני, רוס ג'פריס לקח צעד אחד קדימה וטוען ששימוש נכון ב NLP הוא הגורם למשיכה (לדעתי הוא לא מדייק, ובכל מקרה, אם זה כך, לא כולם יכולים להשתמש בNLP בצורה כזאת, כך ששיטתו לא רלוונטית לאנשים מסויימים), גאנוויץ' טוען שדומיננטיות היא המפתח למשיכה של נשים.
    אם כך, ניתן להוסיף לרשימה של ה"אלפא" שלנו עוד כמה מאפיינים: קוקי אנד פאני (C&F), שימוש בNLP ופאטרנים מסויימים (שוב, יכול להיות נורא מקובע ומתאים לאנשים מסויימים - אך בכל זאת אפשר למצוא כאן דברים שיעזרו לכולם) ודומיננטיות (שליטה, הובלה).

מדיאנג'לו אני יכול לקחת ערך מוסף של קלילות - הוא מנסה למשוך את הפריים לכיוון המצחיק, הקליל, שבחורה תזרום עם הסיטואציה ותתן לדברים לקרות >>> משיכה של הבחורה לפריים שלו > הובלה של הפריים > סגירה. אחלה ערך מוסף.
    מג'פריס (נמאס לי מהשם שלך הוא ארך מידיי) אפשר לקחת שימוש בNLP (Neuro Linguistic Programming = תכנות עצבי-לשוני). טכניקה זו יכולה להיות מאוד מאוד יעילה לאנשים ששולטים בה (מאוד.) אך היא נורא מסובכת ודורשת אימון רב והבנה עמוקה של עקרונות השיטה. מגאנוויץ' אפשר לקחת את הדבר החשוב שהוא הדומיננטיות - גאנוויץ' רוצה לומר בעצם שלהיות גבר, דומיננטי, מוביל (כמו הגברים האמריקאים בסרטים ההוליוודים סטייל ג'ימס בונד) יגרום לבחורה לרצות אותך, להמשך אלייה. הוא צודק, אך יש בחורות שנמשכות לבחור השקט, השקול, המופנם, שלא תמיד מופיע באור הזרקורים (ולכן הם גם לא מוצאות אותו תמיד, והוא מסיק מכך שמשהו לא בסדר בו...)

הנה כמה סרטונים של החבר'ה אלה:

ג'פריס -

דיאנג'לו -

גאנוויץ' - באמת שלא מצאתי שום סרטון שלו ביוטיוב, הבחור פאקינג ירה לבחורה בפרצוף....

לסיכום, רשימת מאפייני ה"אלפא" שמצאנו אצל אמנים אלה + מאפיינים נוספים שאני הוספתי:

* דומיננטי - שולט, מוביל, לא נותן לאחרים להוליך אותו למקום שהוא לא רוצה להגיע אליו (לכל המשתמע - לדוגמא, לתת לבחורה להרגיז אותך).
    * מצחיק, שנון ובעל טאקט - יודע להצחיק, יודע לעשות שמח, יודע מתי לא לעשות צחוק מהסיטואציה ויודע מתי לא לצחוק שלא מצחיק.
    * שפת גוף - רגוע, יציב, לא זז בקופצניות ובהיפריות, שלו ונינוח, כאילו המקום שלו ואין מינוס בבנק.
    * צורת דיבור - מדבר עם הפסקות, משנה את קצב הדיבור, מכניס רגשות לדיבור שלו ("הרגשתי כאילו אני מתפוצץ משמחה !").
    * מכבד, מוסרי - שומר על הנשים שלו, עוזר להן, מגן עליהן מאיומים. מספק להם אוזן קשבת.
    * בכל ערך עצמי גבוה, לא סמרטוט - לא נותן לאחרים לדרוך עליו, לא נכנס לעימותים ומצבים לא נעימים, לא מצטדק.

דברים נוספים שעשויים לעזור במשיכה - NLP, מעמד גבוה, מבוסס כלכלית, חכם ומעניין ועוד...

עכשיו, עליכם לעצום עיניים ולדמיין את עצמכם, בעל כל התכונות האלה, מתנהג בהתאם לרשימה, ובעל ערך מוסף ייחודי לעצמו, שהופך אותו ליחיד ומיוחד. הצלחתם? אני בטוח, בכל אחד מצוי הבחור המצליח, גם בי, גם בך, בכולנו (סתם, יש כמה כאלה שאני בספק אם לדמיין את עצמם יעזור להם, אולי הם צריכים משהו מעבר לזה... אבל לנורמלים שבינינו, קורסים הם סתם בזבוז כשאתה יכול ללמד את עצמך)

3. המאמרים שלי -

כפי שציינתי, יש לי כמה תיאוריות שברצוני להביא לכאן לפורום ולשתף אותכם בהן. על חלקן אני עוד חושב, ואת חלקן עוד לא גיליתי כנראה.
    נורא קשה לי כל פעם שאני נזכר במשהו להגיע למחשב ולרשום את זה, אז אולי כדאי שאני אתחיל לרשום לי בפלאפון או משהו, ואז אכתוב הכל כשאגיע למחשב.
    אוקיי, לעניין.

תוכן עניינים - חלק א': - לחץ כאן

1. חקר המין הנשי.
    2. תיאוריית כמות האינטרקציות.
    3. תיאוריית הסיבות.
    4. תיאוריית ההשקעה.
    5. מודע ותת-מודע.
    6. אמונות מגבילות.
    7. חשיבות הצבת מטרות.
    8. שפת גוף וצורת דיבור.

תוכן עניינים חלק ב':

1. אינר גיים -פריים, סטייט ווייב. לחץ כאן
    2. חשיבות האנשים המקיפים אותכם (חברים וידידות). לחץ כאן
    3. סגנון חיים מעניין. לחץ כאן
    4. סארג' - מי, מה, למה וכמה? לחץ כאן

מדריכים שצריך לכתוב:
    5.
    פחד גישה.
    6. איך להתנהל בסט (סופר דופר שלומפר חשוב בשבילכם).
    7.
    יצירת רוטינות אישיות.
    8.
    יצירת עניין וכימיה.
    9.
    כלים ליצירת משיכה.
    10.
    קליברציה.
    11.
    מבחני זרימה.
    12.
    סוגי בחורות.
    13.
    אמוג ותחרות עם גברים אחרים.
    14.
    התפתחות במעגל חברתי.

* בגלל מגבלת תווים, אני מעביר את התיאוריות והמדריכים להודעות נפרדות, כולן מתחילות מעמוד 2, ממליץ בחום לקרוא, הם יעזרו לכם מאוד. בנוסף, חיברתי את המדריכים והתיאוריות ביחד.*

3. העקרונות שלי -

כאן אני רשום רשימה של עקרונות שיש ללכת לפיהם בכל מצב (תמיד יש חריגות). אני מבטיח שאם תלכו לפי אלה, תשימו לב להבדל.

העקרונות:

1. להנות - חבר'ה, התהליך הזה הוא קודם כל בשביל להנות. אם אתה לא סוגרים או לא פותחים, אבל בכל זאת נהנתם בסופו של דבר מהיציאה, סימן שאתם במצב טוב.

2. להשאר אתם - אתם לא משנים את האופי שלכם, את העבר שלכם, את הזהות שלכם. אתם משפרים את ההתנהגות שלכם והכישורים שלכם. אל תצאו מגדרכם כדי לעשות את השינוי, הוא אמור לבוא מעצמו, ובקלות.

3. תשארו בני אדם - זה שהתחלתם עכשיו בפיקאפ, ואתם יכולים לתת נגים לבחורות והצלחה תשכר אותכם, לא אומר שתשכחו את החברים שלכם או שפתאום תיהיו מגעילים לAFCים. גם אתם הייתם ככה פעם, עליכם לעזור לאנשים כאלה. זה מה ש"אלפא" עושה.

4. גמישות - תיהיו גמישים ונוחים. אם לא ביצעתם את המשימה שהצבתם לעצמכם היום בזמן המדוייק, אלא נתת לעצמכם עוד חצי שעה במיטה וזה עשה לכם טוב על הלב, אל תהרגו את עצמכם. זה עשה לכם טוב, זה אחלה.

5. עקביות - אני יכול לסכם את הסעיף הזה במשפט אחד:"פיקאפ זה לא כפתור שמדיליקים ומכבים." אין מצב שיום אחד תיהיו "אלפא" ויום אחד AFC. זה לא כפתור, וזה לא משחק. זה דרך חיים. אי אפשר לדלג בין הדמויות.

6. התמדה - מי שחושב שהוא יסגור MC ואחרי שבועיים שלא יצא מהבית ילך לו בקלות להשיג עוד אחד כזה, טועה. רק לאחר שאתם ממש ממש תותחים, וזה פשוט אתם, ולא דמות שאתם עוד מנסים ליצור, זה יכול לקרות. תתאמנו באופן עקבי, והשיפור יהיה תמידי.

7. למדו מטעויות - אנשים טועים כדי ללמוד מהם. בן אדם שטועה הוא לא מפגר. הוא דביל רק אם הוא לא למד מהטעות שלו. עשיתם טעות? תחשבו עליה, תנתחו הכל, תסיקו מסקנות ותלמדו מהטעות.

8. נצל הזדמנויות - אם הלכת ברחוב, וראית מישהי מהממת והרגשת שאתה ממש חייב לדבר איתה, עשה זאת ! הזדמנויות לא חוזרות ואתה לא יכול לדעת מה היה קורה אילו היית פותח איתה שיחה. הכל יכול לקרות.

9. רוגע - אל תתנו לנשים לעצבן אותכם ולהוציא אותכם מהאיזון. אל תתנצלו על זה שאתם גברים ויש לכם צרכים. תיהיו בטוחים במעשיכם ובתקינותם מתוך ידיעה שמה שאתם עושים נכון וטוב לכם.

10. מצה, מקסס - תגיעו למקסימום בכל סיטואציה. אל תעצרו באמצע. אל תחשבו שאולי כדי "לפרוש בשיא". אתם קובעים את השיא ! נסו להגיע כמה שיותר רחוק, תיהיו נועזים, ספונטניים ואמיצים. אל תפחדו !

11. ביטחון - השרה ביטחון ושלווה סביב הסובבים אותך. תן להם הרגשה שאתה מגן עליהם ושם בשבילם. גם למי שהכרת לפני 10 דקות. אין לכם מושג כמה שדבר זה יכול לשפר את הקשר שלכם עם בן אדם.

12 .צאו לשטח - אני מציע לכם לחלק את ההשקעה שלכם ב20% קריאה ו80% ביצוע. עם הזמן, ככל שתשתפרו, 20% של הקריאה יהיו בשביל העשרה, בונוסים, ו80% של הביצוע, יהיו כיף ושיפורים.

13. דווחו - רשמו בפורום את מה שעשיתם ומה שלא עשיתם, מה שחשבתם לעשות ומה שחשבתם לא לעשות. רק ככה נוכל לעזור לכם ולומר לכם מה לעשות, וככה השיפור שתחוו יהיה גדול ומהיר יותר.

14. עזרו לאחרים - יש לכם חבר AFC? חבר שלכם רוצה להכיר בחורות? עזרו לו, העזרה שלכם לו תעזור גם לכם. אל תתחילו לזיין לו ת'מוח על אלפא וכו', אבל תרמזו לו מה הוא צריך לעשות במילים פשוטות.

15. לא לאבד את הראש - תשארו עם הראש על הקרקע, גם אם ההצלחה משכרת אותכם והחיים שלכם דבש כרגע, אין לכם מושג מה יקרה מחר, וכמה הגלגל הפכפך. תיהיו צנועים, קח תרגישו טוב יותר עם עצמכם.

עד כאן

נערך לאחרונה על ידי SubUPer; 19-11-2011 בשעה 22:10.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

בהצלחה!
    אבל איך כל היומן אישי הזה קשור לפיקאפ?
    ראיתי שכתבת יציאה לסארג'ים, אבל זה יותר בכיוון של יומן חיים לא?

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה רבה !
    היומן קשור מאוד לפיקאפ - כל דבר שאתה עושה בחייך קשור ישירות לפיקאפ, בגלל נושאים כמו הסטייט והSP, אתה מוזמן לקרוא את מיסטרי מת'וד ולהסתכל על שלושה המעגלים שהוא ציין - בריאות, עושר ואהבה. כשיש לך הצלחה ב-2 מהם, אתה תצליח גם בשלישי, ומכאן אתה יכול להבין לבד

הנתח של הפיקאפ ביומן הזה יבוא בחלקים, כי הוא הגדול ביותר והעיקרי בעצם.
    אני עכשיו יוצא לת"א בפעם הראשונה במטרה לסארג', דיווח יבוא בערב

תודה לTheNuts על שיתוף הפעולה,
    יום טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

כבודדדד אחי , סופסוף מישהו רציני !

כמה נקודות שעלה לי בהם המחשבה "היי , יש לי טיפ בשבילו " :
    בקשר לאולם אירועים:
    אם שמו אותך ברמן אשריך , כל מה שצריך זה חיוך מרוח וסמול טוק עם האלכוהוליסטים של האירוע ואתה סוגר אחלה ערב .
    אם שמו אותך מלצר תעשה שמיניות באוויר כדי לרצות את השולחן שלך , ותקווה שלא נפלת על ממורמרים זקנים עם חרא טיפים

הטיול לצפון :
    מציע לך לעשות איזה בדיקה זריזה במקומות שהיו בהם שרפות ואירועים מיוחדים שיכולים להוזיל לך ולחברה עלויות שהייה .

המסע לפולין :
    אני אישית לא יצאתי , אבל מחברים שמעתי שזה ה-מקום לפתוח מעגלים חברתיים חדשים , כל החוויה בפולין שמה אנשים במצב רגשי קשה שהם נואשים לתמיכה רגשית ממישהו , פה אתה נכנס . וגם אחרי שחוזרים לארץ , אנשי המשלחת נשארים מלוכדים לתקופה מסוימת , נצל את המצב ותיצור תדמית חדשה של "לא רק עוד אחד שהיה איתי במשלחת" .

תחביב :
    אומנויות לחימה זה אדיר (אבל אני משוחד , קח בחשבון ) , קורס בישול , קורס ברמנים , קורס סלסה ( נדוש אם תשאל אותי ) , ללמוד גיטרה , קורס מסאג'יסטים , או במילים אחרות : כל מה שגם נותן לך אקסטרה נקודות אצל בחורה וגם כיף לך אישית .

ממ .. וסתם שאלה , ישך רישיון כבר ?

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

no_ego תודה על התגובה הרצינית !!

באולם אירועים אני מלצר, וברוך השם עם הכלים שיש לי ולמדתי (NLP למשל) הטיפים בשמיים בנתיים

הטיול לצפון - אני אשב עם חברים ואטפל בזה, יש לנו ניסיון באירגונים כאלה, ותודה על הטיפ לא חשבתי על זה.

המסע לפולין - זה באמת משהו שאני ממש ממש רוצה, לשנות תדמית במעגל החברתי של השכבה. זאת אחת המטרות העיקריות שלי בתחום. זה משהו שעד אז יש לי זמן לחשוב על איך אני עושה את זה וגורם לבנות יותר לאהוב אותי (לא שלא אוהבות אותי עכשיו, פשוט לא כולן, רק חלק, נגיד חצי מהבנות שמכירות אותי, אז כולן אוהבות אותי)

תחביב - הייתי בקרב מגע חצי שנה, הייתי בזה ממש טוב. אני באמת חושב על קורס ברמנים כאופציה רצינית, סלסה לא מדבר אליי אבל אולי היפהופ וכדומה, גיטרה מאוחר מידיי, ונראה לי שאני אמשיך לחפש עוד דברים מעניינים.

רישיון יש לי כבר שנה הראשון מבין כולם בשכבה ובעיר - DHV הייתי קורא לזה חחח

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

עידכון :

חזרתי מת"א, היו 2 סטים טובים ואיכותיים מאוד. המטרה שלי הייתה להחזיק את הסט כמו שיותר זמן ולסגור מספר אם יוצא. הסטים אכן היו הרבה זמן ואיכותיים, שילבתי בהם כל מיני כלים שאני ארשום בעידכון עצמו.
    אני תכף יוצא להרצליה, ממשיך את היום המטורף הזה

יש לי כ"כ הרבה לרשום על התחום בסעיף ה', שזה יקח לי יותר מ5 פעמים שאני אשב יותר מחצי שעה ברצף לרשום הכל.
    אני מקווה שברישום הרציני הבא אשפוך לכם קצת מידע חדש ומרענן...

מה יהיה ברישום הבא ? >>> מין מדריך שלי למתחילים שיעזור להם לארגן את הראש, מטרות אישיות שלי בתחום, סטיקינג פוינטס, ניסיון לפתח רוטינות של עצמי ועוד (אני מקווה שיהיה לי זמן...)

יש למה לחכות חברים, אני מקווה שיצא לי לרשום הכל היום כשאני אחזור או מחר לפני\אחרי שאני אחזור מהחברה

שיהיה לכולם אחלה לילה, מקווה לעוד תגובות מאנשים רציניים !

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

טוב, בתקווה שבין הלמידה לפסיכומטרי לחדר כושר תיהיה לי שעה פנויה, אני אקיא פה כל מה שעולה לי בראש בנוגע לפיקאפ...

הגעתי למסקנה שכדי שאני יוכל לחזור ולהשתפר מהקריאה העצמית של היומן שלי, אני אצטרך לרשום את זה בצורת מדריכים, משמע - יהיה לכם כאן שפע של מדריכים כנים ואמיתיים לאחר חקירה מעמיקה, והיא הייתה מ-א-ו-ד מעמיקה

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אני רק מקווה שאתה מייסם ולא רק מדבר .

כל הכבוד, זה רק מוכיח שהדבר הכי טוב שאתה יכל לעשות לעצמך זה להשקיע הרבה זמן ומאמץ כדי להשיג את המטרות שלך.

אני מעריך אנשים כמוך.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 20-07-2011 בשעה 15:04.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברור שמיישם, אני מנסה לעקוב אחריי הדברים הללו בכל חיי היומיום שלי. כמובן שיש חריגות כמו בכל דבר

תודה רבה על הפירגון, אני אשמח להקיף את עצמי באנשים כמוך וכמוני שיכולים לעלות אחד את השני למעלה וליצור פה חבורה של תותחים בתחום
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כל פעם שאני יעדכן את הפוסט, אני אתן פה הודעה, כדי שאני שהתחילו לקרוא יוכלו לראות שיש עידכון

אני מקווה שאני אספיק היום את ההמשך, יש לי מלא מה לרשום ואני לא רוצה שזה יברח לי מהראש...

המשך יום טוב
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

אחלה יומן יש לך פה אם באמת תכתוב פה לעיתים קרובות ותשקיע אז באמת כל הכבוד לך.
    לגבי החתימה בוא נגיד הבלונדינית שם לא מי יודע מה חכמה (בוא נגיד לא הייתי חושב שהיא מבלפת כשהיא תשים אול אין חחח).

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח החתימה זה בכוונה אח שלי, העיקר שהיא בלונדינית

אני משתדל לעדכן כמה שאפשר, אבל אני בכל זאת אדם עם עיסוקים והכל, אחרת הייתי סתם עוד אחד עם מלא ידע תיאורטי או אחד שאוהב לעשות העתק הדבק

אני אשתדל לעלות כל יום סעיף אחד מהרשימה. מקווה שזה ילך לי

לילה טוב לכולם

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני הופך את ההודעה הזאת למטרות לטווח קצר מאוד (בגלל שהם משתנות מהר מאוד).

מעכשיו עד תחילת שבוע הבא:

1. ללמוד לפסיכומטרי.
    2. לעבוד קצת היום וכל היום מחר.
    3. לקרוא את הספר החדש.
    4. לבלות לפני פולין.
    5. לטוס לפולין
    נערך לאחרונה על ידי SubUPer; 15-08-2011 בשעה 18:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

התלהבתי . אהבתי מאוד את הסדר והתכנון של כל זה , אני אישית דוגל בהרבה יותר ספונטניות ופחות בחישובים מדויקים של מה שאני הולך לעשות כי זה הרבה יותר נוח וקל לחיות את החיים בספונטני ולא בצורה כל כך מחושבת ומדוייקת , ועדיין אם אתה רואה שזה באמת עוזר לך זה ממש מדהים .

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לסדר ולאסתטיקה יש כמה מטרות:

1. שאני אזכור הכל
    2. שיהיה קל לקרוא
    3. שלא יהיה בלבול

גם אני דוגל בספונטניות וחוסר חישביות (לא אוהב רוטינות וכאלה) אבל עדיין חייבים את זה כמין "גלגל הצלה" בשטח.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני מתחיל להבין את החשיבות של כתיבת רוטינות על עצמך, ולכן אני אצטרך עד מחר למצוא בערך 5 רוטינות טובות לסיטואציה של סט שהוא בהתחלה שלו.
    בנוסף לכך אצטרך למצוא עוד 5 רוטינות NLP שיעזרו לי ליצור משיכה.

ד"א, עדכנתי את התיאורית בהמשך יהיו עוד ^^

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect