קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור] השבוע שלי עם מרילין | My Week with Marilyn | דרמה
    על ידי -Random- בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-12-2011, 21:28
  2. [קדימון] My Week With Marilyn
    על ידי -HAIM- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-10-2011, 13:01
  3. [סיקור] הנערה ששיחקה באש |The Girl Who Played with Fire |דרמה
    על ידי -HAIM- בפורום סיקורי סרטים
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 00:27
  4. [סיקור]הדייט שלי עם דרו / my date with drew
    על ידי InAtraf בפורום סרטים וקולנוע
    הודעה אחרונה: 17-04-2008, 00:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

השבוע שלי עם מרילין | My Week with Marilyn | דרמה

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

ברירת מחדל השבוע שלי עם מרילין | My Week with Marilyn | דרמה

רקע קטן על חייה של מרלין מונרו
    -----------------------------------
    מונרו נולדה תחת השם נורמה ג'ין בייקר בבית חולים בלוס אנג'לס ב-1 ביוני 1926. ב-23 בפברואר 1956 שינתה נורמה ג'ין את שמה למרילין מונרו באופן רשמי.אמה, גלאדיס פרל מונרו, נולדה במקסיקו. היא נישאה לראשונה לג'ספר בייקר במאי 1917, ונולדו להם שני ילדים: רוברט (שנולד ב-1918) וברניס (שנולד ב-1919). לאחר שהם התגרשו, לקח בקר את הילדים ועבר לקנטקי. מונרו עברה לשם גם כן, כדי להתקרב לילדיה, ולאחר זמן מה שבה ללוס אנג'לס. כשחזרה ללוס אנג'לס נישאה מונרו למרטין אדוארד מורטנסון ב-11 באוקטובר 1924. הם נפרדו לאחר שנה והתגרשו במרץ 1927.כשראתה מונרו שאינה מסוגלת לשכנע את אמה לקחת את התינוקת, מסרה אותה לאימוץ. נורמה ג'ין חיה עם הוריה המאמצים, אלברט ואידה עד גיל 7. מונרו הייתה מבקרת את בתה כל שבת. יום אחד היא הודיעה לבתה שהיא קנתה בית, וכמה חודשים לאחר המעבר סבלה מונרו מהתמוטטות. לאחר שאושפזה, חברתה הטובה של האם, גרייס מק'קי (ומאוחר יותר גודארד), הפכה לאפוטרופוסית של נורמה ג'ין. לאחר שמק'קי נישאה ב-1935, נשלחה נורמה ג'ין לבית יתומים בלוס אנג'לס, שם שהתה עד גיל 11. מאוחר יותר נשלחה לאורך השנים למספר משפחות אומנה.כאשר עברה משפחת גודארד לחוף המזרחי היא לא הייתה יכולה לקחת את נורמה ג'ין איתה. גרייס הציעה לאמו של ג'יימס דוהרטי, שבנה יישא את נורמה ג'ין לאישה. הזוג התחתן שבועיים לאחר יום הולדתה ה-16 של נורמה ג'ין, כדי שלא תצטרך לחזור לבית היתומים או למשפחה אומנת.

מותה של מרלין מונרו
    --------------------------------------
    מרילין מונרו נמצאה מתה על ידי הפסיכיאטר שלה, ראלף גרינסון ב-5 באוגוסט 1962, בגיל 36, בביתה שבברנטווד, קליפורניה. מותה מיוחס למנת יתר של סמי הרגעה. כמו ברצח קנדי, גם סביב מותה של מרילין מונרו התפתחו תאוריות קונספירציה שונות. אלו החושבים שהיא נרצחה כתוצאה מקשריה עם משפחת קנדי, משוכנעים שהיא מתה כתוצאה מקשריה עם הנשיא, אך הם אינם מסוגלים להסביר מדוע לכל שאר חברותיו של הנשיא, למעט מרי פינצ'ט מייר, לא קרה פגע. עם זאת, לאחרונה נחשפו מסמכים של הבולשת הפדרלית בארצות הברית מהם עולה שה-FBI חשד שמונרו נוטה לקומוניזם, עקב קשרים שיצרה עם איל הון בדרום אמריקה בעל נטיות שמאלניות. חשד זה הפך אותה, כפילגשם של ג'ון ורוברט קנדי במקביל, לסיכון לאומי.
    [תודות לויקיפדיה]

במאי
    סיימון קרטיס
    שחקנים
    מישל וויליאמס אדי רדמיין קנת' בראנה ג'וליה אורמונד דומיניק קופר ג'ודי דנץ אמה וטסון טובי ג'ונס דוגרי סקוט
    שנה
    2012
    תאריך יציאה לאקרנים בארץ
    5-1-2012

סיקור
    ב1956, מגיעה מרילין מונרו בפעם הראשונה לבריטניה, ביחד עם בעלה המחזאי ארתור מילר. היא מגיעה כדי לצלם את הסרט 'הנסיך ונערת השעשועים', ופוגשת שם את סר לורנס אוליבייה, ששיחק וביים את הסרט. באותו הקיץ, קולין קלארק בן ה-23, בוגר אוקספורד שחולם לעשות סרטים מגיע לעשות תפקיד זוטר על סט הסרט. ארבעים שנה אחר-כך, הוא יתעד את זכרותנותיו בספר שנקרא 'הנסיך, נערת השעשועים ואני'. אבל שבוע אחד מתוך התקופה הזו היה חסר. שנים אחר-כך, בסרטו החדש 'השבוע שלי עם מרילין', קלארק חוזר לאותו שבוע בו בילה לבד עם הכוכבת הגדולה בעולם, מרילין מונרו. 'השבוע שלי עם מרילין' הוא מסמך קומי ונוקב, שמציע התבוננות אינטימית ולא צפויה על הכוכבת ועל הקשר שנוצר בינה לבין הבחור הצעיר שהבין אותה טוב מכולם

תמונות מהסרט

טריילר
    <strong>
    נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 30-12-2011 בשעה 21:00.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect