הדייט שלי עם דרו / my date with drew
ז'אנר: דוקומנטרי.
אורך: 90 דקות.
שפה: אנגלית.
מדינה: ארה"ב.
שחקנים: דרו ברימור, ג'ון אוגוסט, סטפני בדל, אליסון בורנט, ביל ד'ליה, קארי דויד, סוניה דקר.
חברת הפקה: Lucky Crow Films, Rusty Bear Entertainment.
שנת יציאה: 2005
סינופסיס:
בריאן הרצלינגר ראה לראשונה את דרו ברימור בסרט "אי.טי" סרטו של סטיבן ספילברג שם היא שיחקה את גרטי ומיד התאהב.
בריאן הוא בחור יהודי טוב ושעיר, בוגר בית ספר לקולנוע ומובטל.
הוא השתתף בפיילוט לחידון טלוויזיה התשובה שזיכתה אותו בפרס הייתה "דרו ברימור", וזכה בסכום כסף של 1,100 דולר.
ברגע שזכה בכסף החליט בריאן לנסות לקבוע לעצמו דייט עם דרו ! או יותר נכון לעשות סרט על איך הוא מנסה לקבוע דייט איתה.
בריאן השתמש בכסף לצורך הפקת הסרט, הוא קנה באמצעות כרטיס האשראי של חבר שלו מצלמת DV מרשת חנויות האלקטרוניקה הגדולה "circuit city" שהמדיניות שלה מאפשרת להחזיר את המוצר תוך שלושים יום ולקבל את הכסף בחזרה.
ולכן הקציב לעצמו חודש ימים לקבוע דייט עם דרו.
במהלך הסרט בריאן מנסה את כל הדרכים להגיע לדרו; הוא פוגש במאי סרטים שעבד איתה, מדבר עם קרובי משפחה, אפילו נפגש עם הקוסמטיקאית של דרו, הוא חודר לאירועים של התעשיה על מנת אולי לפגוש אותה..
בריאן נעזר בכמה חברים ואיתם הוא פותח אתר אינטרנט שבו הוא מבקש מאנשים להגיד לו אם הם יודעים משהו על איה דרו נראת לאחרונה, איפה היא עומדת להיות וכו'..
הוא גם עושה טריילר ומדבר ברדיו, כל זה על מנת להגשים את חלמו ולצאת עם הכוכבת ההוליוודית לדייט !
אם הוא הצליח בסופו של דבר לפגוש אותה או שאולי כל המבצע נכל כישלון אני לא יגלה לכם ! תראו את הסרט ותגלו !!
ביקורת אישית:
זה פשוט סרט מצוין ! אהבתי כל שניה הוא גם עשוי טוב גם ערוך טוב גם הכל !
אין ספק סרט מצוין, בטח יש כאלו שיגדו שבריאן סתם עוד מעריץ משוגע אבל אני חושב שהוא אחלה
ווואלה יש לו נשמע חזקה כי הוא לקח סיכון ;] (תראו תסרט ותבינו..)
בקיצור ממליץ ממליץ ממליץ !!..
טריילר הסרט: לחצו כאן לצפייה בטריילר
קרדיט לאתר אחר!

ציטוט ההודעה