אוקי, למי שלא ידע ולא שמע (שזה בעצם כולכם), אני לוקחת קורס ''הלבשה לתיאטרון'', שבעצם כולל גם איפור לתיאטרון, וזה מה שבעצם באתי לשתף אתכם בו.
בואו נתחיל עם הציוד המאוד מאוד בסיסי שלי-
באמצע מסקרה, איילינר שחור, מברשת ועיפרון חום, משמאלם הקרם בסיס שלי. בעיקרון הוא אמור להיות טיפה כהה יותר מגוון העור כי האורות בתיאטרון ממש בהירים ו''שוטפים'' את הצבע מהפנים, אבל המורה טעתה בהערכה והסתבר שהוא בסופו של דבר בהיר ממני =/
משמאל לקרם בסיס הדבר שאין לי מושג איך קוראים לו והוא מפזר אבקה על הפנים, ומעליו ''ספוג נקבוביות''.
מימין לאיילינר מסקרה וכל השאר נמצאים ערכת הצבעים שלי (הבהרה, הצללה, סומק וצבע שפתיים) מימין לזה-
Translucent powder מה שעושה את העור לא מבריק.
אוקיי, קודם שמתי קרם בסיס, אחרי זה עם צבע בהיר הבהרתי את גשר האף, הסנטר ועל לעיניים, והצללתי את הצדדים של האף (שימושי אם רוצים לגרום לאף להראות צר/ עבה יותר), בגלל אפקט ה''שטיפה'' של האורות, צריך לגרום לתווי הפנים להראות בולטים יותר. אחרי זה שמתי סומק על עצמות הלחיים, עיפרון חום כדי להבליט את הגבות, קצת צבע שפתיים טבעי ואיילינר. כדי להבליט את העיניים והפה. אחרי זה שמתי Translucent powder
, מסקרה, וזהו. והנה התוצאות:
זאתי סתם יצאה נחמדה

והנה העור שלי בלי איפור-
לא- סתם עבדתי עליכם, זה השימוש המאוד יצירתי שמצאתי ב''ספוג הנקבוביות''- הוא מזייף נמשים ממש טוב!
זהו להיום, אני אעדכן שתהיה לי תמונה של הfantacy makeup והold age makeup.
הערות, תגובות, וסתם מחמאות על כמה אני יפה יתקבלו בברכה D: