לכל מי שלא יודע מה זה NLP: מדובר בשיטה חדשנית לטיפול בפוביות, טראומות, אמונות מגבילות, רגשות שליליים, דפוסי התנהגות והרגלים לא רצוניים. באמצעות השיטה החדשנית ניתן לבצע שינויים גדולים ולחסוך זמן, מאמץ וכסף. ניתן השתמש בNLP גם כאמצעי שיכנוע, שכן מדובר בשפת התיכנות של המוח. בשיטה רואים את מוח האדם כמחשב שכמדברים בשפתו ניתן לבצע כל שינוי שרק נרצה.
אני לומד את השיטה מזה זמן רב, בספרים, במאמרים ובסרטונים. את התהליכים בNLP ניתן לעשות על אנשים וגם על עצמך, אף על פי שכדי לעשות טיפול עצמי בשיטה נדרש מאמץ רב. אני למעשה מחפש אדם, עליו אוכל לסמוך. אלמד אותו את כל מה שאני יודע, כך שנהיה שווים בידע שלנו ונתחיל לחקור יחד את התחום. הרעיון המרכזי הוא שנוכל לעשות זה על זה את התהליכים, וכך גם לעבור שינויים מדהימים וג להתסות בחומר הנלמד.
באמצעות NLP ניתן לצלוח ריאיונות עבודה, למשוך את בני המין השני שבסביבתינו, ולהתחבב וליצור כימיה עם כל אדם שנרצה. כמי שיודע NLP אתה מסוגל לשכנע אנשים בדעותיך, להפוך לאדם כריזמתי ולמשוך אנשים אליך. מה יכול להישמע יותר טוב מעתיד שבו אתה יכול להיכנס לראשם של אנשים ולחולל את כל אשר תרצה?
דוגמא לשימוש בNLP:
בואו והצטרפו אליי למסע שישנה את חיינו. זמין תמיד בפרטי. (:

ציטוט ההודעה