שינוי כפוי בהרכב של ארגנטינה לקראת קוריאה הדרומית מחר. טבס: "להיזהר מפארק. מסי? רוצה שיהנה, בלי לחץ.
חואן סבסטיאן ורון, קשרה הוותיק של נבחרת ארגנטינה, יחמיץ ככל הנראה את משחקה השני של נבחרתו במונדיאל ביום חמישי מול קוריאה הדרומית.
השחקן, שהוחלף בדקה ה-74 במשחק הנצחון מול ניגריה בסוף השבוע, סובל מפגיעה בשריר שככל הנראה תחייב מנוחה בת מספר ימים. ורון לא התאמן ביממה האחרונה, ובארגנטינה מתכוננים לאפשרות שייעדר, כשבמקרה שכזה יחליפו בהרכב מקסי רודריגס. רודריגס נכנס במקומו של ורון בשלהי המשחק מול הניגרים.
באימון ביום שלישי בערב תירגל המאמן, דייגו מראדונה, את רודריגס בהרכב. במהלך האימון ערכו השחקנים משחק בין שתי קבוצות. בהתקפה תורגלו שוב לאו מסי וגונסאלו היגוואין.
מי שמתכונן ברצינות רבה למפגש מול הקוריאנים הוא קרלוס טבס, שהזהיר את שחקני ההגנה של ארגנטינה מג'י סו פארק, שחקן מנצ'סטר יונייטד. "אני מכיר אותו היטב, אנחנו חברים טובים. הוא שחקן בעל יכולת להשתחרר מהשומר שלו, הוא תמיד לבד ופנוי".
טבס דיבר גם על הציפיות הגבוהות ממסי בטורניר: "ללאו אין שום דבר להוכיח. הדבר היחיד שאני אומר לו הוא שעליו להנות מהמשחק ולא להרגיש בשום לחץ כשהוא במגרש". טבס התייחס גם לרעש הוו-ווזלות: "אני לא יודע אם אלו סירנות או חצוצרות אבל הן מקשות על השחקנים לדבר על המגרש. לפעמים אתה צריך לצעוק, ולפעמים כשאתה חסר נשימה אתה מתעייף יותר. זה מאוד מטריד".
קרדיט ל-SPORT5 על הכתבה:
http://mondial.sport5.co.il/Articles...=80353&lang=he

ציטוט ההודעה