מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר איכותי150 מ"ל שמנת מתוקה60 גרם חמאה2 ביצים מופרדות3 בננות בשלות2 כפות ברנדי1 כף סוכר אופן הכנה:
- בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה עד לרתיחה, מכניסים את השוקולד, מערבבים ומסירים מהאש.
- מוסיפים 30 גרם חמאה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים מקררים מעט.
- בסיר נוסף מקציפים חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתוך השוקולד המקורר. שמים במקרר למשך לשעתיים.
- במחבת כבדה ממיסים חמאה, מוסיפים בננות, ברנדי וסוכר ומקרמלים עד להזהבה.
- מגישים בכוסות אישיות - מוס בתחתית ומעל את הבננות.
- ניתן לפזר קוקוס, אגוזים, שקדים ופיסטוקים.