שלום לכולם !
שמי מתן ואני חדש כאן
רציתי להתייעץ ולשתף אתכם
אני בן שמונה עשרה וחצי נולדתי ביוני 93 אני גר בתל אביב הרבה מכירים אותי אני מאמין שגם בפורום
הבעיה שלי היא כזו
לפני שנתיים ויותר הסתבכתי באיזה תקרית , קטטה , זה נגמר בתיק על תקיפה , אחרי הרבה מאבקים וחקירות וקצינות מבחן זה התגלגל לזה ששלחו אותי בנובמבר לסדנת שליטה בכעסים ל8 חודשים פעם בשבוע , הסדנה נגמרת ביולי
עד עכשיו הייתי בערך עשר פעמים בבקום , עברתי צו ראשון יש לי פרופיל 97 קבא 54 כבכל אני בן יחיד
בכל הפעמים האחרות שהייתי בצבא זה היה ראיונות גיוס לראות אם אני מתאים ומה קורה עם התיק
יש לי משפט ב12.3 שבו אני אמור לצאת בלי הרשעה
השאלה היא תוך כמה זמן אני אוכל להתגייס מיום המשפט בהנחה שרק עשיתי תו ראשון , כיתה יב סיימתי יוני שעבר עם ציונים טובים והכל
תאני רוצה להתגייס למשהו טוב לא סתם חרטא יומיות , קרבי אני לא יכול ההורים שלי לא יסכימו.
פשוט אני כבר בדיכאון מזה חוץ מארבעה חברים כולם התגייסו ובמשך השבוע יש לי רק ארבעה חברים ואנחנו כבר נהיינו. משפחה אבל זה מציק לאורך זמן ויש שעמום ושגרה מגעילה ואני ממש רוצה להתגייס . החברים שלי מתגייסים ממש בקרוב , ב5, ב15 וב28 למרץ ועוד חבר ב19 לאפריל.
השאלה שלי אם הצבא יגייס אותי במחזור הגיוס הזה , עם בני גילי ולא ילדים צעירים , זה לא משנה הגיל כמו השנה שבזבזתי על שטויות אם הייתי יודע שזה מה שיקרה הייתי מנצל אותה אחרת פשוט כל חודשיים יש משפט ודוחים אותו בעוד חודשיים אבל הפעם זה סופי .
מה אתם אומרים ?
תודה רבה

ציטוט ההודעה