קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 31-10-2007, 23:48
  2. [עזרה] שמישהוא יסביר לי כללית מה זה תיכנות?
    על ידי Future בפורום תיכנות ובניית אתרים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-08-2007, 20:11
  3. [עזרה[ צריך תוכנה לשליטה מרחוק במחשב
    על ידי ELVIS בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 17:02
  4. [עזרה] שגיאה שיש לחבר שלי במחשב
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-11-2006, 14:00
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 17:55
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[עזרה] דרושה עצה בהבנה כללית במחשב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דודו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עוגיות זה דבר קסום צריך רק לחקור אותם.

ברירת מחדל [עזרה] דרושה עצה בהבנה כללית במחשב

שלום שמי דודו ואני לומד כבר שנה וחצי פייטון. לאחרונה התווכחתי עם חבר טוב שלי על מספר דברים:
    1. הוא טוען שאם לאחר שנה וחצי שאני לומד פייטון, יכול לקרות מצב שאם אני לא זוכר מה זה string או מה זה int, אז בעצם בזבזתי זמן שנה וחצי מכיוון שזה הבסיס של כל הבסיסים. אבל אני טוען שאני לא ישתמש בדברים האלה בכל תוכנה שאני יבנה ולא ממש צריך לזכור את זה בעל פה.
    2. אני טוען שמודל בפייטון הוא חתיכת קוד שכתובה בשפת סי, אבל הוא טוען שזה בסך הכל דבר נוסף בשפת פייטון שמאפשר לך לבצע פעולות שונות כמו מתמטיקה ושאר דברים אחרים.
    3. אני טוען שקיים באג שחבל על הזמן בעוגיות של האינטרנט, ושבעצם אם נחקור כמו שצריך את העוגיות נוכל להכנס לחשבונות שונים באתרים רציניים.. כמו ג'ימייל, פייסבוק, וכאלה. אבל הוא טוען למרות שהוא לא חפר את הנושא שנקרא הרעלת עוגיות שזה לא נשמע לו הגיוני שניתן לעשות דבר כזה לכל אתר בעולם. גם אם אני לא יפסיק ללמוד מדריכים שנה. למרות שהם דרך תרגום גוגל.
    4. אני טוען שאם אני מתבלבל בין מגה בייט לג'יגה בייט זה לא כל כך נורא. אבל הוא טוען שכל הדרך שאני לומד בשנה האחרונה בלינוקס דפוקה. כי הנה העובדות מסביב.
    מה דעת הכלל?
    אני יודע שיש הרבה שקוראים מתרגום גוגל... אבל אני רק רוצה שמישהו יגיד לי מי פה צודק כי אני הולך להשתגע כבר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דודו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עוגיות זה דבר קסום צריך רק לחקור אותם.

ועוד דבר נוסף ואחרון
    5. אני מעוניין לעשות את הדבר הזה שנקרא הרעלת עוגיות מה שכתבתי עליו מקודם. ולשלב אותו ביחד עם שפת פייטון, למרות שניתן גם ב php
    אבל החבר שלי אומר לי שאני פשוט למדתי רק מילים בשנה וחצי האחרונה ואני לא מבין כלום אם אני מדבר כאלה שטויות. אני בטוח שאם אני ילמד מספיק אז זה אפשרי לעשות את זה על כל אתר בעולם. אבל הוא טוען שעם הסרטים שאני חי בהם אני ישאר במקום עוד 10 שנים גם.
    מי צודק בבקשה שמישהו יענה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דודו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל רק לידע הכללי

ולמידה שמישהו תוהה לו מה הקשר בין php ולבין פייטון לבין עוגיות, אז רק שתבינו שזה כל הויכוח פה! אל תדאגו אף אחד לא סימם אותכם אצלו php פייטון עוגיות והקבצים הזמניים של המחשב הם כולם הולכים יד ביד.
    למעשה ששאלתי אותו איזה תוכנה אתה מתכנן לבנות שלא כוללת את הערכים string או int או כל ערך אחר...
    הוא טען שיש לו כבר אחת כזאת והוא אפילו לא משתמש בה:

import webbrowser

sss = sys.stdout # sys.stdout out
    aaa = open('out.txt', 'w') # sys out
    sys.stdout = aaa

print webbrowser.__doc__

sys.stdout = sss
    aaa.close()

#exit txt help

זה הקוד מקור של התוכנה. אני ממש לא מבין למה הוא לא משתמש בה אף פעם.

או לדוגמא אחרת זה ציטוט מהויכוח האחרון:

עוגיה = זהב

או הציטוט האדיר הזה שיכנס לציטוטים של ניטשה:
    עוגיה יכולות לשמש לאיסוף רגיש כגון שימוש של כתובת הדואל
    גם פייסבוק

didu david 00:44
    פייסבוק COMMMMMMM

394744111 00:44
    קח אחי

didu david 00:44
    מזה COM
    רק COM

בקיצור שמישהו פה יגיב בחומרה או שאנחנו מאבדים את הבחור הזה והוא הולך לאיתנים או לכל מוסד אחר שאני יצליח להשיג את הטלפון שלו. ובאמת שאני הולך להתייאש שמישהו פה יענה בלי לרחם ובלי לפחד לפגוע ברגשות של אף אחד

נערך לאחרונה על ידי getafix28; 12-06-2011 בשעה 00:55.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

כבר עניתי לכם בצורה עיניינית נורא באשכול הקודם שפתחתם תנסו לקרוא
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    דבר ראשון מצטער נורא אבל לא הבנתי מי נגד מי!
    דבר שני לינוקס זאת מערכת הפעלה בדיוק כמו כל מערכת הפעלה אחרת אין פה עיניין של מקצוענים או לא/= היא פשוט נותנת יותר חופשיות למשתמש בסביבת העבודה שלו..
    בעבודה הקודמת שלי חצי המחשבים הריצו RedHat Linux וגם העובדים הכי חמארים הצליחו בסופו של דבר להשתלט על העיניין ולעבוד עליה בדיוק כמו עם כל מערכת הפעלה אחרת (גם שרת הדואר שלנו היה מבוסס Unix אומנם BSD אבל אותה משפחה)

קיצור ולעיניין, מין הסתם חשוב ללמוד את הבסיס לפני שקופצים ראש לשפות עליות (איך לעזאזל קפתם מפיטון ל C# מה הקשר בין מחת ל.. אתה מכיר את ההמשך) בלי להבין את הבסיס של פיטון ובלי להבין את המרכיבים של שורת קוד וכל תפקיד שלה לא ניתן להמשיך הלאה ולהתמודד עם פונקציות מורכבות..

עצה שלי נסו לעבוד קודם על סקריפטים זה פותח את הראש יופי, אני אשמח לפרסם פה כמה עבודות שלי מלפני כמה שנים (אומנם סקריפטים יחסית פשוטים אבל זה באמת פותח את הראש לסוג החשיבה הנכון)...
    שורה תחתונה אני לא יודע עם איזה דודו אני מסכים אבל בהחלט ללא שום צל של ספק יש ללמוד לזחול לפני שיודעים ללכת...

אה ועוד משהו אין דבר כזה לערבב שפות לא קיים דבר כזה כל שפה קיימת למען מטרה מסויימת וכל שפה נכתבת בארכיטקטורה שלה (אם כי קיים דימיון רב בין השפות העליות) והמבנה הטקסטואלי שלה..
    ולא זה בכלל לא לגיטימי אחרי שנה לא לדעת מה זה INT או מה היא סטירנג (שזה אגב בערך ה א'- ב' של תכנות)
    אז שיהיה לכם באמת בהצלחה אני מאוד מקווה שתעלו על הדרך הנכונה

משתמש מתקדם האוואטר של Zer0Day
    לייקים
    6
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי rateyourrisk28 צפיה בהודעה
    ועוד דבר נוסף ואחרון
    5. אני מעוניין לעשות את הדבר הזה שנקרא הרעלת עוגיות מה שכתבתי עליו מקודם. ולשלב אותו ביחד עם שפת פייטון, למרות שניתן גם ב php
    אבל החבר שלי אומר לי שאני פשוט למדתי רק מילים בשנה וחצי האחרונה ואני לא מבין כלום אם אני מדבר כאלה שטויות. אני בטוח שאם אני ילמד מספיק אז זה אפשרי לעשות את זה על כל אתר בעולם. אבל הוא טוען שעם הסרטים שאני חי בהם אני ישאר במקום עוד 10 שנים גם.
    מי צודק בבקשה שמישהו יענה
    לא צריך לפתוח 2 אשכולות בשביל בעיה אחת .

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,172 | הודעות: 8,198,765 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect