קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]התחלתי היום לבוא לתחרות ואני לא מקבל נקודות !
    על ידי -Nadav- בפורום תחרות הכתיבה - iאטרף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-05-2011, 15:16
  2. שאלה|התחלתי היום לפתח שרירים...
    על ידי lior16 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-06-2008, 19:50
  3. התחלתי היום לימודים :\
    על ידי Graf.E.T בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 12:30
  4. התחלתי היום את הלימודים!!
    על ידי --YaeL-- בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 19:40
  5. תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 27-07-2006, 20:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

התוכנית DC התחלתי היום

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Post התוכנית DC התחלתי היום

טוב אז ככה התחלתי את התוכנית DC והינה המשימה הראשונה :
    לשאול 30 בנות מה השעה.
    טוב אז הלכתי לקניון איך שאני נכנס לקניון ישר אני שואל 2 בנות מה השעה . אחר כך הלכתי לסופר פארם ושמתי את הבושם של Angle ממליץ עליו הוא ממש טוב . אני לא ממש זוכר כל אחת ששאלתי אבל את המצחיקים אני זוכר . ניגשתי לאיזה 2 בנות ושאלתי אותן מה השעה ? זה היה באמצע הליכה היא ישר הסתכלה בטלפון ענתה לי והמשיכה ללכת ושמתי לב שהיא עשתה פרצוף כזה של "ככה אתה מתחיל איתי? איזה פטתי אתה ." זה היה ממש מצחיק.
    אני זוכר גם שניגשתי לאיזה 2 בנות ושאלתי אותן מה השעה וזאת ששאלתי אותה היא לא שמה לב ואז הרמתי קצת את הקול ושאלתי עוד פעם "מה השעה???" ואז היא הסתכלה עליי וניבהלה אמרתה "אימאלה" זה היה מצחיק (לא שאני איזה מפלצת או משו פשוט היא לא שמה לב אלי חח ).
    היום גם 3 בנות שלא שאלתי אותם מה השעה אבל בזמן שאני הולך בקניון הן מסתכלות עליי וצוחקת טוב בטח בגלל שחרשתי את כל הקניון על ימין ועל שמאל אבל זה לא הוריד לי את הביטחו או משו . טוב אז אני ממשיך ללכת וואת מי אני רואה ? שתי בנות מהכיתה שלי לא ידידות או משהו אבל זה הוריד לי את הביטחון ואמרתי לעצמי זהו הולכים הביתה בקיצור בקניון שאלתי 18 בנות מה השעה ובאוטובוס שאלתי עוד 1 שישבה מולי .
    30\19 בסדר אני דיי מרוצה למרות שיכולתי ליותר, פשוט היו בנות כוסיות על שלא היה לי האומץ לגשת אליהם.
    אגב כל הבנות שניגשתי היו כוסיות כן ? לא שאלתי סבתות ולא שאלתי אמיהות שמנות שאלתי רק כוסיות אבל אתם יודעים יש את הממש פצצות שלא היה לי האומץ לגשת אליהן, טוב בישביל זה אני עושה את התוכניות הזאת .
    בקשר למחר אני הולך גם לקניון ורציתי לשאול אם אני רואה בחורה בתוך חנות להיכנס ולשאול מה השעה ? כי היו ממש הרבה בנות בתוך החנויות אבל לא ניגשתי כי זה נראה לי דיי מטומטם ..
    משימה 2 : לשאול 30 נשים מה השעה כשיש לך פלאפון ביד .

הלך דיי טוב 20\30 אבל שוב היו בנות ממש כוסיות שלא ניגשתי אליהן. אבל כל מי שניגשתי הייתה כוסית .
    לא היו המון פשלות למשל לא הייתה אחת ששאלתי אותה והיא אמרה יש לך פלאפון ביד . היו כמה שהסתכלו ולא אמרו יותר מידי .
    משימה 3 : לשאול 30 בנות מה השעה כשיש לה פלאפון\שעון ביד ולהבילט אותו .
    דבר ראשון בכלל לא היה לי מצב רוח לעשות את המשימה היום כי קמתי ישר ב ארבע והייתי צריך לחזור בשבע הבייתה וגם הייתי צמא ורעב וגם לא היה לי פלאפון כי אימא שלי לקחה אותו לתיקון אבל הסתדרתי היה לי פלאפון שבור אבל הסתפקתי בזה ואמרתי לעצמי שאני חייב לעשות אתזה ולהמשיך בתוכנית.
    היום הייתה תוצאה דיי טובה 28\30.
    היייתה ילדה ששאלתי אותה מה השעה והיא אומרת לי "מאיפה אני יודעת ?" התחלתי ללכת וצחקתי זה היה מצחיק .
    תקשיבו רוב הבנות היו בחנויות או שהיו עם ההורים שלהם ולא היה לי את האומץ לגשת אליהן, ב10 האחרונים אלוהים יודע מאיפה נכנסתי לאיזה 4 חנויות ושאלתי מה השעה . היה איזה קטע מצחיק שאני נכנס לחנות (היא הייתה גדולה) אני מתחיל ללכת לאיזור של הקופה איפה שהקופאית הכוסית היא פונה אליי "איך אפשר לעזור לך ?" אני אומר לה "כן תגידי לי מה השעה בבקשה" והייתה איתה עוד מוכרת זקנה מסריחה והזקנה הזאת אומרת לי אהה בישביל זה באתה עד לפה אני אומר לה כן ואז היא ענתה לי (הזקנה).
    אף אחת לא אמרה לי "יש לך פלאפון למה אתה שואל ?" .
    ייאלה מחר ממשיכים חח
    משימה מספר 4 : לשאול 30 בנות איפה נמצא מקום מסווים .
    21\30
    טוב בהתחלה היה ממש קשה עשיתי באיזה 5 דקות אולי 2-3 בנות אבל אז התחיל להיות יותר טיוב ואני כבר מרגיש את השיפור בעניין הגישה.
    היום הזה היה דווקא מצחיק, ניגשתי לאיזה 2 בנות שאלתי אותם איפה זה castro הם לא ידעו בקיצור אני אחר כך בא לעלות במדרגות נעות והם יורדת ליפניי שאני בא לעלות ראיתי אותם ואמרתי לעצמי " תעשה תעשה פרסה שלא יראו אותך כמו מטומטם מסתובב בלי הפסקה ומחפס את CASTRO ", הם קלטו אותי ואני היסתובבתי הלך צעד אחד אחורה אחר כך חזרתי ועלתי במדרגות שמעו והן אומרת לי " נוו מצאת?" אמרתי "לא" (אגב אם הייתי מתחיל איתן הם היו זורמות ראו אתזה על העיינים שלהם וגם איך שהם ראו אותי הם חייכו אליי אבל הייתי מרוכז יותר בלסיים את המשימה ..
    היו גם עוד 2 בנות מזה חמודות כימעט אותו סיפור אני שואל אותם איפה זה מקדונלס ? הן אומרות לי "אנחנו לא יודעות " אחר כך שוב אני ירדתי במדרגות הן עולות ולא שמתי לב אליהן ובעצמע כזה של המדרגות הן פשוט אומרות לי "תעלה למעלה ותלך הכי ישר איפה שהגויסטיק " אמרתי "אהה טוב תודה" היו עוד שתי בנות ששאלתי אותן איפה זה CASTRO הן ידעו איפה זה והסבירו לי אבל אתם יודעים לא באמת הלכתי לשם רק הלכתי לכיוון, אז אחר כך אני הולך ליד איזה גלדריה אני רואה אותן הם מחייכות אליי ואחת מיהן אומרת לי "לאן אתה הולך זה לא בכיוון הזה" אמרתי להן "אבל שאלתי איזה מוכרת והיא אמרה לי שזה בסוף הקומה הזאת "
    ואז היא מתחילה לדפוק לי נאום : "שמע תרד למעטה תצא לחניון לך שמאלה איפה שהתחנת דלק תחצה תכביש ואתה מגיע "
    התחלתי לצחוק לה מול הפנים . הייתה איזה אחת ששאלתי אותה פעמיים והיא עשתה לי פרצוף . אבל חוץ מזה הלך חלק .
    מחר יהיה מאוד קשה צריך להחמיא לבנות . טוב אבל נעשה אתזה -עד הסוף!-
    נערך לאחרונה על ידי alon1357; 13-06-2012 בשעה 17:24.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

כמה דברים - תבטל את הקוד PHP הזה אי אפשר לקרוא את הטקסט טוב.
    דבר שני, למה לא ניגשת לאלו מהכיתה שלך, אתה מכיר אותן זה יותר טוב, במקום לצאת בראש של אוי שיט ראו אותי בקניון מסתובב חייב לחזור הביתה תבוא בראש של עכשיו סוף סוף שתי אלה יראו אותי בקניון ויבינו שיש לי טעם ואני לא סתם לובש את החולצות שאמא מביאה לי.
    ותיגש לכל אחת, גם לאלה שבחנות גם לאלה שעם הפלאפון מדברות אתה צריך לדעת מה השעה ועכשיו!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    כמה דברים - תבטל את הקוד PHP הזה אי אפשר לקרוא את הטקסט טוב.
    דבר שני, למה לא ניגשת לאלו מהכיתה שלך, אתה מכיר אותן זה יותר טוב, במקום לצאת בראש של אוי שיט ראו אותי בקניון מסתובב חייב לחזור הביתה תבוא בראש של עכשיו סוף סוף שתי אלה יראו אותי בקניון ויבינו שיש לי טעם ואני לא סתם לובש את החולצות שאמא מביאה לי.
    ותיגש לכל אחת, גם לאלה שבחנות גם לאלה שעם הפלאפון מדברות אתה צריך לדעת מה השעה ועכשיו!
    קלטתי אותך אחי אבל לא יודע הבטיחו שלי בשקל מבין ואיזה מכיר את הבנות האלו טוב ? אין בנינו דיבור בכלל אני לא מדבר איתן הם לא איתי .
    בינתיים יותר קל לי לגשת לבנות שאני לא מכיר מבין ????

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גם אני מתחיל..
    תגיד לי איפה אתה עושה.. אולי נעשה ביחד את התוכנית :]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ציטוט נכתב במקור על ידי alon1357 צפיה בהודעה
    קלטתי אותך אחי אבל לא יודע הבטיחו שלי בשקל מבין ואיזה מכיר את הבנות האלו טוב ? אין בנינו דיבור בכלל אני לא מדבר איתן הם לא איתי .
    בינתיים יותר קל לי לגשת לבנות שאני לא מכיר מבין ????

נו אז מה אתה נלחץ? הן לא מכירות אותך בכלל.
    אני מבין למה יותר קל לך אבל אתה צריך להבין שאם אתה נשאר בקל אתה בחיים לא תעבור לקשה, עדיף להתחיל עכשיו לעבוד על הכל, אתה רואה אחת מהשכבה שלך? מה אכפת לך תעשה כאילו אתה לא מכיר אותה ותשאל אותה וזהו אל תעשה מזה סיפור.

ולא הבנתי מה "הבטיחו שלי בשקל" ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    נו אז מה אתה נלחץ? הן לא מכירות אותך בכלל.
    אני מבין למה יותר קל לך אבל אתה צריך להבין שאם אתה נשאר בקל אתה בחיים לא תעבור לקשה, עדיף להתחיל עכשיו לעבוד על הכל, אתה רואה אחת מהשכבה שלך? מה אכפת לך תעשה כאילו אתה לא מכיר אותה ותשאל אותה וזהו אל תעשה מזה סיפור.

ולא הבנתי מה "הבטיחו שלי בשקל" ?
    "הביטחון"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect