אז ככה, אני רוצה לספר הרבה כדי שתוכלו לעזור לי במידה הכי גדולה אבל אם אני לא אקצר זה ייצא שני עמודים, אז הנה:
קצת עליי: התחלתי ללמוד חומר תאורטי 15 ימים לפי יום העצמאות, כמעט שנה. הייתי פותח מדי פעם סטים, היה לי קשה לגשת, בכמעט שנה הזו פתחתי אולי 4-5 סטים, שזה כלום.
החלטתי לקחת את עצמי ביידים, נפגשתי עם cat lover ב28/02/12, שזה לפני 10 ימים בערך.
פתחתנו ביחד, פתחתי קצת לבד, בהתחלה אחת לא יפה, אחר כך אחת די יפה. פתחתי עוד באותו יום (איתו ובלעדיו).
היייתי כזה חסר ביטחון שאחת כוסית (בת 26, כשאני בן 19) אמרה לי שאני אמשיך לגשת בחורות כי זה יעלה לי את הביטחון העצמי שלי. (היא קלטה עליי).
נפגשנו לשעה וחצי. הוא הסביר לי על החשיבות של הDC, ומאותו רגע לקחתי את זה כפרוייקט במעלה ראשונה, שמתי את זה בראש סדר העדיפיות שלי. מה שאומר, שעוד באותו יום, אחרי שיציאה עם חברים שלי הסתיימה, הלכתי לקניון ועשיתי את הששלב הראשון. יום אחרי, עוד שלב (ועוד 3 פתיחות של סטים רגילים (ולא המשימה של הDC), יום אחרי זה עשיתי עוד שלב. שני הימים שאחרי היו גשומים, אז ויתרתי על הDC (לדעתי לא היה לי מספיק כוח רצון), באחד מהם הייתי עם חברים בקניון, ותוך חצי שעה פתחתי 7 סטים. (הרגשתי שאני חייב לעצמי אחרי הויתור על הDC). ביום השני שלא עשיתי DC הלכתי לקניון עם חברים ופתחתי סט אחד רק בשביל לסמן V על ה"להתחיל עם בנות באופן יום יומי".
זה היה שבוע שעבר.
השבוע, ביום ראשון עשיתי את שלב 4 ואחריו עשיתי עוד 3 פתיחות. (החלטתי שהDC כל כך חשוב, שרק אחרי שאני אסיים את ה"לגשת ל30 בנות" לפי השלב של הDC של אותו יום, אז אני יוכל להתחיל עם בנות באופן נורמלי).
ביום שני עוד שלב של DC ואז פתחתי עוד 4.
(הייתי ממשיך לפתוח עוד אבל תמיד (כל פעם שיצאתי לDC זה היה ב7-8) יצאתי בערב ולא היהי לי זמן כי אחרת הייתי מפספס את האוטובוסים הביתה).
ביום שלישי, עשיתי את שלב 6 ואז פתחתי עוד 5.
לגשת התחיל להיות קל ברמות מטורפות, אני יכול לגשת לכוסיות , אבל בגלל שאני הולך על גישה ישירה אני יודע מה יקרה בדר"ך, אבל הדחייה לא מזיזה לי במיוחד. אבל ככה זה ישיר על כוסיות, למרות שיש לי הרבה מה שלשפר במה שאני משדר. ואני עובד על זה כל יום.
כל זה מה שקרה,
עכשיו אני די מתלבט, כי נראה לי שDC זה בזבוז של זמן אם אין לי פחד גישה, ולדעתי כמעט ואין לי.
אם אני מפספס לגשת לבנות, זה כי לא בא לי באמת לגשת אליהן, אני סתם מתעצל, כשאני רוצה, אני פותח כל דבר, כוסיות מכוערות גדולות קטנות.. (אני מדבר רק על הפתיחה של הסט, המשחק שלי עדיין חלש וטעון שיפור, אבל בגלל שמדברים עם הDC אז אני מדבר רק על הגישה).
מצד אחד, DC מאוד חשוב לביטחון לפי מה ששמעתי עד עכשיו,
מצד שני, אני מרגיש גם קצת מבוזבז, כי במקום לגשת אני אומר משהו וזהו. וגם, אני שורף בנות, כי סתם מבזבז בנות.
וושימו לב שאפילו בשלב השני של הDC, במעט זמן שנשאר לי עד שהאוטובוס האחרון היה מחזיר אותי הביתה, הייתי פותח כמה.
מה הייתם עושים במקומי?
תודה מראש.
וסורי על החפירה, זה בשביל שתבינו את המצב שלי בדיוק כמו שאני רואה אותו.

ציטוט ההודעה
"