קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בניתי מחסה ואני לא יודע איך להמשיך
    על ידי liork1000 בפורום Minecraft
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08-05-2012, 20:15
  2. [בעיה] לא יודע איך להמשיך...
    על ידי dammass בפורום כסף ברשת
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-09-2011, 21:06
  3. [עזרה] משהוא שהכנתי היום לא יודע אם להמשיך אותו??
    על ידי נציג הרחות בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-04-2011, 13:01
  4. [בעיה] נתקעתי עם חתימה, לא יודע איך להמשיך =\
    על ידי sPoiled בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 15:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

לא יודע אם להמשיך בDC

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל לא יודע אם להמשיך בDC

אז ככה, אני רוצה לספר הרבה כדי שתוכלו לעזור לי במידה הכי גדולה אבל אם אני לא אקצר זה ייצא שני עמודים, אז הנה:

קצת עליי: התחלתי ללמוד חומר תאורטי 15 ימים לפי יום העצמאות, כמעט שנה. הייתי פותח מדי פעם סטים, היה לי קשה לגשת, בכמעט שנה הזו פתחתי אולי 4-5 סטים, שזה כלום.

החלטתי לקחת את עצמי ביידים, נפגשתי עם cat lover ב28/02/12, שזה לפני 10 ימים בערך.
    פתחתנו ביחד, פתחתי קצת לבד, בהתחלה אחת לא יפה, אחר כך אחת די יפה. פתחתי עוד באותו יום (איתו ובלעדיו).
    היייתי כזה חסר ביטחון שאחת כוסית (בת 26, כשאני בן 19) אמרה לי שאני אמשיך לגשת בחורות כי זה יעלה לי את הביטחון העצמי שלי. (היא קלטה עליי).
    נפגשנו לשעה וחצי. הוא הסביר לי על החשיבות של הDC, ומאותו רגע לקחתי את זה כפרוייקט במעלה ראשונה, שמתי את זה בראש סדר העדיפיות שלי. מה שאומר, שעוד באותו יום, אחרי שיציאה עם חברים שלי הסתיימה, הלכתי לקניון ועשיתי את הששלב הראשון. יום אחרי, עוד שלב (ועוד 3 פתיחות של סטים רגילים (ולא המשימה של הDC), יום אחרי זה עשיתי עוד שלב. שני הימים שאחרי היו גשומים, אז ויתרתי על הDC (לדעתי לא היה לי מספיק כוח רצון), באחד מהם הייתי עם חברים בקניון, ותוך חצי שעה פתחתי 7 סטים. (הרגשתי שאני חייב לעצמי אחרי הויתור על הDC). ביום השני שלא עשיתי DC הלכתי לקניון עם חברים ופתחתי סט אחד רק בשביל לסמן V על ה"להתחיל עם בנות באופן יום יומי".
    זה היה שבוע שעבר.

השבוע, ביום ראשון עשיתי את שלב 4 ואחריו עשיתי עוד 3 פתיחות. (החלטתי שהDC כל כך חשוב, שרק אחרי שאני אסיים את ה"לגשת ל30 בנות" לפי השלב של הDC של אותו יום, אז אני יוכל להתחיל עם בנות באופן נורמלי).
    ביום שני עוד שלב של DC ואז פתחתי עוד 4.
    (הייתי ממשיך לפתוח עוד אבל תמיד (כל פעם שיצאתי לDC זה היה ב7-8) יצאתי בערב ולא היהי לי זמן כי אחרת הייתי מפספס את האוטובוסים הביתה).
    ביום שלישי, עשיתי את שלב 6 ואז פתחתי עוד 5.
    לגשת התחיל להיות קל ברמות מטורפות, אני יכול לגשת לכוסיות , אבל בגלל שאני הולך על גישה ישירה אני יודע מה יקרה בדר"ך, אבל הדחייה לא מזיזה לי במיוחד. אבל ככה זה ישיר על כוסיות, למרות שיש לי הרבה מה שלשפר במה שאני משדר. ואני עובד על זה כל יום.

כל זה מה שקרה,
    עכשיו אני די מתלבט, כי נראה לי שDC זה בזבוז של זמן אם אין לי פחד גישה, ולדעתי כמעט ואין לי.
    אם אני מפספס לגשת לבנות, זה כי לא בא לי באמת לגשת אליהן, אני סתם מתעצל, כשאני רוצה, אני פותח כל דבר, כוסיות מכוערות גדולות קטנות.. (אני מדבר רק על הפתיחה של הסט, המשחק שלי עדיין חלש וטעון שיפור, אבל בגלל שמדברים עם הDC אז אני מדבר רק על הגישה).

מצד אחד, DC מאוד חשוב לביטחון לפי מה ששמעתי עד עכשיו,
    מצד שני, אני מרגיש גם קצת מבוזבז, כי במקום לגשת אני אומר משהו וזהו. וגם, אני שורף בנות, כי סתם מבזבז בנות.
    וושימו לב שאפילו בשלב השני של הDC, במעט זמן שנשאר לי עד שהאוטובוס האחרון היה מחזיר אותי הביתה, הייתי פותח כמה.

מה הייתם עושים במקומי?
    תודה מראש.
    וסורי על החפירה, זה בשביל שתבינו את המצב שלי בדיוק כמו שאני רואה אותו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

היי אחי!
    קודם כל אני CATS LOVER ולא מה שכתבת.

ב, וזה מאוד חשוב, אל תבקש ייעוץ שטח מאנשים סקפטיים שלא פעילים בשטח, אני מעריך שהם יגיבו מאוחר יותר משהו כמו "עזוב, אל תעשה את זה, לשאול אנשים מה השעה זה דפוק" זה לא, כלע וד יש לך מטרה ברורה.

ג - כן , די סי זה "דפוק".

קל לך מדי?
    ומה קורה כשאתה ניגש לבנות שהן נראות בסדר ומעלה? עדיין קל לך מדי?כאלה שנראות טוב ומעלה?
    אם כך המצב, תוסיף דברים לDC.

יש לך משימה לשאול 30 בנות מה השעה?
    תשאל 30 בנות יפות מה השעה ותוסיף "אגב, את ממש יפה "

אתה כן יכול (וזה אפילו מומלץ) לנסות להתחיל עם בנות ולעשות את הDC במקביל.

אל תפרוש מהדי סי.
    אם קל לך גם מה שאני הצעתי תעשה ככה.
    תבוא למישהי עם משהו בסגנון "מה השעה?...... יודעת מה..אל תעני..לא אכפת לי, את ממש יפה ואני רוצה להכיר אותך " זה לא חייב להיות קופי פסט.

ושוב, אתה מלך בגלל שאתה עושה משהו עם החיים שלך!
    תענה על השאלות ששאלתי ואל תפסיק לפעול
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

סבבה, cats lover, הייתי קרוב חח. מעכשיו אני אזכור.
    כן, קל לי מדי. בשלב האחרון שעשיתי, 6, הייתי אמור להפחיד את עצמי תוך כדי הפתיחה, ולא משנה כמה ניסית זה לא הלך.. לא הצלחתי. זה חיובי.
    אני יכול לגשת לכוסיות מהטופ של הטופ, עשיתי את זה כמה פעמים, קרה פעם, ביום שיש הקודם, שסתם רציתי לשאול בן כמה אני נראה, הייתי כל כך להוט, שרק אחרי ששאלתי והם ענו ודיברנו חצי דקה והלכתי, קלטתי איזה כוסיות הן, ואיזה חבל שלא התחלתי איתן (למרות שהן גדולות ממני בכמה שנים, כנראה).

סבבה, אז אני אמשיך, וכשאני ארצה להתחיל עם בנות מתוך ה30 של אותו יום, אני אעשה את זה.
    (עד עכשיו מה שעשיתי היה להגיד לעצמי "תסיים ת30 ואז תתחיל עם כמה שבא לך(כי הDC מעל הכל)", ובתכלס היה לי זמן רק לפתוח כמה עד שהאוטובוס האחרון הביתה הגיע).
    באמת שהרגשתי מסורס מהDC הזה, אבל עם התוספת הזו אני יוכל לנצל קצת את היכולות שלי, תודה אחי.

עכשיו נתפנה לשמוע עוד תגובות וטיפים.

(מהDC אני כבר לא יורד, חזרתי להתעלק עליו)

נ.ב. הייתי רוצה להיות במצב שלך: ל"שחק" עם מישהו שעה וחצי ואז לראות בגאווה מה הוא עשה בשבועיים האחרונים (גם) בזכות הדחיפה שלי.

אחח זה היה טוב...
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 08-03-2012 בשעה 22:25.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אם זה כמו שאתה כותב "אם אני מפספס לגשת לבנות, זה כי לא בא לי באמת לגשת אליהן, אני סתם מתעצל", אז אל תפסיק.
    התרגילים של DC מכניסים אותך לסטייט של לגשת לבחורות ולפתוח.
    אם תפסיק את הDC, אתה אלול להשאר בסטייט העצלן ואז לחזור הביתה מתוסכל שלא ניגשת לאף אחת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

למה לעזאזל שתפסיק? חיים רק פעם אחת תתחיל להפציץ !

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אני מתחיל עכשיו לא בקטע קבוע פשוט כמה שיותר ואז לאט לאט לעלות אחרי שאני תופס ביטחון בשלב מסויים
    אני לא במקום שלהביע דעה בנושא אבל לפי דעתי זה יותר קטע מנטלי שתגש כבר הכול יזרום לא תחשוב על שטויות ותוכל להתרכז בעיקר
    גם אני אין לי בעיה לגשת הבעיה זה להגיד את הדברים הנכונים ולהראות נכון כי אני פשוט יוצא טמבל אחרי 5 שניות מהרגע שאני פותח את הפה
    מה שDC ייתן זה ביטחון לא לחשוב על דברים אחרים ורק להריץ את מה שאתה יודע
    כול אחד אחרי כמה שלבים כבר מאבד את הפחד אבל אולי זה קטע של תת מודע הדברים שם הגיוניים אם זה עבד לאחרים מה אכפת לי לנסות...

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    אם זה כמו שאתה כותב "אם אני מפספס לגשת לבנות, זה כי לא בא לי באמת לגשת אליהן, אני סתם מתעצל", אז אל תפסיק.
    התרגילים של DC מכניסים אותך לסטייט של לגשת לבחורות ולפתוח.
    אם תפסיק את הDC, אתה אלול להשאר בסטייט העצלן ואז לחזור הביתה מתוסכל שלא ניגשת לאף אחת.
    קלעת בול אחי!
    היום לא עשיתי את הDC, אבל הייתי בת"א באזורים עמוסים, ולא היה לי חשק בשיט.
    רק אחרי שהכרחתי את עצמי לגשת לסטים בכוח, אחרי 4-5 סטים , אולי 7, נכנסתי לסטייט וזה סטייט בן זונה!
    כל אחת פתחתי מאז, לא ראיתי בעניים, נהיה לי רעב רצחני.
    פתחתי 25 סטים בשעה וחצי.

יכול להיות שלא היה לי חשק בהתחלה כי עשיתי ביד יום לפני?

ולgama, חבל על הזמן לעשות DC במצב שחשבתי שאני בו, אבל עם התוספות של cats lover אני כבר לא מסורס.
    אבל זו הגישה! תמשיך להלהיט פה אנשים,זה חשוב, סחתייין על זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect