קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 02-02-2012, 00:13
  2. WTFFFF למה אני לא מצליח לשמור ב NBA
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 17:45
  3. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 19:22
  4. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 07:20
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

[ייעוץ] למה אני איש הכמעט? בואו ותנסו להסביר לי איפה אני טועה

ברירת מחדל [ייעוץ] למה אני איש הכמעט? בואו ותנסו להסביר לי איפה אני טועה

אני מזהיר מראש, אין שום קשר ל1 באפריל חח אז תנסו להיות רציניים.

לא סתם רשמתי שאני "איש הכמעט", פשוט יצא לי לחשוב על זה שנישקתי/מזמזתי יחסית הרבה בנות לעומת אלה שזיינתי (אני מדבר רק על התקופה האחרונה מה שהיה פעם לא נחשב הייתי מעאפן ברמות) אבל איכשהו זה פשוט לא זרם עד הסוף לFC, אני יכול אולי לנסות להסביר לכם בכל זאת למה:

היו 2 בנות שישר אחרי שהתנשקתי איתן אז הן רצו למקום אחר והיו סוג של ENERGIZER כאלה (זה קרה בזמנים שונים אבל זאת הייתה אותה התנהגות) ולא היה לי זין להיות איזה נואש ולרדוף אחריהן (זה גם מה שקרה לי גם ביום חמישי האחרון וזה עוד אחרי שהיא התחילה איתי זה מה שהכי מוזר), 2 בנות אחרות היו סוג של חננות כאלה, אחת רצתה אותי כחבר ורק אז הייתה מוכנה ללכת עד הסוף והשניה צריכה למות בייסורים היא מהאלה שמאמינות ב"להישמר עד החתונה" (למדתי לקח לא להתקרב לחננות יותר בחיים שלי)

ועם מישהי אחרת זה כן זרם לי כמו שצריך וגם היא במקור לא ישראלית (הפלא ופלא חח היא הייתה אמריקאית) אבל ההבדל הגדול הוא שכשהנתשקתי איתה למרות שבהתחלה לא דיברנו אפילו מילה הייתי כל כך מסטול שפשוט התחלתי לדחוף לה אצבעות באמצע המועדון (ברחבה) חחחח זה היה אחד הגדולים וזה משהו שכמובן לא עשיתי עם האחרות גם כי לא הייתי עד כדי כך מסטול וגם היו כמה שהתנגדו כמו שרשמתי (אבל הן התנגדו רק אחרי הנשיקה לפני בכלל לא ניסיתי).

כל הדברים האלה חוץ מבחורה ספציפית אחת קרו לי במסיבות ואני הייתי האקטיבי (חוץ ממסיבה אחרונה) והתחלתי איתן והן זרמו (אבל לא עד הסוף), אני חייב להודות שהרמה שלהן לא הייתה דה בסט ושאני שואף להרבה יותר,

ביום טוב שלי במסיבה אני מסוגל לרקוד גם עם 20 בנות אבל הן בדרך כלל לא זורמות הלאה, אני מבין שלבוא ולהתחיל לרקוד עם מישהי שבקושי יצרתי איתה קשר עין זה די דפוק ובדרך כלל אין זרימה,

ואני מבין גם שהשיטה הזאת של לרקוד עם בנות זאת שיטה יחסית חרא כי אתה מקבל "כן" אחרי שקיבלת מלא "לא" בדרך כלל וזה כביכול סוג של מרדף מעאפן כזה אחרי הבנות,

אז מה אני צריך לעשות? פשוט סתם לרקוד עם חברים ליהנות וכשבאות בנות לידינו אז לנסות? (לא כל יום מישהי מתחילה איתי כמו חמישי האחרון חחח) זאת השאלה השנייה שלי בעיקרון... הראשונה היא איך יכול להיות שלא תמיד אחרי מזמוז בא סקס...

אשמח אם תעזרו לי זה דבר שמתקיל אותי יחסית הרבה מאוד זמן.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

"איך יכול להיות שלא תמיד אחרי מזמוז בא סקס..." - כי יש דרך ארוכה בין מזמוז לסקס... זה 'שלב' בדרך... והמון פעמים אתה תתקע בשלב הזה כי בדר"כ בנות מתייחסות למזמוז כמשהו 'קל' ולא מחייב לסקס...

תקן אותי אם אני טועה, אתה שואל איך קורה מצב כזה שאתה מגיע למועדון, מוצא מישהי, מנשק אותה, נוגע לה בציצים, שם לה קצת אצבעות, אבל לא מזיין אותה?
    אם זאת אכן השאלה שלך - יש למיסטרי תאוריה שצריך להשקיע בבחורה מינימום שבע שעות לפני סקס [במצטבר או בפעם אחת, לא הכי קריטי]. אני מסכים איתה חלקית, קרה לי שגם אחרי פחות עבד לי, אבל בד''כ אין מה לעשות וצריך להשקיע זמן בבחורה שאיתה אתה רוצה לשכב. אין בחורות איכותיות שיפתחו רגליים אחרי קצת זמן, לפחות לא בישראל

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

איפשהו כן זה בערך מה שאני אומר למרות ששים לב שרשמתי שלמי שכן שמתי אצבעות זה דווקא כן הלך עד הסוף אז לא יודע אם זה אומר שאני צריך לדחוף אצבעות לכל אלה שאני מנשק אותן כי מן הסתם לא כולן יסכימו חחח אבל זה עדיין מה שהיה... בכל אופן אני לא כל כך מסכים עם הקטע של ה7 שעות אבל בכל אופן זה בטוח מרמז לי על כך שמהיום והלאה כשאני ישיג אפילו נשיקה במועדון אני יעשה מאמץ להיפגש עם אותה בחורה וככה זה יכול ללכת גם עד הסוף.

אין מספיק נוחות,וקשה להתמודד עם הLMR..

כמו שאמרו,בפעם הראשונה שאתה פוגש אותה זה קשה להגיע לFC,ז"א זה אפשרי אבל יותר קשה.. FC הוא יותר D2 או D3,צריך לבנות נוחות,וכמו שאמרו,לפי מיסטרי אתה צריך את ה7 שעות לפחות עד שהיא תכנס איתך למיטה,למרות שזה לא תמיד נכון..

קח מרווחי זמן וגשרים,תפגש איתה יום או יומיים אחרי גם.

תופעה ידועה ביותר בקרב בני אנוש
    פחד תת מודעי להצלחה
    או להגיע לשיאים או ללכת עד הסוף.

לא יודע אם זה פחד
    אבל מכיר את זה שאומרים לך נגיד "זרוק את זה הכי חזק שלך" ואז אתה מנסה וזורק הכי חזק שלך, ואז אתה מנסה שוב ומצליח שיפור משמעותי? זה כי אתה משכנע את עצמך שזה הכי טוב שלך
    אתה מפחד ללכת עד הסוף, כי לשבור שיאים זה סוג של קץ. אולי זה צורך בשאיפות
    אני לא חשבתי על זה לעומק, אבל אני פשוט יודע שזה קיים כי זה קרה לי הרבה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

יש בזה משו... לפני שסגרתי נשיקות זה היה היעד שלי זאת אומרת התלהבתי ממספרי טלפון וכו' ואז כשנישקתי/מזמזתי אמרתי וואלה... אין כבר כמעט למה לשאוף עכשיו הדבר היחידי שיספק אותי זה זיון... ואחרי שאני ישיג כאלה מה אני יגיד? כנראה שאני ארצה עוד מן הסתם חח אבל זה כבר לא יהיה ביג דיל ואז זה יגיע בהרבה יותר קלות.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ואו..אנשים יודעים לזיין תשכל כל כל יפה שזה לא אמיתי..

נשמה, מה שאתה מסביר פה זה דבר ידוע. זה קורה לכולנו. כל אלה שמספרים לך סיפורים שכל יום שישי הם מזיינים בחורה אחרת, יש לזה כמה אופציות-
    -או שהם נראים טובים והכל הולך להם הרבה פחות קשה (לכל הזייני מח "יופי זה לא הכל" שילכו להמשיך לקרוא ספרים..זאת האמת)
    -או שהם נופלים כל יום שישי על שרמוטה אחרת (סביר להניח שזה קורה..)
    -או שהם מזיינים תשכל!!!!!!

תראה, אני גם שואל תעצמי תשאלה הזאת כל פעם, מה לעשות? להתחיל עם 30 בנות באותו הלילה ולקוות שלפחות אחת תסכים? לא להתחיל עם אף בחורה עד שאני רואה קשר עין? איך לעשות את זה? באיזה גישה לגשת? יש המון שאלות..מה אני בוחר לעשות? אני סותם לעצמי את ההוא שמדבר לי בתוך הראש כל היום, ובמקום לחשוב מה לעשות..אני זורם. בחורה מגיעה ומחייכת או סתם יוצרת קשר עין קצת יותר מעניין מאחרות? ניגש אלייה. בחורה לבד נשענת על איזה שולחן? ניגש..שואל מה קרה לה.. אני מנסה להוציא את המיטב מכל סוטיאציה אפשרית. אבל מה שכן אני חייב להסכים איתך, זה לגשת ל30 בחורות בלילה..זה מבאס. זה דבר שאני לאט לאט מפסיק איתו..אומנם אני לפעמים מצליח למצוא אחת זורמת..אבל זה לא שווה את הסיבובים שאני עושה כל הערב במטרה לזיין.

כמו שרודני אמר,צריך להפסיק לטחון לעצמך את המוח במחשבות ולהתעסק יותר מדי בדברים,אלא פשוט לזרום ולעשות,לצאת כדי להנות ואם אתה רואה מישהי שנראית לטעם שלך תיגש במטרה לדבר,לצחוק ולהנות-הסגירות יגיעו לבד

רודני-ברור שאם מישהו נראה כמו דוגמן הסיכויים שלו גדלים בהרבה, אבל אני לא נראה עד כדי כך רע (אפילו די טוב) בשביל לאכול את כל הברקסים האלה אז אני מניח שלמרות הכל... מראה זה לא הדבר שהכי משנה אלא הביטחון שלך והגישה שלך וזה לא קשור לשום ספר זה פשוט דבר די ידוע.
    ואגב המחשבות האלה שאני מדבר עליהן זה דברים שאני חושב אחרי שאני יוצא בזמן שאני במסיבה אני לא באמת חושב כל כך הרבה תאמין לי חח.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כל הברקסים האלה, הם ברקסים שקורים לכל הגברים בארץ. למה אני אומר בארץ? מהסיבה הפשוטה שהבנות בארץ כל כך חשות מעצמן שלא משנה איך היא תראה ואיך אתה תראה, היא בכל זאת תנפנף אותה..לעומת זאת, בחו"ל זה לא ככה. זה פשוט לא ככה! טוס לשבוע לבורגאס ואל תשכח לקחת איתך לפחות ארגז של 500 קונדומים..בלי להגזים.

אני יודע אחי שבחו"ל כבר הייתי זיין על עובדה שאלה שהלך לי איתן הכי טוב במקור בכלל לא מישראל וחבר טוב שלי שהוא כמו אח גם אותו סיפור כמו שלי, ואנחנו אפילו די דומים גם חח, ובנוסף גם שכחתי לומר שאני מכיר עוד בנאדם שיודע על פיקאפ וגם נראה טוב והכל (לדעתי גם יותר טוב ממני ומהחבר שאני מדבר עליו) והוא מספר על זה שמתוך ההמון בנות שהוא מזמז רק עם חלק קטן מאוד היה סקס, אז זה איפשהו סותר את מה שרשמת על זה שאם הם נראים טוב אז יותר קל להם, לא מספיק מראה צריך גם ביטחון וגישה נכונה לדבר הזה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה בטוח. ברור שאם שאתה נראה כמו בראד ביט אבל אתה מדבר כמו אוטיסט ומגמגם בלי סוף אף אחת לא תסתכל עלייך..

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כל הברקסים האלה, הם ברקסים שקורים לכל הגברים בארץ. למה אני אומר בארץ? מהסיבה הפשוטה שהבנות בארץ כל כך חשות מעצמן שלא משנה איך היא תראה ואיך אתה תראה, היא בכל זאת תנפנף אותה..לעומת זאת, בחו"ל זה לא ככה. זה פשוט לא ככה! טוס לשבוע לבורגאס ואל תשכח לקחת איתך לפחות ארגז של 500 קונדומים..בלי להגזים.
    זה שלא זיינת בארץ(אני מניח לפי התגובה) לא אומר שזה לא אפשרי. זה קורה המון על ימין ועל שמאל. להגיד לעצמך פה זה לא ושם זה כן זה פשוט חרטא ברטא.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי quensea צפיה בהודעה
    זה שלא זיינת בארץ(אני מניח לפי התגובה) לא אומר שזה לא אפשרי. זה קורה המון על ימין ועל שמאל. להגיד לעצמך פה זה לא ושם זה כן זה פשוט חרטא ברטא.
    יום שישי הזה זיינתי בחורה בת 28, אז אל תבוא אליי אם הפרצלציות המטומטות שלך, בחייאת דינק.
    כל בחורה היום שאתה מתחיל איתה, עצם זה שהיא מבינה שאתה מתחיל איתה כי אתה חושב שהיא נראת טוב, כי כבר תופסת מעצמה מינימום שקירה..זה שאפשר בכל זאת לזיין לא אומר כלום, אבל פה בארץ אתה צריך לעבוד על זה כאילו אין מחר..בחו"ל זה פשוט לא עובד ככה. תגיד מה שתגיד, חרטא או לא, אני לא זה שמשקר לעצמי, בארץ זה פשוט בזיון מה שקורה פה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect