אני מזהיר מראש, אין שום קשר ל1 באפריל חח אז תנסו להיות רציניים.
לא סתם רשמתי שאני "איש הכמעט", פשוט יצא לי לחשוב על זה שנישקתי/מזמזתי יחסית הרבה בנות לעומת אלה שזיינתי (אני מדבר רק על התקופה האחרונה מה שהיה פעם לא נחשב הייתי מעאפן ברמות) אבל איכשהו זה פשוט לא זרם עד הסוף לFC, אני יכול אולי לנסות להסביר לכם בכל זאת למה:
היו 2 בנות שישר אחרי שהתנשקתי איתן אז הן רצו למקום אחר והיו סוג של ENERGIZER כאלה (זה קרה בזמנים שונים אבל זאת הייתה אותה התנהגות) ולא היה לי זין להיות איזה נואש ולרדוף אחריהן (זה גם מה שקרה לי גם ביום חמישי האחרון וזה עוד אחרי שהיא התחילה איתי זה מה שהכי מוזר), 2 בנות אחרות היו סוג של חננות כאלה, אחת רצתה אותי כחבר ורק אז הייתה מוכנה ללכת עד הסוף והשניה צריכה למות בייסורים היא מהאלה שמאמינות ב"להישמר עד החתונה" (למדתי לקח לא להתקרב לחננות יותר בחיים שלי)
ועם מישהי אחרת זה כן זרם לי כמו שצריך וגם היא במקור לא ישראלית (הפלא ופלא חח היא הייתה אמריקאית) אבל ההבדל הגדול הוא שכשהנתשקתי איתה למרות שבהתחלה לא דיברנו אפילו מילה הייתי כל כך מסטול שפשוט התחלתי לדחוף לה אצבעות באמצע המועדון (ברחבה) חחחח זה היה אחד הגדולים וזה משהו שכמובן לא עשיתי עם האחרות גם כי לא הייתי עד כדי כך מסטול וגם היו כמה שהתנגדו כמו שרשמתי (אבל הן התנגדו רק אחרי הנשיקה לפני בכלל לא ניסיתי).
כל הדברים האלה חוץ מבחורה ספציפית אחת קרו לי במסיבות ואני הייתי האקטיבי (חוץ ממסיבה אחרונה) והתחלתי איתן והן זרמו (אבל לא עד הסוף), אני חייב להודות שהרמה שלהן לא הייתה דה בסט ושאני שואף להרבה יותר,
ביום טוב שלי במסיבה אני מסוגל לרקוד גם עם 20 בנות אבל הן בדרך כלל לא זורמות הלאה, אני מבין שלבוא ולהתחיל לרקוד עם מישהי שבקושי יצרתי איתה קשר עין זה די דפוק ובדרך כלל אין זרימה,
ואני מבין גם שהשיטה הזאת של לרקוד עם בנות זאת שיטה יחסית חרא כי אתה מקבל "כן" אחרי שקיבלת מלא "לא" בדרך כלל וזה כביכול סוג של מרדף מעאפן כזה אחרי הבנות,
אז מה אני צריך לעשות? פשוט סתם לרקוד עם חברים ליהנות וכשבאות בנות לידינו אז לנסות? (לא כל יום מישהי מתחילה איתי כמו חמישי האחרון חחח) זאת השאלה השנייה שלי בעיקרון... הראשונה היא איך יכול להיות שלא תמיד אחרי מזמוז בא סקס...
אשמח אם תעזרו לי זה דבר שמתקיל אותי יחסית הרבה מאוד זמן.

ציטוט ההודעה