פרומו - החזרה של באטיסטה
"28 ביולי,2010"
"הרגע הנוראי כשנשמע הצלצול שג'ון ניצח אותי ולאחר מכן הנפילה הנוראית מהמכונית לרצפת המרתף של AWL הייתה הסיוט שפחדתי שיקרה לי" כך אמרתי לערוץ ABC בריאיון עם הכתבת היפה אנג'לינה מרקנה,
אנג'לינה: האם התמוטטות עצבים שעברת לאחר סיום הקרב עם ג'ון סינה גמר אותך ?
אני: לאחר כמעט חצי שנה שניסיתי לחזור לעצמי וקריאות השנאה של האוהדים אני מאמין שזה מה שגם לי לפרוש.
אנג'לינה: לאחר ההיסטוריה המפוארת שעברת בAWL , תרצה לסכם לי את ההרגשה לאחר עד לקרב הסיום עם סינה ?
אני: אנסה לסכם לכם את ההיסטוריה שלי בלי להזיל דמעה (אומר את זה עם גחגוך קל). זכיתי פעמיים באליפות הAWL, ארבעה פעמים באליפות העולם למשקל כבד,שלוש פעמים באליפות הזוגות (פעמיים עם ריק פלייר ופעם אחת עם איך לא, ג'ון סינה).
"מה אני אגיד לך אנג'ילה,AWL תרם לי הרבה ומקווה שתרמתי לו".
אנג'לינה: בהחלט תרמת לו, תודה רבה דייב ובהצלחה בהמשך ונקווה לראות אותך חוזר לבמות AWL.
---------------------------------------------
"30 ביולי 2011 - שנה פחות יומיים לאחר הריאיון שגמר לי את הקריירה"
אני קם ב07:30 כמו ביום יום בימות השבוע כדי להלביש ולסדר את בתי לקראת יום מפרך בבית הספר. בשעה 08:30 בדיוק עצרתי את המכונית בדיוק ברחבת בית ספרה של בתי, נותן לה נשיקה פרידה וממשיך ביומי. לאחר נסיעה של כמעט רבע שעה הגעתי למסעדה של חברי הטוב ג'ימי לאכול ארוחה בריאה לפני תחילת יומי.
לאחר שאמרתי שלום לכל חבריי שאני פוגש בכל יום אמרתי לג'ימי להביא לי את המנה שאני תמיד לוקח, ביצת עין עם בייקון ושני פנקיינים. בזמן שאני אוכל ונהנה מכל ביס שאני לוקח אני מדפדף במגזין היומי של AWL כמו שאני נוהג לקרוא בכל יום. בזמן שאני קורא אני שם לב לסטגמנט של רנדי אורטון כשדיבר אל כריסטיאן לאחר שניצח אותו בסייבר ושמר על התואר, "אוהואו, אולי ניצחתי פעם אחת את כריסטיאן אבל זה לא מספק אותי, בסייבר הבא אני הולך למחוץ אותו כמו שאנדרטייקר הביס את טריפל H, אני הולך למחוץ אותו כמו שג'ון סינה מחץ את באטיסטה". אין לי מושג מה טריפל H יעשה בנוגע לדבריי רנדי אורטון אבל אני לא עומד לשתוק לגביי זה, אני אפעל בכל הכוח כדי שרנדי אורטון יצא כזה קטן.
לאחר שגמרתי לקרוא שילמתי מהר על הארוחה וישר נסעתי מהר לאולפנים, פגשתי את הGM וביקשתי ממנו מיד להעניש להשתיק את רנדי אורטון ולהעניש אותו, הGM אמר שזה היה רק דוגמאות והעלאה חיוך של מניאק, ישר תפסתי את עצמי לא להוריד לו אגרוף ואמרתי לו שאני אטפל ברנדי אורטון ושיכניס אותי לפרק הבא ...
פרק 10
לקראת סיום הפרק נשמע הסגמנט של רנדי אורטון
בדיוק באמצע הסגמנט לפתע נשמע משהו שהוא מאוד לא רצה לשמוע ...
ההמשך יבוא !!
--------------------------------------------------------------------
מקווה שאהבתם, זוהי פעם ראושנה שאני בכלל מתעסק בזה מקווה שזה היה טוב

ספוילר: 
ציטוט ההודעה