ג'ף נכנס לזירה בהבעת פנים כועסת עם קצת שמחה בגלל הפופים המטורפים שנשמעים מהקהל וקריאות הארדי הארדי
הארדי עושה את התנועה של הרובה וזיקוקים מקצה של הבמה ((איפה שיש זיקוקים) ג'ף רץ לזירה ונכנס בקפיצה ומבקש מי JR מיקרופון הוא מתחיל לדבר על הקרב של האליפות שלו והוא אומר: "אוסטין כלום אני יכול לנצח שתיים כמוהו עם יד קשורה לגב אז הקרב נגד זאק ובטיסטה זה כלום אולי בקרב נגד CM PUNK הוא אירה לכם יכולות היאבקות אבל אני לא פאנק אני כמו 4 CM PUNK אני ניצחתי את אדג' את פאנק את מאט אחי ועוד רבים אז מי שתיי אלה לידי " לפתע שומעים WOO WOO WOO וזאק נכנס לזירה עם הבעת פנים כועסת
וצורך WOO WOO WOO ואומר לג'ף: " בלה בלה בלה" ורץ לחבלים ומנסה לעשות לו את הפינשר שלו אבל ג'ף מעיף אותו מעליו זאק
נפל על הפנים ג'ף יוצא מהזירה ומוציא כיסא מי מתחת לזירה ונכנס שוב לזירה זאק קם ומנסה לתקוף את ג'ף אבל ג'ף נותן לו את הכיסא לראש לזאק מתחילות לרדת טיפות דם קטנות . וג'ף עולה לחבלים ועושה סאונטון בומב עם כיסא ג'ף נעמד בקושי מהכאבים בגב מה נפילה ויורד מהזירה ו לוקח מיקרופון ואומר לזאק: "אתה תיצער על זה שהיסתבכתה איתי"
כמה שופטים באים לבדוק את זאק ומזמינים אלונקה וזאק מפונה מהזירה שכימעט חצי מי פניו מלאות בדם

ציטוט ההודעה