קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרומו לפרק 7 (גולדברג נגד ג'ף הארדי)
    על ידי Diima17 בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-03-2012, 18:48
  2. פרומו ג'ף הארדי נגד סטיב אוסטין
    על ידי ROB VAN DAM בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-02-2012, 18:07
  3. פרומו מחודש ג'ף הארדי נגד מיז (קרב TLC)
    הודעה אחרונה: 03-02-2012, 08:46
  4. פרומו ג'ף הארדי נגד באטיסטה נגד זאק ריידר
    הודעה אחרונה: 11-01-2012, 19:00
  5. פרומו ג'ף הארדי נגד סטיב אוסטין
    הודעה אחרונה: 02-01-2012, 15:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

פרומו ג'ף הארדי נגד המיז

משתמש מתחיל האוואטר של ROB VAN DAM
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    3
    נקודות
    40

ברירת מחדל פרומו ג'ף הארדי נגד המיז

באמצע התוכנית נהיה חושך שלא רואים כלום וכל הקהל בצרחות
    לאחר שהקהל נירגע כל האולם ניהיה בצבעיי סגול שחור
    ומתחיל השיר כניסה של ג'ף הארדי
    http://youtu.be/w5kE3JlWDN4
    ג'ף נכנס עם החוגרה עם פרצוף שמח מהפופים המטורפים שהוא מקבל
    ג'ף רץ על הזירה ונכנס בקפיצה בין החבלים
    ורץ לעמודים ועושה את תנועת הרובה

ומרים את חגורת אליפות הAWL ויורד מהעמודים
    ושומעים את JR אומר לג'רי לולר: נראה שג'ף אחד מהמתאבקים הנערצים ביותר בAWL
    ג'רי לולר אומר: כן בטח ההפך הגמור ממיז היריב שלו
    ג'ף מבקש מJR מיקרופון JR נותן לו את המיקרופון
    וג'ף אומר: לילה טוב לכל הואדי היאקבות שצופים בנו כפי שראיתם בתוכנית הקודמת
    אני ניצחתי את זאק ריידר ובאטיסטה וזכיתי באליפות הAWL
    אז מי זה מיז אני ניצחתי את באטיסטה
    אז מיז תיזכר מי ניצח אותך בפרק הראשון של הAWL
    לפתע שומעים אוסמממממ
    http://youtu.be/W_qFmGEd_Bo
    המיז נכנס עם המיקרופון בפנים רציניות ועצבניות בגלל ההיטים ושריקות הבוז החזקות שנשמעות
    וצורח אני אדיר ואתם סתם קהל של מסכנים
    ג'ף אני אוסממממ ואתה סתם בן אדם מסכן שמנסה להיתאבד בכל קרב אבל גם בזה אתה גרוע
    אפ אפ אפ מיז יש לך פרצוף יפה כדי לך לשמור אליו כי ברגע זה אני יכול לשנות אותו בקוסמטיקה של הארדי
    או בטויסט שאני יתן לך (מסתכל על השעון) עכשיו ג'ף נותן למיז בעיטה לבטן ומבצע אליו טוייסט אוף אייט
    שיר כניסתו של ג'ף נשמע ברקע ג'ף יוצא מהזירה בחיוך של ילד שובב כזה ונותן כיפים לצופים בשורות הראשונות
    וזורק את חולצתו לקהל
    ושומעים את JR אומר : ראיתי איזה טוייסט עוצמתי מיז קיבל עכשיו אני ממש לא רוצה להיות מיז עכשיו
    ג'רי לולר: אני מאחל למיז לקבל הרבה כאלה בקרב שלו נגד הארדי

השעה היא 9:30 בבוקר
    ג'ף הארדי יושב בבית קפה
    אוכל עוגה הכל בסדר לפתע הוא מרגיש מישהו מאיים מאחוריו אבל הוא לא נלחץ פתאום הוא שומע צעקת אוסממ הוא מתובב ופתאום מקבל בוקס מי מיז שדוחף לג'ף את הראש לעוגה כל פניו של ג'ף מלאות בקצפת מיז מנסה לתת לג'ף עוד בוקס אבל ג'ף זז ומנקה את פניו בעל הבית קפה מזמין משטרה ג'ף נותן למיז כמה בעיטות לבטן ושופך על מיז כוס קפה מיז כמעט בוכה בכאבים
    המשטרה מגיעה ועוצאת את מיז וג'ף עוזב את המקום וחוזר לביתו
    המשטרה לוקת את מיז לחקירה לאחר קירה ארוכה משחררים את מיז
    מיז מגיע לביתו של ג'ף עם השוטרים ולוחץ לג'ף את היד ומבקש מה שוטרים להשאיר אותם לדבר לבד השוטרים עוזבים אותם וחוזרים לתחנה המיז אומר שהוא מצטער על מה שקרה ג'ף אומר שזה בסדר
    המיז שואל אם אפשר לשתות ג'ף אומר בסדר ומסתובב ומיז נותן לג'ף כאפה חזקה מאוד בגב של ג'ף שצועק שוב? הוא מסתובב ונותן למיז בוקס מאוד חזק בפנים ומתקשר למשטרה שמיז שוב מתפרע המשטרה מגיע ועוצרת את מיז למעצר בית לכמה ימים

באמצע התוכנית מאט הארדי נכנס עם פנים שמחות ופופים שקטים נשמעים לפתע בא מאחוריו בן
    אדם עם מסכה שחורה ועלת בייסבול שחורה וחכה שמאט יסתובב מאט הסתובב ומקבל את העלה לפנים כל פניו של מאט נמלאות דם והבן אדם ממשיך להרביץ למאט ממש "מפרק" אותו מאט בווכה מכאבים השדרני אומרים: זה ממש תמונה שלא מתאמיה לילדים כל הדם הזה
    הבן אדם מוריד את המסכה ורואים שזה מיז
    פתאום כל האולם ניהיה סגול ושחור מיז מתחיל לפחד ונלחץ
    לפתע ג'ף נכנס לזירה ללא בגדי היאבקות רק עם ג'ינס
    ועם כסא ורץ לזירה בפרצוף עצבני בימיוחד
    ומתחיל להרביץ למיז עם הכסא בלי הפסקה לזירה מגעים שתי רופאים לבדוק את מאט
    וג'ף ממשיך להרביץ למיז מיז ממש מתחנן לרחמים ג'ף מיסתכל לקהל ובום מקבל בוקס מי מיז
    ג'ף תופס את הפנים ומתחיל לתת למיז ביעוטות ומכות עם הכסא בלי הפסקה ג'ף שם למיז את
    הכסא פתוח על הראש ועושה לו ככה סאונטון בומב והולך למאט ומסתכל עליו וצועק מאט
    אתה בסדר תענה לי ובאים לפנות את מאט ומיז באלונקה והשדרנים אומרים:
    ג'ף ממש מפחיד אותי בזמן האחרון
    ג'רי לולר: צודק הוא ממש "מכסאח" את כל מי שעלה לידו בזירה
    נערך לאחרונה על ידי ROB VAN DAM; 16-01-2012 בשעה 16:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

נמאס לי כבר מזה שכולם משתמשים בדמות שלי בלי לשאול אותי אפילו, קח תקרא מהחוקים-

7.אסור להשתמש בדמויות בפרומו לפני שקיבלתם את האישור שלהן.
    9.אסור להשתמש במתאבקים בפרומואים שלכם ללא האישור הבלעדי שלהם !!
    שימו לב,אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש !!

משתמש מתחיל האוואטר של ROB VAN DAM
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    3
    נקודות
    40

כפיר תן לי פליז זה כל הפרומו מורכב מי מיז

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

ברירת מחדל יומן אוסום...

"...יומן אוסום, יום א׳, השעה חמש לפנות בוקר, רק משוגעים, נוודים ואנשים שיש להם סיבה, ערים בשעה כזאת, לי יש סיבה והסיבה היא אימונים, ניצחונות ואליפויות, אתה מבין, אתמול קיבלתי הודעה שאני הולך לקבל את המגיע לי - קרב על אליפות AWL נגד ג׳ף הארדי, כמובן שציפיתי לקרב אליפות בקרב כי כולם יודעים כמה מדהים אני וכמה זה מגיע אך ורק לי בגלל שאני מיזזז ואנייי... לא משנה, זה לא אותו דבר לכתוב מאשר להגיד את זה, איפה הייתי? אהה כן, אז שקיבלתי את הבשורה שאני הולך לאליפות החלטתי לבדוק את גבולות היכולת עם פי שניים אימונים ביום, פי שתיים פחות שעות מבוזבזות, שזה אומר בלי סרטים ומסיבות השבוע אבל כמובן תוכניות אירוח ודייטים, אבל הגעתי לדבר שאני הולך לבדוק השבוע, אם אני יכול להיות פי שניים מדהים, למרות שלא נראה לי שזה אפשרי, בגלל שאני מיזזז ואנייי מדהיםםם... תזכורת עצמית, להפסיק לכתוב משפטים שנשמעים טוב רק שאומרים אותם, אני מרגיש דפוק..."
    רואים את מיז זורק את העט שלו ואז הוא מניד בראשו בטיפשות עצמית כזאת, מיז ממשיך, הולך להתארגן ותוך כמה דקות כבר במטבח מחפש מה לאכול ואומר "טוב נו, יש לי שבוע אימונים ארוך, המבורגר, צ'יפס וקולה לפני לא יזיקו." מיז מחייך, מתקשר להזמין את הארוחה ותוך זמן קצר הארוחה מגיעה, השליח מושיט למיז יד לטיפ ומיז אומר לו בתגובה ״תלמד לא לבקש טיפ ממפורסמים." השליח שואל בפחד קל'מי אתה?'מיז נותן לו בוקס, מסובב אותו ובועט אותו מעשרים מדרוגות ואז מיז צועק לו "אני מיז ואני מדהים! מקווה שאהבת את הטיפ." מיז מצחקק ומתיישב לאכול מול חדשות הספורט שם כבר יש תוכנית נוספת של חדשות AWL וכעבור כמה נושאים מגיעים לנושא על הקרב הקרוב בין מיז וג׳ף הארדי, הפרשנים מתווכחים מי ינצח ופתאום מרחף בלון עם שיער קוצני והבלון ׳מדבר׳ ואומר"אני אנצח כי בלון מנופח... אממ מיז, ואני מד..."מיז מביט בעצבים על המסך והבלון מתפוצץ, מיז מחייך וממשיך לצפות בתוכנית ואז מגיע הקטע שיורדים על ג׳ף, מראים הומלס מסומם עם שיער צבעוני ובגדים מוזרים אומר"אני ג׳ף הארדי ואני אלוף AWL... סליחה, אלוף השמוקים, המסוממים, ומידי פעם אני גם זוכה באליפות ה'נכנסתי לכלא על סחר בלתי חוקי' ואם אני אפסיד למיז אז אני אשתמש בזה כתירוץ לחזור לסם שלא השתמשתי בן כמעט חמש דקות שלמות!" מיז צוחק מול המסך ואומר "זה טלוויזיה בידורית אמיתית, ג׳ף תתכונן לחזור לסם כי בצ׳יפס שלי נגמר אז זה אומר שהאימונים שלי מתחילים!"

רואים קליפ כזה שמתחיל במיז מבצע מתיחות ואז כתוב 'יום ראשון...' ומראים את מיז רץ ואז כתוב 'יום שני...' ומראים את מיז מרים משקולות ואז כתוב 'יום שלישי...' ומראים את מיז מבצע כפיפות בטן ושכיבות שמיכה ואז כתוב 'יום רביעי...' ומראים את מיז מתאמן בקרבות מול מאמנים מקצועיים ואז כתוב 'יום חמישי...' ומראים את מיז מתחיל במתיחות, עובר לריצה, מרים משקולות, מבצע כפיפות בטן ושכיבות שמיכה ולבסוף מתאמן בקרבות מול מאמנים ואז כתוב 'יום שישי...'

Awesome...
    I came to play...

<strong>

מיז יוצא לאולם לצלילי היטים מחרישי אוזניים ומיז מחייך את החיוך המתנשא שלו, מיז לבוש בחולצה מסחרית שלו, בתחתוני ההיאבקות הכחולים שלו ובמגפי ההיאבקות השחורים שלו, שיערו של מיז מסורק בתסרוקתו באופיינית ונראה ששריריו של מיז התנפחו בהרבה בשבוע האחרון וביחד עם שריריו גם הכוח שלו, מיז באמת השקיע מעצמו הרבה בשביל להגיע במאה אחוז לקרב על אליפות AWL מחר, מיז נכנס לזירה, מבקש מיקרופון ואיש הפקה מביא לו את המיקרופון המיוחד שלו עם לוגו ה'M', מיז מחייך מעט, עומד בעמידה שמראה שהוא ממתין שהקהל ישתוק ואז הוא מתחיל לדבר: "ערב טוב נחותים! *היטים מהקהל* נו באמת, אני יודע שהתגעגעתם אלי מאז שהשפלתי את הגיבורים המוזרים שלכם סופר סינה והנחש הלא ארסי, אני יודע שגם שאתם מצפים לראות אותי שוב למרות שאני כאן מולכם, כי קהל ללא מיז זה קהל עצוב, אני מהווה מקור אור ושמחה לאנשים רבים, אבל לאחרים אני גם מהווה מקור סבל ויגון לאחרים, אתם מבינים, בפרק הקרוב אני הולך לפגוש את ג'ף הארדי, כאמור תעלומת אקסטרים, אבל לדעתי הוא סתם תעלובת אקסטרים *מיז מגחך* מדהים איך הארגון מתעקש להרים מהקרשים אדם כמוהו שבקורות חיים שלו כתב שבתחביבים שלו הוא מסניף ובתור מקצוע סוחר, הבן אדם הזה גם מצליח לכבוש את הלב שלכם מחדש, רוצים לדעת למה? כי אתם כמוהו! רבים מכם משתמשים בסמים או מסוממים מטבעם, רבים מכם חלמו להיות מתאבקים כמוני אבל בסוף יגמרו במכות מחוץ לאולם, פעם בדור קורה שאדם כמו ג'ף הארדי מגיע להיאבקות מקצועית, לא רבים מכירים את הסיפור חיים האמיתי שלו, יום אחד ג'ף הסתבך עם כמה בחורים ואחרי שהם פוצצו אותו הפרצוף שלו נהיה אדום-כחול-לבן ואז איזה אדם שכיום ג'ף מכנה סוכן גילה אותו וחשב שזה מגניב שהפנים שלו צבועות, טוב הם לא היו צבועות, אז לפעמים לי נוזלת טיפת מזל מהבקבוק ונופלת לאחד מכם, אבל אל תסמכו על זה, תשאפו לשלמות, תבדקו את גבולות היכולת ותמיד תרצו עוד, כולכם יודעים כמה אני חטוב, שרירי וחזק אבל השבוע החלטתי לבדוק את גבולות היכולת, כמה אני יכול להתאמן, כמה חזק אני יכול להיות וכמה אוסום אני אצליח להיות יותר ממה שאני עכשיו, לא הופתעתי, אוסום אני מטבעי, חזק אני מטבעי ואני מתאמן הרבה, ואלה התוצאות של שבוע האימונים שלי." מיז זורק את המיקרופון, מוריד את החולצה, זורק אותה לקהל ובין רגע היטים הופכים לצרחות ומריבות על החולצה, לקהל נחשף מיז בשיא הכושר שלו, מיז מרים את המיקרופון ואומר: "בדיוק, תתפלאו מהכוח, מהפאר ומהיכולת, כי זה אותו אדם שיהפוך בשבת לאלוף AWL, בגלל שאני מיזזז ואני מדהיםםם!"
    מיז עוזב את האולם לצלילי השיר שלו והוא נראה מאושר, מיז נעצר בתחילת הרמפה ומסמן על מותניו לאליפות.

נערך לאחרונה על ידי -CM PUNK-; 20-01-2012 בשעה 16:04.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,680 | הודעות: 8,173,267 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect