קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] [יעוץ] יש איזה ילדה שאוהבת אותי וגם אני קצת אותה וזה דיי מסובך תכנסו ותעזרו לי (15)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 18:20
  2. [עשינו עסק-נפתר] ילדה\ילד ששונא אותי הוריד לי מוניטין סתם ככה
    על ידי Parlmnta בפורום תלונות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 13:33
  3. [בעיה]ילדה שאלה אותי משהוא(13.5)
    על ידי gal9050 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 27-04-2009, 23:45
  4. [התיעצות] לא יודע מה לעשות ילדה שפעם אהבה אותי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 23:41
  5. עזרה|ילדה משגעת אותי !!!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 01:18
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47

ילדה שהורסת אותי... 16.5

ברירת מחדל ילדה שהורסת אותי... 16.5

אני מכיר אותה מדברים קצת פה ושם.. כי אני ביישן וללא עבר במערכות יחסים או עם בנות.
    מדברים גם קצת בפייסבוק... נדלק עליה.. היא לא שמה עלי ואחרי כמה זמן אני מתעורר לעובדה שפתאום יש לה חבר... נו בטח חח.

לא יכול לתת לתסריט שלמעלה לקרות עוד פעם!

נדלקתי על מישהי.. היא אחת היפות בשבילי, אנחנו מכירים איכשהו, לא מזה שהתחלתי איתה כמובן. במקרה מכירים איכשהו.

מדברים הרבה.. בחיים האמיתיים, בפייסבוק באסמסים... אותו חוש הומור יש לנו... רואים סרטים (פנימיסטים)

צוחקים אוכלים בלה בלה בלה.

נדלק על האופי המגניב שלה..

מתאהב בה חזק מידי... לא טוב לי כבר. אני לא מבין כלום בקטע הזה.. לא יודע מה לעשות עכשיו. הזמן טס. חושש שתמצא מישהו אחר, שתלך עם אחד הידידים האחרים שלה.

אני לא רוצה לחשוב איך אני ירגיש אחרי זה כלפי, כלפיה וכלפי העולם בכלל.

מחפש עצות.. מה עושים עכשיו? איך אני מתקרב אליה יותר? מה לעשות כדי שנהפוך לחברים?

אין לי שמץ. ''אין מצב שאני סתם יבוא וינסה לנשק אותה.. היא בטח תדקור אותי'' חחחחחחחח ונקרע מעצמי ספק בעצב ספק בצחוק.

אז מה לעשות? מה קורה בדרך כלל שזוג נהפכים לזוג? הם מדברים ושמגיע רגע הנשיקה זה גזר הדין ששתיהם במערכת יחסים?

לא.. זה רק בסרטים. או אולי כן? לא יודע.. צריך תשובה לגבי זה על הדרך.

וגם למה לעשות מכאן... איך להתקרב אליה? בדוק יש כאן מישהו שמבין בזה.

מצטער על החפירה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ניסית פעם בחיים שלך, להיות ליד בחורה בלי עוד אנשים מסביב, ופשוט לנסות לנשק אותה כשזה נראה לך בסדר לנשק?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ניסית פעם בחיים שלך, להיות ליד בחורה בלי עוד אנשים מסביב, ופשוט לנסות לנשק אותה כשזה נראה לך בסדר לנשק?
    קודם כל, איתה לא יצא לי לשבת ככה לבד ברגע טוב... רק באיזה סרט שראינו והיינו אני היא ולפטופ.

דבר שני, אני בחיים לא סומך על עצמי מתי שאני חושב שזה רגע טוב לעשות את זה.. שזה באמת רגע טוב לעשות את זה..

אני תמיד חושב שזה בכלל לא במקום עכשיו.. שהיא תעיף לי כאפה או משהו ולא תרצה לדבר איתי יותר בחיים ואז אני באמת... וואו לא רוצה לתאר מה יעבור עלי.
    הצלחת להבין אותי בערך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קודם כל, איתה לא יצא לי לשבת ככה לבד ברגע טוב... רק באיזה סרט שראינו והיינו אני היא ולפטופ.

דבר שני, אני בחיים לא סומך על עצמי מתי שאני חושב שזה רגע טוב לעשות את זה.. שזה באמת רגע טוב לעשות את זה..

אני תמיד חושב שזה בכלל לא במקום עכשיו.. שהיא תעיף לי כאפה או משהו ולא תרצה לדבר איתי יותר בחיים ואז אני באמת... וואו לא רוצה לתאר מה יעבור עלי.
    הצלחת להבין אותי בערך?
    ברור שהצלחתי להבין, זה כי זה בדיוק מה שאני, טיילר, תום, וכל שאר הגברים בעולם חושבים ברגע כזה. או יותר נכון..חשבו.

אני לא יודע מה ואיך בדיוק אני עושה כדי לסלק את המחשבות המפגרות האלה מהראש שלי..
    אני רק יודע, שאם אני יושב עם בחורה לבד על ספה, עם לפטופ ורואים סרט, אני לוקח את המחשב הצידה, מסתכל עלייה, שם לה יד על הלחי בעדינות והולך על נשיקה.
    בגלל שאני מתנהג כמו חסר גבולות, כמו בן זונה אמיתי, כמו הבן אדם עם הכי הרבה בטחון בעולם, היא לא רוצה לעצור אותי.
    תאמין או לא, הייתה לי דחייה פעם אחת בחיים שלי מבחורה בנשיקה, היא דחתה אותי (פשוט הזיזה את הראש אחורה), חייכתי, עשיתי לה "מנייאקית" עם חיוך, המשכנו לדבר קצת, המשכנו עם הטיזינג, וניסיתי שוב, והיא נתנה לי.

כל עוד לא תשים זין באמת על התגובה שלה, ולא תראה לה שזה מפריע לך...היא לא תרצה לדחות אותך אפילו.

כמו שכבר אמרתי, אני לא יודע בדיוק מה אני עושה כדי לא לחשוב על הדברים האלה..פעם חשבתי, פעם היה מטריד אותי העניין הזה..הייתי מפחד לנשק בחורה כי פחדתי שהיא תסיט את המבט שלה הצידה וכאלה...היום? זה בכלל לא עולה לי בראש. אני פשוט מתנהג בבטחון מוחלט, אני כאילו שם מדבקה על המצח של "בואי נראה אותך דוחה אותי..." ופשוט הולך על זה. גם אם היא תדחה אותי, זה לא יעניין אותי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אגב, בקשר ל"זמן נכון" , אין דבר כזה.
    -אם היא מחמיאה לך, זה זמן נחמד.
    -היא היא מחייכת לך שאתה מחמיא לה, זה זמן נחמד.
    -אתה מחבק אותה מאחורה שאתם לא-יודע איפה, היא נהנת והכל, אתה נושק לה נשיקה על הלחי, היא מחייכת ומסתכלת אחורה אלייך, זה זמן נחמד.
    -אתה יושב עם בחורה על ספסל ורואים סרט בלפטופ, זה זמן נחמד להגיד "הסרט משעמם..בואי נעשה משהו מעניין יותר "
    -אתה מלווה בחורה הביתה לדלת שלה, זה זמן נחמד.
    -אתה יושב עם בחורה בכינרת לבד שהחברים שלך בצד צוחקים, זה זמן נחמד.

מבין? כל זמן שאתה תהפוך אותו לזמן מתאים, הוא יהיה מתאים.
    חוץ מנגיד אחרי שהיא נותנת ביסססס אחושרמוטה בבצל...זה פשוט גועל נפש. זה יותר מגעיל מנשיקה שעישנה מלבורו אדום.

ברור שהצלחתי להבין, זה כי זה בדיוק מה שאני, טיילר, תום, וכל שאר הגברים בעולם חושבים ברגע כזה. או יותר נכון..חשבו.

אני לא יודע מה ואיך בדיוק אני עושה כדי לסלק את המחשבות המפגרות האלה מהראש שלי..
    אני רק יודע, שאם אני יושב עם בחורה לבד על ספה, עם לפטופ ורואים סרט, אני לוקח את המחשב הצידה, מסתכל עלייה, שם לה יד על הלחי בעדינות והולך על נשיקה.
    בגלל שאני מתנהג כמו חסר גבולות, כמו בן זונה אמיתי, כמו הבן אדם עם הכי הרבה בטחון בעולם, היא לא רוצה לעצור אותי.
    תאמין או לא, הייתה לי דחייה פעם אחת בחיים שלי מבחורה בנשיקה, היא דחתה אותי (פשוט הזיזה את הראש אחורה), חייכתי, עשיתי לה "מנייאקית" עם חיוך, המשכנו לדבר קצת, המשכנו עם הטיזינג, וניסיתי שוב, והיא נתנה לי.

כל עוד לא תשים זין באמת על התגובה שלה, ולא תראה לה שזה מפריע לך...היא לא תרצה לדחות אותך אפילו.

כמו שכבר אמרתי, אני לא יודע בדיוק מה אני עושה כדי לא לחשוב על הדברים האלה..פעם חשבתי, פעם היה מטריד אותי העניין הזה..הייתי מפחד לנשק בחורה כי פחדתי שהיא תסיט את המבט שלה הצידה וכאלה...היום? זה בכלל לא עולה לי בראש. אני פשוט מתנהג בבטחון מוחלט, אני כאילו שם מדבקה על המצח של "בואי נראה אותך דוחה אותי..." ופשוט הולך על זה. גם אם היא תדחה אותי, זה לא יעניין אותי.
    לא יודע מה להגיד.. וואלק אתה מאלה שהולך להם...
    אולי הבחורה שישבת איתה להיות סרט זה היה באווירה נעימה אנא ערף.. אולי אתם מכירים טוב מספיק...לפעמים אני חושב ש..לא יודע, כאילו חסר משהו... אולי לעשות איזה משהו שאני לא יודע עליו? אולי יש חוקים לחרא הזה... דברים שאין מצב שעושים אותם.. וכמו ילד בלי ידע אני יעשה. אולי כרגע שתינו לא במצב או מקום שאני יכול לעשות את זה... אולי בכלל יש לה מישהו אחר בראש? אתה מבין.. כל הדברים האלה מפחידים אותי..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

רוצה שאני יחדש לך משהו?
    אתה יודע למה נשים לא יוזמות אף פעם? כי הן מפחדות בדיוק כמוך מדחייה.
    אבל תגיד לי, למי האל נתן זוג ביצים? לנו או להן?

נשים הרבה יותר רגישות.
    אם אישה תנסה לנשק גבר והוא ידחה אותה, היא תיפגע הרבה הרבה יותר מאשר גבר. גבר פשוט התבאס על החיים שלו למשך שעה-שבוע (כמה שצריך) וזה יעבור לו.
    לאישה זה יפגע בבטחון העצמי, היא תבכה, היא תתחיל להשמין בגלל שזה גורם לה לדכאון, היא לא תרצה לצאת מהבית...(זה לא שקר, זה עובדה) וכל מיני סרטים שהן אוכלות.

בגלל זה גברים הם אלה שעושים את זה.
    למרות שתאמת כבר כמה פעמים שבחורות נישקו אותי ראשונות ולא אני אותן.. אבל כנראה שיש נשים עם עודף בטחון עצמי.

בכל מקרה, הבולשיט שאתה מריץ לעצמך בראש (כל ה- "יש משהו שאני צריך לעשות שאני לא עושה?"), זה סתם ברקסים שאתה נותן לעצמך במקום פשוט לנסות.
    פשוט לנסות לנשק אותה.
    פשוט לנסות ולטעות.

אם תנסה, ותטעה, היא תדחה אותך, מה יקרה? אתה תגיד לה "קרה משהו.." היא תגיד לך "לא..זה פשוט לא מתאים" וזהו..תעברו הלאה וזהו.

אבל אם תנסה לנשק אותה והיא תזרום (מה שרוב הסיכויים יקרה, אם אתה נראה טוב כמוה, ואתה מצחיק ואתה אחלה גבר) אז הרווחת!!

מה יקרה אם לא תנסה ולא תצליח ולא כלום? גבר אחר יבוא וינסה.
    אתה מעדיף את זה?

רוצה שאני יחדש לך משהו?
    אתה יודע למה נשים לא יוזמות אף פעם? כי הן מפחדות בדיוק כמוך מדחייה.
    אבל תגיד לי, למי האל נתן זוג ביצים? לנו או להן?

נשים הרבה יותר רגישות.
    אם אישה תנסה לנשק גבר והוא ידחה אותה, היא תיפגע הרבה הרבה יותר מאשר גבר. גבר פשוט התבאס על החיים שלו למשך שעה-שבוע (כמה שצריך) וזה יעבור לו.
    לאישה זה יפגע בבטחון העצמי, היא תבכה, היא תתחיל להשמין בגלל שזה גורם לה לדכאון, היא לא תרצה לצאת מהבית...(זה לא שקר, זה עובדה) וכל מיני סרטים שהן אוכלות.

בגלל זה גברים הם אלה שעושים את זה.
    למרות שתאמת כבר כמה פעמים שבחורות נישקו אותי ראשונות ולא אני אותן.. אבל כנראה שיש נשים עם עודף בטחון עצמי.

בכל מקרה, הבולשיט שאתה מריץ לעצמך בראש (כל ה- "יש משהו שאני צריך לעשות שאני לא עושה?"), זה סתם ברקסים שאתה נותן לעצמך במקום פשוט לנסות.
    פשוט לנסות לנשק אותה.
    פשוט לנסות ולטעות.

אם תנסה, ותטעה, היא תדחה אותך, מה יקרה? אתה תגיד לה "קרה משהו.." היא תגיד לך "לא..זה פשוט לא מתאים" וזהו..תעברו הלאה וזהו.

אבל אם תנסה לנשק אותה והיא תזרום (מה שרוב הסיכויים יקרה, אם אתה נראה טוב כמוה, ואתה מצחיק ואתה אחלה גבר) אז הרווחת!!

מה יקרה אם לא תנסה ולא תצליח ולא כלום? גבר אחר יבוא וינסה.
    אתה מעדיף את זה?
    הרגת אותי בשורה האחרונה עכשיו... (לא מצחוק. ברצינות)

היא תמיד צוחקת ממני צוחקים ביחד.. אז אולי כן אני מצחיק אותה.. נראה לי שאני גם בסדר מבחינת האחלה גבר.. יש לי חברים (השנה, עד עכשיו הייתי דחוי כזה אבל אף אחד לא יודע )

לא יודע אם אני נראה טוב כמוה...נראה לי סבבה בשבילה.

אבל אם נגיד לא יצליח, ונגיד ידעו מזה חברים.. ידידות אחרות.. נגיד היא תספר להם.. איזה השפעה תיהיה לזה עלי? ילד חרא שאף אחת לא רוצה אותו? מאוהב חנונה? תענה לי לפי מה שאתה יודע למה אני אין לי מושג כמו שאמרתי.

עכשיו החלק הרציני.... איך מגיעים לרגע טוב בשביל הניסיון הזה? מתי איך למה כמה איזה איפה ואיך?
    תזכור - אני דביל בזה וצריך לפרט לי כל דבר חח..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הרגת אותי בשורה האחרונה עכשיו... (לא מצחוק. ברצינות)

היא תמיד צוחקת ממני צוחקים ביחד.. אז אולי כן אני מצחיק אותה.. נראה לי שאני גם בסדר מבחינת האחלה גבר.. יש לי חברים (השנה, עד עכשיו הייתי דחוי כזה אבל אף אחד לא יודע )

לא יודע אם אני נראה טוב כמוה...נראה לי סבבה בשבילה.

אבל אם נגיד לא יצליח, ונגיד ידעו מזה חברים.. ידידות אחרות.. נגיד היא תספר להם.. איזה השפעה תיהיה לזה עלי? ילד חרא שאף אחת לא רוצה אותו? מאוהב חנונה? תענה לי לפי מה שאתה יודע למה אני אין לי מושג כמו שאמרתי.

עכשיו החלק הרציני.... איך מגיעים לרגע טוב בשביל הניסיון הזה? מתי איך למה כמה איזה איפה ואיך?
    תזכור - אני דביל בזה וצריך לפרט לי כל דבר חח..
    זה בסדר, גם אני דביל.
    אני לא התאהבתי בחיים שלי, ואני בן 21.
    אנשים פה בפורום (בנים ובנות) ניסו להסביר לי כבר הרבה זמן מה אני מפספס ומה אני לא עושה טוב..אבל אני לא מצליח להבין, זה בסדר
    אני מעדיף קשר סתמי..סטוץ, על זוגיות..ככה אני.

בקשר אלייך,
    חברים שלי וידידות שלי יודעים שאני לא סובל בחורות שמנות, ופעם אחת במועדון שתיתי כמו מניאק וכולם ראו אותי רוקד עם איזה שמנמונת ואחרי כמה דקות התמזמזתי איתה על הבר (מן הסתם שעל הבר היו עוד מלא אנשים).
    צחקו עליי, ירדו עליי, אני ירדתי על עצמי גם, וזהו..נגמר. צחוקים!

ברגע שתדע בעצמך לא להתייחס לדברים כאלה ולא לתת לזה משקל..אף אחד אחר לא יתן לזה משקל.

יודע מה, יותר מזה.
    התנשקתי עם שני בנות דודות. שניהן שוות, ואת שנייהן זרקתי בגלל שהן זוג מטומטמות אבל הן פשוט..ארוכות רגליים כאלו חחח

אחרכך יצא לי שם של פלרטטן ושל פרפר כזה ושל "מזיין דודות" חחח, נו אז? אתה חושב שזה מעליב? צחקתי על עצמי גם!

בקיצר..מה שאני בא להגיד זה - מה אכפת לך איזה השפעה תיהיה לזה עליך? אם מישהו יצחק עלייך, תגיד לו "לפחות אני מנסה, לא כמוך, תראה יש לך פריחה ביד מרוב שאתה משפשף כל היום". תזרום.

בקשר לרגע הטוב- הסברתי לך, אין כזה רגע.
    אבל בגלל שאנחנו שני דבילים שאוהבים פירוטים, אז אני יתן לך דוגמא.

אתה שולח לה אסמס, קובעים לרדת לאיזה פארק סתם לשבת לדבר.
    היא מגיעה, אתם מתחבקים "היי" וחארטות, מתיישבים על הספסל (תבחר מקום עם כמה שפחות אנשים שמסתובבים מסביב), מתחילים לדבר קצת, צוחקים, אתה עוקץ אותה בקטנה כזה..היא נותנת לה מכה..צוחקים, הילולים, חצוצרות, עיניינים..אתה מבין לאן אני הולך..בקיצר כיף לכם.

ואז אתה בא לה בקטע "בוא'נה נראלי יש לך יד יותר גדולה משלי, מה זה הדבר הזה?!"
    ואז היא עושה לך "חחח על מה אתה מדבר?" וחארטות, אתם משווים ידיים אחד עם השני, ואז אתה עושה לה "יש לך ידיים של מסאג'יסטית את חחח....יודעת מה אולי תעשי לי מסאג'?"
    ההיא זורמת, היא עושה לך, אחרכך היא מבקשת גם, אתה גם עושה לה, מוסיף באמצע "ואי...הריח שלך הרגגג אותי!" ומסניף לה את השיער ונוגע לה בצוואר
    היא מסובבת את הראש, עושה לך "מה ריח טוב כאילו? נכון?" אתה עושה לה "אהה...הרחתי יותר טובים כבר..חחח" צוחקים קצת, אתה מגלה שהיא מסתכלת אלייך בזווית ויוצא מצב שהיא קרובה אלייך..וזהו, אתה הולך על זה, מנסה לנשק אותה.

מספיק טוב?

זה בסדר, גם אני דביל.
    אנשים פה בפורום (בנים ובנות) ניסו להסביר לי כבר הרבה זמן מה אני מפספס ומה אני לא עושה טוב..אבל אני לא מצליח להבין, זה בסדר

בקשר אלייך,
    חברים שלי וידידות שלי יודעים שאני לא סובל בחורות שמנות, ופעם אחת במועדון שתיתי כמו מניאק וכולם ראו אותי רוקד עם איזה שמנמונת ואחרי כמה דקות התמזמזתי איתה על הבר (מן הסתם שעל הבר היו עוד מלא אנשים).

ברגע שתדע בעצמך לא להתייחס לדברים כאלה ולא לתת לזה משקל..אף אחד אחר לא יתן לזה משקל.

יודע מה, יותר מזה.
    התנשקתי עם שני בנות דודות. שניהן שוות, ואת שנייהן זרקתי בגלל שהן זוג מטומטמות אבל הן פשוט..ארוכות רגליים כאלו חחח

אחרכך יצא לי שם של פלרטטן ושל פרפר כזה ושל "מזיין דודות" חחח, נו אז? אתה חושב שזה מעליב? צחקתי על עצמי גם!

בקיצר..מה שאני בא להגיד זה - מה אכפת לך איזה השפעה תיהיה לזה עליך? אם מישהו יצחק עלייך, תגיד לו "לפחות אני מנסה, לא כמוך, תראה יש לך פריחה ביד מרוב שאתה משפשף כל היום". תזרום.

היא מגיעה, אתם מתחבקים "היי" וחארטות, מתיישבים על הספסל (תבחר מקום עם כמה שפחות אנשים שמסתובבים מסביב), מתחילים לדבר קצת, צוחקים, אתה עוקץ אותה בקטנה כזה..היא נותנת לה מכה..צוחקים, הילולים, חצוצרות, עיניינים..אתה מבין לאן אני הולך..בקיצר כיף לכם.

ואז היא עושה לך "חחח על מה אתה מדבר?" וחארטות, אתם משווים ידיים אחד עם השני, ואז אתה עושה לה "יש לך ידיים של מסאג'יסטית את חחח....יודעת מה אולי תעשי לי מסאג'?"
    ההיא זורמת, היא עושה לך, אחרכך היא מבקשת גם, אתה גם עושה לה, מוסיף באמצע "ואי...הריח שלך הרגגג אותי!" ומסניף לה את השיער ונוגע לה בצוואר
    היא מסובבת את הראש, עושה לך "מה ריח טוב כאילו? נכון?" אתה עושה לה "אהה...הרחתי יותר טובים כבר..חחח" צוחקים קצת, אתה מגלה שהיא מסתכלת אלייך בזווית ויוצא מצב שהיא קרובה אלייך..וזהו, אתה הולך על זה, מנסה לנשק אותה.

מספיק טוב?
    אני מכיר אותה מהפנימייה... זאת אומרת שזה צריך לקרות שם.

אנחנו בערים שונות.

אולי, אם יש לך כוח לפירוטים, תוכל להסביר לי או לתת לי עוד דוגמא שיכולה לקרות בפנימייה... יש מקום לטייל וכל זה... אבל עדיין אי אפשר יעני לקבוע יציאה...

זה בסדר, גם אני דביל.

בקשר אלייך,

יודע מה, יותר מזה.

מספיק טוב?
    אני מכיר אותה מהפנימייה... זאת אומרת שזה צריך לקרות שם.

אנחנו בערים שונות.

אולי, אם יש לך כוח לפירוטים, תוכל להסביר לי או לתת לי עוד דוגמא שיכולה לקרות בפנימייה... יש מקום לטייל וכל זה... אבל עדיין אי אפשר יעני לקבוע יציאה...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אין לי כוח תאמת כרגע לפירוטים..אבל אתה צריך פשוט לתת לדברים לזרום.

קח אותה איתך בערב בפנימייה להסתובב איפשהו בטיילת או מה שזה לא יהיה..תשבו איפה שהוא וזהו...היא תבין לבד שאם אתה לוקח אותך איתך בערב לטייל לבד..סביר להניח שיקרה משהו.

אין לי כוח תאמת כרגע לפירוטים..אבל אתה צריך פשוט לתת לדברים לזרום.

קח אותה איתך בערב בפנימייה להסתובב איפשהו בטיילת או מה שזה לא יהיה..תשבו איפה שהוא וזהו...היא תבין לבד שאם אתה לוקח אותך איתך בערב לטייל לבד..סביר להניח שיקרה משהו.
    אני ינסה, תודה... עוד מישהו רוצה לעזור?

הנשיקה הראשונה שלי היתה ככה- הלכתי עם בחורה לטיול בעיר שלה
    הגענו ליד בית ספר ביום שבת שלא היה אף אחד והחלטנו להתייבש על המדרכה (חח כמו הומלסים)
    דיברנו דיברנו קצת לחטוף פלאפונים ושטויות
    אני נשכבתי על הגב
    היא שמה את הראש עלי ולאט לאט במהלך שיחה איזה 5 דקות הגיע למצב שהיינו ממש אף לאף
    חצי שניה של שתיקה ובום נשיקה

אגב בגיל הזה, היא חושבת כמוך לגבי ברגע שנשיקה = חברים
    והיא כבר תיזום את זה (כלומר אחרי הנשיקה אני בטוח שהיא תתחיל לקרוא לכם זוג)
    הרעיון הוא להיות לבד, לזרום ושנשיקה תהיה לך בראש (תחפש הזדמנויות)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,877 | הודעות: 8,150,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect