זה בסדר, גם אני דביל.
אני לא התאהבתי בחיים שלי, ואני בן 21.
אנשים פה בפורום (בנים ובנות) ניסו להסביר לי כבר הרבה זמן מה אני מפספס ומה אני לא עושה טוב..אבל אני לא מצליח להבין, זה בסדר

אני מעדיף קשר סתמי..סטוץ, על זוגיות..ככה אני.
בקשר אלייך,
חברים שלי וידידות שלי יודעים שאני לא סובל בחורות שמנות, ופעם אחת במועדון שתיתי כמו מניאק וכולם ראו אותי רוקד עם איזה שמנמונת ואחרי כמה דקות התמזמזתי איתה על הבר (מן הסתם שעל הבר היו עוד מלא אנשים).
צחקו עליי, ירדו עליי, אני ירדתי על עצמי גם, וזהו..נגמר. צחוקים!
ברגע שתדע בעצמך לא להתייחס לדברים כאלה ולא לתת לזה משקל..אף אחד אחר לא יתן לזה משקל.
יודע מה, יותר מזה.
התנשקתי עם שני בנות דודות. שניהן שוות, ואת שנייהן זרקתי בגלל שהן זוג מטומטמות אבל הן פשוט..ארוכות רגליים כאלו חחח
אחרכך יצא לי שם של פלרטטן ושל פרפר כזה ושל "מזיין דודות" חחח, נו אז? אתה חושב שזה מעליב? צחקתי על עצמי גם!
בקיצר..מה שאני בא להגיד זה - מה אכפת לך איזה השפעה תיהיה לזה עליך? אם מישהו יצחק עלייך, תגיד לו "לפחות אני מנסה, לא כמוך, תראה יש לך פריחה ביד מרוב שאתה משפשף כל היום". תזרום.
בקשר לרגע הטוב- הסברתי לך, אין כזה רגע.
אבל בגלל שאנחנו שני דבילים שאוהבים פירוטים, אז אני יתן לך דוגמא.
אתה שולח לה אסמס, קובעים לרדת לאיזה פארק סתם לשבת לדבר.
היא מגיעה, אתם מתחבקים "היי" וחארטות, מתיישבים על הספסל (תבחר מקום עם כמה שפחות אנשים שמסתובבים מסביב), מתחילים לדבר קצת, צוחקים, אתה עוקץ אותה בקטנה כזה..היא נותנת לה מכה..צוחקים, הילולים, חצוצרות, עיניינים..אתה מבין לאן אני הולך..בקיצר כיף לכם.
ואז אתה בא לה בקטע "בוא'נה נראלי יש לך יד יותר גדולה משלי, מה זה הדבר הזה?!"
ואז היא עושה לך "חחח על מה אתה מדבר?" וחארטות, אתם משווים ידיים אחד עם השני, ואז אתה עושה לה "יש לך ידיים של מסאג'יסטית את חחח....יודעת מה אולי תעשי לי מסאג'?"
ההיא זורמת, היא עושה לך, אחרכך היא מבקשת גם, אתה גם עושה לה, מוסיף באמצע "ואי...הריח שלך הרגגג אותי!" ומסניף לה את השיער ונוגע לה בצוואר
היא מסובבת את הראש, עושה לך "מה ריח טוב כאילו? נכון?" אתה עושה לה "אהה...הרחתי יותר טובים כבר..חחח" צוחקים קצת, אתה מגלה שהיא מסתכלת אלייך בזווית ויוצא מצב שהיא קרובה אלייך..וזהו, אתה הולך על זה, מנסה לנשק אותה.
מספיק טוב?