שם המתלונן + פרופיל: אני http://www.iatraf.co.il/member.php?u=200847
שם המשתמש כלפיו מופנת התלונה + פרופיל :אין מידע על כך
פירוט התלונה: הורדת מוניטין רנדומלית
שם המתלונן + פרופיל: אני http://www.iatraf.co.il/member.php?u=200847
שם המשתמש כלפיו מופנת התלונה + פרופיל :אין מידע על כך
פירוט התלונה: הורדת מוניטין רנדומלית
נערך לאחרונה על ידי Gaya; 21-04-2011 בשעה 13:35.
|
|
אהבתי את התמימות שלך יחתיכת רמאי!
Gaya אנחנו עשינו את העסקה בפרטי והוא רימה אותי ולא שלח לי נקודות!!!
^^^^^אתה דפוק????!!!
שלח את ההודעה אני רוצה ליראות שאני שלחתי לך אהה יא חמור גיי
הקפצה !
תגיד אין פה מנהלים???
T_T יש לך הוכחות שהוא רימה אותך? צילומים מפרטיות, משהו שיכול להצדיק את הטענות שלך?
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
אין לו כלום אני אפילו לא מכיר אותו והוא אפילו לא קשור למי שאני מיתלונן....
ההודעה שלו פשוט ספאם מי שאני מיתלונן אפילו לא היה קשור לאשכול העיסקטות שעשיתי אתה יכול ליראות את ואם אתה לא מאמין יש לי עד
ירדן מפורום מבוגרים אני עשיתי איתו עיסקה באשכול ומישהו סתם ככה ניכנס לאשכול הוריד לי מוניטין מכמה מישתמשים...
והוא אפילו לא היה קשור באשכול!!
זה סתם ככה אז אני מבקש בבקשה למחוק לי את כל ההורדות מוניטין שעשו לי כי אני הוגן עשיתי כמה עיסקאות בפורום ואף פעם לא רימיתי!
תודה על הקריאה אני מבקש לענות הפעם במיהרה.
תודה מראש.
T_T אם לא תביא הוכחות עד מחר בערב, המוניטין יוסר וככה גם הגישה שלך מעשינו עסק לשבוע.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
איזה הוכחות אתה בסדר? הוא אפילו לא מכיר אותו הוא סתם מוריד לכולם תראה לבד
סבבה אמרתה את זה אתמול זה אומר היום בערב אם הוא לא מביא הוכחות והוא לא יביא תאמין לי אז אתה מוחק לי את כל המוניטין הגרוע ! שהוא עשה לי אבל אל תוריד תמוניטין הטוב כי אני עבדתי הרבה בשביל להשיג אותו
אני רואה עוד לא טיפלתה בזה?