הפועל אילת פתחה באופן רשמי את העונה, המאמן הבהיר: "אנחנו רוצים ליצור קבוצה רעבה, אני מקווה שבשנה הבאה הציפיות יהיו גבוהות יותר"
אולי הקבוצה הכי מסקרנת בעונה הקרובה בליגת לוטו, הפועל אילת, פותחת היום (חמישי) את העונה במסיבת עיתונאים חגיגית. הקבוצה שעלתה לליגה הבכירה במקום מ.כ. הבקעה, בנתה סגל חדש לחלוטין ותנסה להתברג בצמרת בהדרכתו של המאמן עודד קטש. "אנחנו פותחים את העונה בצניעות", אמר המאמן, "אבל אני תמיד מצפה ליותר. הצמרת פתוחה לכולן".
"אנחנו עדיין לומדים אחד את השני אבל אין לי ספק שתהיה פה מערכת משומנת", אמר קטש, "אני מודה על הזכות להיות פה. אנחנו באצמע ההכנות לעונה. הצטרפנו מעט מאוחר ואני מרגיש צורך להדביק את הפער. אני שמח על הקבוצה והשחקנים, זה לא היה פשוט להרכיב קבוצה חדשה. נלחמנו כדי להביא את כולם לכאן. יש גם בעיות של מרחק מהמרכז, מזכיר לי את כפר בלום".
אילת החתימה במהלך הקיץ הנוכחי 12 שחקנים - סקוטי הופסון, טוני יאנגר, ג'רום טילמן, אוסטין פרימן, אדר בן עליזה, גיא כהן, אלי הולמן, ליאור חכמון, אבי בן שימול יחזקאל סקוורר, דון שופן, גור פנחס ודור צרפתי.
לכתבה המלאה: http://www.sport5.co.il/articles.asp...129912&lang=HE
כמו שנראה היה גם במשחקי האימון, גם במסיבת העיתונאים.
עודד קטש מבהיר שהיה קשה להביא את כל השחקנים, אך הם הולכים לתת הכל בעונה הקרובה.
אני חושב שלמרות כל המגבלות שתיאר, הם הצליחו להביא סגל מעולה, שיכול לעשות הרבה מאוד בעיות לשאר הקבוצות בליגה.
שיהיה להם המון בהצלחה בעונה הקרובה.




ציטוט ההודעה