שלום רב קוראים נכבדים,
שמי הוא ניר , והיני רוצה להתלונן על 2 משתמשים בשם Lior וeRik.
לפני כמה שבועות ERIK כתב בפורום קנייה שהוא קונה משתמש לאתר BUX. ,TO
כתבתי בתגובה שאני מוכר והוא הוסיף אותי לאיסיקיו שלו.
במשך השיחה הסברתי לו שיש על המשתמש 85 דולר ומתוכם אני הזמנתי 12 דולר ככה שישארו לו 73 דולר.
לאחר שהוא הסכים עשינו את העסקה הכל הלך חלק הוא שילם לי 4500 נק' ואני הבאתי לו את המשתמש + רשימה של 45 משתמשים שרשומים עליי (REFFERALS)
כמה שבועות לאחר העסקה פורסם בפורום מכירה שמישהו מוכר משתמש אחר לאותו אתר עם יותר כסף בפחות נק',
כמובן שאריק ראה את הנושא אפילו הגיב שם וכתב שהוא קונה.
כעבור כמה שעות לאחר התגובה שלו הוא בא אליי לאיסיקיו ואמר לי שהוא רוצה את הנק' חזרה בגלל שה12 דולר שאני הזמנתי עוד לא הגיעו למרות שהוא ידע מזה וזה לא אשמתי והוא אמר שהוא איננו מוכן לחכות עוד ולידעתי אני לא חייב להחזיר את הנק' כי אין החזר נק'
לאחר מכן ליאור הוסיף אותי לאיסיקיו ורשם שאם אני לא מחזיר את הנק' מיד הוא לוקח אותם בעצמו אז מתוך נואשות העברתי אותם לחבר שלי והוא עלה עליי .
ליאור התחיל להמציא דברים ולהוציא אותי אשם הוא אמר שאריק לא ידע שאם אני מזמין כסף אז הוא לא יכול להוציא למרות שאריק זה מי שקנה ואמרתי לו שהזמנתי 12 דולר לפני הקניה והוא הסכים הוא אמור לדעת שאי אפשר להזמין כסף בזמן שמבצעים הזמנה אחת זה כתוב בחוקי האתר של BUX. TO.
אחרי כמה ויכוחים לא נשארה לי בררה אז ליאור לקח מחבר שלי את הנק' (לאחר שהסכמתי מנואשות כי הוא גם איים עלי שאם אני לא יסכים הוא יגרום לכך שאני יושעה מהאתר ויקח לי גם את כל הנק')
אז אם קראתם עד לפה אני מבקש בבקשה אחת שתחזירו לי את ה 4500 נק' שלי ואני מוכן להחזיר גם את המשתמש
אני יכול להתערב שאם זה היה משתמש רגיל הנק' היו עדיין אצלי אבל מה לעשות הסתבכתי עם מנהלים ראשיים.
בתודה, ניר!![]()