לפי איך שזה נראה כרגע מי שמתמודד כרגע על האליפות היא הפועל ת"א והיריבה שלה, מכבי ת"א.
הפועל ת"א - התחילה את העונה באיחור, כל הרכש הגיע באיחור, צירפה המון שחקנים לסגל, הסגל נבנה בצורה לא מאוזנת.
למרות כל הבעיות והקשיים הפועל ת"א מוצאת את עצמה במקום השני לאחר שמכבי ת"א בראשות ליגה WINNER רק בזכות הפרש שערים.
להפועל ת"א הגיעו השנה מספר שחקנים טובים שהשתלבו בצורה יוצאת מן הכלל במועדון:
טל בן חיים הגיע ממכבי פ"ת, חנן ממן הגיע בהשאלה מהפועל חיפה. וגילי ורמוט מלאטורן הגרמנית.
אפשר לראות שהשחקנים האלה מוכיחים את עצמם בהפועל ת"א ולאט לאט אפשר לראות שהקבוצה מתחברת ומציגה יכולת טובה על המגרש.
מכבי ת"א - הבעלים מיטש גולדהאר החליט שהוא השנה רוצה לעשות שינוי ולהביא בו מאמן זר.
לפני מאמן זר גולדהאר הביא את גורדי קרויף ההולנדי בתור מנג'ר.
אחריו הגיע אוסקר גארסיה ואחרי אוסקר גארסיה הגיעו הצוות המקצועי שהוא בחר לעבוד.
רק חשוב לציין שאוסקר הגיע עם עוזר מנג'ר ספרדי, אוטט, והוא כיום לא בישראל וכבר לא עוזרו של אוסקר בגלל שנלחץ מהמצב הביטחוני.
לטעמי מכבי ת"א מתחילת העונה עושה עונה מצויינת, משחקת כדורגל לא רע, כמובן שיש עדיין מה לשפר אבל רואים שמדובר בקבוצת כדורגל איכותית.
השנה אפשר לראות אצל מכבי ת"א גם אופי, מה שלא היה בשנים קודמות.
ניקח לדוגמא את המשחק באיצטדיון גרונדמן שמכבי ת"א שיחקה מול רמה"ש שם היה אפשר לראות שמכבי ת"א נכנסה לפיגור של 3-1 ובסופו של דבר בזכות חילופים מצויינים של המאמן אוסקר, מכבי ת"א הפכה את התוצאה ל 4:3.
מכבי חיפה - בתחילת העונה כולם היו בטוחים שהולכים לראות מאבק בין הברצלונה הישראלית לבין מכבי חיפה של ראובן עטר.
בתחילת דרכו של ראובן עטר הכל הכל בצורה טובה, מחנה אימונים טוב, ניצחון ענק על בני סכנין בגביע הטוטו.
הגיעו לליגה, הפסידו למכבי ת"א בבלומפילד 2-1.
רבים קיבלו את ההפסד הזה ואמרו שמדובר בפתיחת עונה קשה.
ממשחק למשחק מכבי חיפה לא הרשימה והוכיחה שהיא כרגע לא מתאימה לצמרת.
בסופו של דבר עטר פוטר על ידי שחר ונתנו לאריק בנאדו את ההזדמנות.
אריק בנאדו מהרגע שהוא הגיע למכבי חיפה, ניתן היה לראות שלשחקנים היה חסר החיבוק מהמאמן, התמיכה.
אריק בנאדו מאז תחילת דרכו במכבי חיפה בקבוצה הבוגרת בתור מאמן עושה עבודה לא רעה בכלל ואפשר לראות שמכבי חיפה מתחילה להציג כדורגל הרבה יותר טוב משל תחילת העונה.
כמובן שכל מה שרשמתי פה זה סיקור שלי על שלושת הקבוצות האלה.
קשה לי לראות את מכבי חיפה חוזרת לצמרת כל כך מהר העונה, למרות זאת בליגה שלנו אנחנו יודעים שהכל יכול לקרות.




ציטוט ההודעה

ספוילר: 
