קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-09-2006, 22:04
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 15:31
  3. [טוטו] ליגת העל + ליגה לאומית , הפרס = 1,000 נק' !!!
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 21:05
  4. [טוטו]ליגת העל+ליגה לאומית , הפרס = 500 נק'
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 15:30
  5. [הימור]מכבי פ"ת-מ.ס. אשדוד,גביע הטוטו ליגת העל מחזור 4
    על ידי InSoMniac בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

האם ליגת העל היא ליגה איכותית? כל קנות המידה בפנים!

משתמש משקיע האוואטר של B4ng1ngY0urM0m
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

ברירת מחדל האם ליגת העל היא ליגה איכותית? כל קנות המידה בפנים!

לדעתכם ליגת העל היא ליגה איכותית ביחס לשאר הליגות העולמיות?
    אם כן, אולי במהלך טור זה תשנו את דעתכם.

ההתאחדות:

התאחדות הכדורגל הישראלי, אחת הבדיחות הטובות ביותר שנשמעו אי פעם בהקשר לספורט הישראלי - אבי לוזון המכהן בראשה, יזם - כידוע לכולם, את חוק הקיזוז, שאומר בעצם שבאמצע העונה, ייחתכו לכל 16 הקבוצות חצי מהנקודות על מנת לגרום לאווירת מתח בליגה.
    את דעותיי בנוגע לחוק הקיזוז כולם יודעים, אבל אומר אותם בקצרה - קבוצה שעבדה קשה במשך חצי שנה וקרעה את עצמה, זכותה לשמור על אותו סכום הנקודות שהשיגה ובזכותו לזכות בתואר האלופה, אפילו אם זו לא מכבי-חיפה.

שאלה נוספת היא, איך זה אפשרי שהראש המכהן בהתאחדות הכדורגל ישראלית - דעתו בעצם מוטה, המשפחה שלו עמוק בעסקי הקבוצת מכבי והפועל פתח-תקווה, אם תשימו לב לכתבה הבאה: לחץ כאן, כתבה שבמקריות גמורה יצאה לאור באותו יום כמו הטור הזה, הראש של אבי לוזון עמוק, עמוק מאוד בתוך הנהלת שתי הקבוצות מפתח-תקווה.
    קחו לכם שאיפה, שתיים, ותחשבו - באיזה עוד מקום בעולם לעזאזל ראש ההתאחדות מעורב בענייני קבוצות פרטיות?
    התשובה: שום מקום.

הקבוצות:

16 קבוצות בליגה אחת כל כך מבולגנת, הפועל אשקלון, הפועל עכו, הפועל רמת-גן, מאיפה הן הגיעו ואיך הן משחקות באותה הליגה שבה משחקות קבוצות ברמה של מכבי חיפה, הפועל תל-אביב ובית"ר ירושלים?
    איך זה ייתכן שקבוצות ברמה שבישראל שוות לפחות ליגת על, לא מתאימות לליגה למקומות עבודה בכל ליגה בכירה בעולם?

ללא ספק, הפיתרון האוטימטיבי הוא לקצץ בקבוצות ל-12 בפתיחת הליגה, אחרת יקרו עוד אירועים כמו הפחתת 7 הנקודות של הפועל רמת-גן עוד לפני תחילת העונה הפעילה.

כמובן שיש יתרון בהגדלת מספר הקבוצות, יותר מחזורים, יותר משחקים, יותר מתח ואקשן, אבל עכשיו בשיא הכנות, אני אהיה הבן-אדם האחרון עליי אדמות שיירצה לראות משחק בין הפועל אשקלון להפועל עכו.

הליגה:

נתחיל עם השם, ליגת ווינר.
    למה? למה ארגון הימורים צריך לקנות את זכויות השם של הליגה הבכירה בישראל?! מי הרשה לכך לקרות?!, הימורים, מנהג שגורם לכל כך הרבה אנשים לאבד את הכל בחיים שלהם - המשפחה, הכסף, הרכוש, שולט במונופול הזכויות של הליגה שלנו..

איך זה יכול להיות שמתוך כל 16 הקבוצות הללו רק מי שמסיימת במקום הראשון מגיעה למוקדמות ליגת האלופות?
    איך זה שבספרד כל ארבעת הקבוצות מגיעות לליגת האלופות? כל ארבעת הקבוצות הראשונות בפרמייר ליג מעפילות לליגת האלופות?
    עם מימון הארגון האדיר הזה שנקרא ווינר לא אפשרי ליותר מקבוצה לקבל הזדמנות באירופה? היא חייבת לחכות שנה שלמה בשביל לנסות ולהעפיל למפעל החלומות?

אני חושב שאם ההתאחדות כבר מכרה את הליגה האהובה שלנו להימורים, ושאר רגלים, עדיף ללכת עם זה עד בסוף, העיקר שיהיה לנו ייצוג רציני ולא דרג ג' - ד' במוקדמות ליגת האלופות \ אליפות אירופה.

הקהל הישראלי:

כל כך הרבה שנאה, זעם ורגשות אשם כמו אצל ארגוני האוהדים בארץ עוד לא נראה ולא ייראה במשך שנים ארוכות,
    כששחקן של קבוצה יריבה נפצע, כל מה שעולה אצלנו, האוהדים, הוא "תודה אלוהים" אחד גדול,
    אבל אם שחקן של קבוצה יריבה ייהרג? יעבור תאונת דרכים? ייאבד את החיים של אחד מבני משפחתו? סביר להניח שהתגובה תהיה ברמות שונות, יש כאלו שיתאבלו, וכן, תאמינו או לא, יש אנשים שיצאו לרחובות במחול.
    אמנם היריבות עתיקת היומין בין קבוצות מאותה העיר - מכבי והפועל חיפה, מכבי, הפועל ובני יהודה (תל-אביב), היא עזה, ובמה שמכונה דרבי, הסמל הוא מעל הכל, והכבוד הוא הערך העליון,
    אבל בחייכם אנשים, קצת אמפתיה?

השחקנים, הכושר, הבעלים, התקציבים, המאמנים:

בואו נודה בכך, יש שני שחקנים ישראליים שמישהו באמת שמע עליהם בחו"ל, אלו הם דודו אוואט ויוסי בניון, שנחלו הצלחה מסחררת לאחר שעזבו את מכבי חיפה, כל שאר הייצוא שלנו בימים אלה הולך לליגות נידחות בבלגיה ובאלוהים יודע איפה.

אפשרי? הדבר ייתכן? ששחקן שנרכש בשני מיליון דולר טיבין ותקילין ישחק 20 דקות וייפצע למשך כל העונה?!, ושהבלם באותה הקבוצה ייפצע באותו מחזור ראשון, וששחקן נוסף מאותה העיר ייפצע גם הוא עוד לפני תחילת הליגה..
    לא היה אפשרי להשקיע כמה עשרות אלפי דולרים פחות ולהביא מאמן כושר רציני שיטפל בכל אחד מהמשחקנים באופן פרטני, זה כמו לתקן גלגל לפני שכל הלמבורגיני נגררת.

מאה וחמישים מיליון שקלים הלכו לפח הזבל, או יותר נכון לקופת המדינה, בגלל בעלים קנדים שלא ממש מבין מהו טיבה של הליגה ומהם טיבם של השחקנים הישראליים, אני צופה שהשנה שעברה תהיה יותר מוצלחת עבור מכבי תל-אביב מאשר השנה, ועם כמה? שליש מהתקציב בו גולדהאר הקציב העונה?

יעקב שחר, הגידים והעצמות של אימפריית מכבי חיפה כבר מעל 18 שנים מדהימות, "בעל הבית של ההתאחדות" כמו שמכנים אותו לרוב, הכין השנה קבוצה צנועה, ללא רכישות סנסציוניות ומוגזמות, הוצאות הגיוניות, הקצבת התקציב וחילוקו בצורה מושלמת לכל פריט ופריט.
    כי מה הוא בעצם הבעלים המושלם? בעלים שיש לו מימון משני, שלא ייקרוס במקרה של אי-הצלחה, כמו במקרה גאידמק והרבה לפניו, במקרה של שחר, מעורב בעסקי חברת וולבו הישראלית באופן פעיל ואיש עסקים מפולפל במקצועו.
    שחר יודע שכל השקעה שיוצאת ממנו, תחזור ברווח מסויים, מה שבעלי קבוצות אחרים לא בדיוק מבינים, שאין לקבוצות הישראליות את המנטליות של קבוצות מחו"ל, וההשקעה שלהם לא תמיד תחזור, ולכן נכשלים פעמים רבות.

דוגמא למאמן הישראלי הנורמטיבי ראינו שלשום, כשקבוצת הפועל תל-אביב ומאמנה אלי גוטמן הפסידו להפועל חיפה בתוצאה 1-0, לאחר מכן, בחדר ההלבקשה, זעם גוטמן על אחד משחקיו (דני בונדר): "אתה זבל! אתה אפס!".
    זוהי דוגמא טובה ועכשווית למנטליות של המאמן הישראלי, וחבל מאוד שכך, אם אדם שתפקידו הוא לשמור על הקבוצה מלוכדת, לשמור על יחסים פנימיים טובים ולדאוג לטובת הקבוצה מתנהג בצורה כזאת.

אלישע לוי, הטיפוס הרגוע, השלו, הדואג והאבהי, הרבה תלונות משחקניו אנו לא שומעים, ולכן הוא מאמן מוצלח כל כך, נכון, הרגעי משבר הדבר היחיד שעולה בפינו הוא "תתפטר!", אבל באותו הרגע אנו לא באמת חושבים כמה טוב המאמן הזה עשה לנו, ולאן הגענו בעזרתו.

אחרי הכל, כולנו ישראלים:

אז כן, היום גילינו שהליגה שלנו לא עולה בהרבה דרגות על הליגה המקצועית של התיישבות הקוטב הצפוני, אבל תמיד יש מה לשפר ותמיד צריך להסתכל הלאה, יש הרבה דברים לשפר, אבל כולנו אוהבים את הטאצ'ים הקטנים האלו של הקבוצות הבינוניות שלנו, את הייצוג של הנבחרת, עד כמה שהיא צולעת, ואת השבתות וימי הראשון שלנו מול הטלוויזיה, מפצחים גרעינים שחורים (או לבנים, לבחירתכם).
    יש לנו ליגה, היא לא דה בסט, אבל היא שלנו

לסיכום, אם לצטט את דבריו של אדון לוזון, היושב במרומי ההנהלה של ההתאחדות...
    "אנחנו בין חמשת הליגות הטובות והאיכותיות בעולם".
    אז לא אדון לוזון הנכבד, לא אנחנו לא.

דיון פורה, עוד לא סיימתי, אני עורך דברים במהלך הדיון

נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 24-08-2010 בשעה 04:10.
    Professional Spammer
    Since 2010-

מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    מכבי חיפה אהבת חיי <3

כן חח תאמין לי אני מכיר ילדים שאומרים שזה בושה לאהוד קבוצה מישראל...

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

קודם כל לפני שאני מגיב, כל הכבוד על ההשקעה באמת מגיע לך ח"ח.

אם כבר לבזבז הרבה כספים, שזה יהיה במחלקת הנוער, אם יעשו זאת יצאו משם רק שחקנים איכותיים ובע"ה עם עבודה קשה ורצון הם יכולים אפילו להגיע לאירופה לקבוצה טובה ומבוססת ולא קבוצה בדיחה באיזה חור.
    אני לא מבין איך זה ששחקנים ישראלים עוברים לבלגיה? בשביל מה?!
    הרי ליגת הטוטו היא באותה רמה של הליגה הבלגית, ורוב הישראלים לא מצליחים בבלגיה, אז תחסכו מעצמכם את זה ותשארו בישראל עד שיגיעו פניות מאנגליה, ספרד, גרמניה, צרפת.

על ההתאחדות אין כבר מה להגיד, צריך להחליף את השיטה המפגרת הזאת שנקראת קיזוז היא מביאה רק עצבים.
    נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 23-08-2010 בשעה 23:33.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ליגת העל - ביזיון, בחו"ל יש לנו נציגה טובה כרגע (הפועל ת"א) שיש לה סיכוי טוב להגיע לשלב הבתים
    שזה מאוד מכובד לקבוצה ישראלית, הבעיה שהליגה שלנו בעיקרון בנוייה מ4 קבוצות טובות
    וכל השאר - הרבה פחות מהרמה שלהן.
    מכבי חיפה, מכבי ת"א, הפועל ת"א, בית"ר ירושלים (ארבעת הקבוצות הטובות בליגת העל)
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי . BlackJack . צפיה בהודעה
    ליגת העל - ביזיון, בחו"ל יש לנו נציגה טובה כרגע (הפועל ת"א) שיש לה סיכוי טוב להגיע לשלב הבתים
    שזה מאוד מכובד לקבוצה ישראלית, הבעיה שהליגה שלנו בעיקרון בנוייה מ4 קבוצות טובות
    וכל השאר - הרבה פחות מהרמה שלהן.
    מכבי חיפה, מכבי ת"א, הפועל ת"א, בית"ר ירושלים (ארבעת הקבוצות הטובות בליגת העל)
    מה עם בני יהודה?
    היא ברמה פחות או יותר של בית"ר ירושלים.

לייקים
    93
    נקודות
    1

אתה צודק, השנה בני יהודה הולכת להביא פייט רציני, השקיעו השנה..
    שחכתי אותם לגמרי, השנה אסור לזלזל באף קבוצה מהחמש ההאלו..
    כל אחת יכולה לקבוע את גורל האליפות וכולם יודעים את זה..

משתמש ותיק האוואטר של YARlN
    לייקים
    0
    נקודות
    113
    משפט מחץ
    MACCABI HAIFA FC

אחי הצחקת אותי .
    ביתר ירושלים קבוצה טובה? תעשה לי טובה . מכבי נתניה עשתה לה בצפר 4-1 .
    במקום ביתר הייתי שם את נתניה . מכבי חיפה , הפועל ת"א , מכבי ת"א , בני יהודה ונתניה .
    נערך לאחרונה על ידי YARlN; 24-08-2010 בשעה 00:35.

לייקים
    93
    נקודות
    1

בית"ר ירושלים זו קבוצה חדשה אי אפשר לדעת לך תלמד משהו על כדורגל....
    ב1995 מכבי ת"א הפסידה 3-0 להפועל חיפה שהיו באחת העונות הפחות טובות שלהם.
    ובכל זאת, מכבי ת"א הפסידו במחזור הראשון ובסופו של דבר נקבע - 1995, העונה הטובה ביותר של מכבי ת"א!
    בית"ר ירושלים היא קבוצה מכובדת, אני מאמין שבמידה והיא תתעורר קצת, היא תוכל לעשות קצת בלאגן בליגה.
    בכל זאת, הבעיה הגדולה ביותר היא ההגנה, היו טעויות חמורות של ההגנה ושל אריאל הרוש שהיה במשחק גרועה שלו..
    צריך לעבוד על ההגנה, אני ראיתי את המשחק, ברוכיאן משחק מעולה בעיטות והרמות לרחבה פשוט מעולות, ללא ספק.
    הם צריכים קצת עבודה והיא תיהיה קבוצה טובה.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

להזכירכם, אנחנו לא מתדיינים על הקבוצה הטובה ביותר בליגת העל, אנא התייחסו לנושא ברצינות, השקעתי בו הרבה זמן מחשבה ועבודה.
    Professional Spammer
    Since 2010-

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

אחלה אשכול עידן.
    הליגה שלנו רחוקה מלהיות בטופ 5, וכל השיטות המוזרות האלה מבזות לדעתי אותנו, אני ממש מרחם על אוהדי חיפה שלקחו להם אליפות, השיטה מיותרת ולא מוסיפה דבר מלבד עצבים של כולם על היושב ראש הנכה הזה...
    חבל שהוא עומד בראש
    נערך לאחרונה על ידי iTayAs; 24-08-2010 בשעה 00:43.

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

משתמש ותיק האוואטר של YARlN
    לייקים
    0
    נקודות
    113
    משפט מחץ
    MACCABI HAIFA FC

באמת עידן כל הכבוד על ההשקעה אחי !
    איתי אתה צודק לפי דעתי אשקלון יהיו השנה בפלייאוף העליון .
    לגבי ביתר אני לא בטוח . גם קריית שמונה יכולה להפתיע השנה .
    מי בעד לצמצם את הליגה ל 10 קבוצות? ואיזה קבוצות צריך להעיף ?

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

אני בעד לצמצם את הליגה לשניים-עשר קבוצות, איכות עולה על כמות, ולכן - להתראות הפועל רמת גן, להתראות בני סכנין, להתראות הפועל פתח-תקווה, להתראות הפועל עכו.
    אני קורא את התגובה שלך ולא מאמין ירין, על-אף שאתה צודק, הפועל אשקלון, קריית שמונה, זה פשוט לא מסתדר לי בראש, איך קבוצות הג'יפה לאומית הללו הגיעו לליגת העל, ותופסות את המקומות הראשונים?
    מקווה שהליגה תתעשת במהלך העונה ושנראה את הקבוצות הישנות והטובות מראות אופי חזק ועקביות.
    Professional Spammer
    Since 2010-

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי IdaNoSs צפיה בהודעה
    אני בעד לצמצם את הליגה לשניים-עשר קבוצות, איכות עולה על כמות, ולכן - להתראות הפועל רמת גן, להתראות בני סכנין, להתראות הפועל פתח-תקווה, להתראות הפועל עכו.
    אני קורא את התגובה שלך ולא מאמין ירין, על-אף שאתה צודק, הפועל אשקלון, קריית שמונה, זה פשוט לא מסתדר לי בראש, איך קבוצות הג'יפה לאומית הללו הגיעו לליגת העל, ותופסות את המקומות הראשונים?
    מקווה שהליגה תתעשת במהלך העונה ושנראה את הקבוצות הישנות והטובות מראות אופי חזק ועקביות.
    קריית שמונה לפני איזה שנתיים בערך עלתה אם אני לא טועה פעם ראשונה לליגת העל והגיעה שנה אחר כך לאירופה!
    אז לא נראה לי צריך להספיד אף אחד, נכון שהיא כבר לא מה שהיא הייתה פעם אבל לך תדע קורים הפתעות בכדורגל

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

אני חושב שקריית שמונה היא הטובה מבין הגרועות, ולכן אם תשים לב, לא רשמתי אותה בארבעת הקבוצות שלדעתי מיותרות בליגת העל.
    ז"א, היא ברמה של הליגה הלאומית, אבל יש קבוצות הרבה יותר מיותרות ממנה, היא עוד בסדר.
    נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 24-08-2010 בשעה 03:44.
    Professional Spammer
    Since 2010-

לייקים
    93
    נקודות
    1

ליגת איכותית?
    12 הקבוצות שצריכות להישאר בליגת העל וכל השאר לרדת!
    • הפועל ת"א
    • מכבי ת"א
    • מכבי חיפה
    • בית"ר ירושלים
    • מ.ס אשדוד
    • הפועל באר שבע
    • בני יהודה ת"א
    • הפועל חיפה
    • מכבי נתניה
    • הפועל אשקלון
    אלו קבוצות ברמה של ליגת העל ולא כל השאר, כשלוזון הרחיב את הליגה הוא ניסה לשפר אותה
    שאנשים יראו יותר שלישיות רביעיות וחמישיות ברשת, בקטע הזה - זה הולך.
    בקטע של מקצועיות, לא ממש, זה סתם מעיק ומציק.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,053 | הודעות: 8,201,646 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect