סתם כדי שאני ידע על מה מדובר- מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל?
בקשר ללייף סטייל, שמע בחור..בגדול הכל תלוי במה שאתה אומר, בדיוק כמו שאמרת. יש כאלה שרק פותחים את הפה וכולם פשוט עומדים מולם עם פה פעור ורק רוצים לשמוע עוד..כדי להיות בן אדם כזה, הדבר הכי ברור שאתה צריך לעשות, זה להתחיל לדבר יותר וללמוד איך לדבר בצורה משכנעת.
מה זאת אומרת?
יש משפט מאד פשוט שדיי מרחף מעל השם של "פיקאפ ושיפור עצמי" בפורום, המשפט הוא - "זה לא משנה מה אתה אומר, זה משנה איך אתה אומר", ואני יסביר.
אפשר לקחת כל משפט פשוט כמו "ואי כואב לי הגב, אולי תעשי לי מסאג'?" ולהפוך אותו למאד מושך ומפתה כמו למשל- לקחת את הכתפיים אחורה ולעשות "יואו...כואב לי ה-גב!" להסתכל לבחורה בעיניים, להגיד "אולי...תעשי לי..." לחייך חיוך קטן וזדוני ולסיים ב"מסאג'" הבנת את הראש שלי?
אני יודע שזה נשמע כאילו זה לקוח מסרט, אבל זה העניין.
ברגע שאתה לוקח כל דבר והופך אותו למשמעותי, אפילו בדרך הכי קטנה, כמו לסיים לשתות מהכוס בירה, להשאיר את היד באוויר, לעשות "אחחח" כזה של שלוק מהבירה, לשמוע את מה שהבן אדם אומר, ואז בתנועה ארוכה ממושכת ואיטית להניח את הכוס בירה על השולחן...במקרה כזה, אם אתה עושה את זה באמת באופן אטי, הבן אדם שמדבר איתך קצת מבולבל, יש כאלה שאפילו יחייכו ויעשו לך "אחלה בירה זאת, אה?" כי בעצם השפעתם עלייהם עם הדבר הקטן שעשית מבלי שהם ישימו לב אפילו.
זה עניין נורא פשוט, אבל צריך לזכור להשתמש בזה, זה הכל וזה גם הקטע הקשה. זה לעניין הכריזמתיות והשפת גוף כדי לשדר מי אתה. (אולי אני יכין על זה מאמר מתישו)
לגבי הידידות שלך - אני לא חושב שזה נכון בשבילך לנסות להתחיל איתן כי זה לא מתאים, הן ידידות שלך..למה להרוס? במקום זה, אתה יכול לבקש מהידידות הכוסיות שלך להכיר לך חברות שלהן וככה תכיר בנות חדשות.
אבל, ברגע שאתה פוגש בנות חדשות,
אסור לך להתנהג איתן באותה הצורה כמו שאתה מתנהג עם ידידות שלך כי אז אתה בצורה מיידית תמשיך להיות ידיד של בחורות ולא גבר פוטנציאלי לזוג.
איך אתה מבדיל את עצמך? איך אתה מתנהג לא כמו ידיד? אני חושב שאתה יודע את התשובה..אבל אני יגיד בכל זאת, סתם כדי לשים את זה על השולחן.
אתה צריך לעשות צעדים ומהלכים על בחורות שבחיים לא עשית. כמו למשל? לנסות לנשק. לנסות לגעת לא בצורה ידידותית אלה דווקא טיפה יותר מינית.
במקום נגיעות פשוטות כמו בזרוע או בכתף, תהפוך את הנגיעות כמו למשל ללסדר לבחורה את השיער, אתה כאילו מעביר אצבע מעל האוזן שלה ומסדר לה את השיער, או לשים את היד שלך על הירך שלה, ואם אתה מתחבק עם בחורה שאתה רוצה להראות לה שאתה רוצה שהיא תיהיה מעבר לידידה, אז זה לא חיבוק כמו עם גברים, אתה צריך להעביר את הידיים דרך המותניים (בליטוף כזה) עד לגב התחתון, ולאט..קשה לי להסביר, אני מקווה שהבנת..זה כמו תנועה של ליטוף לכל האורך של הגב התחתון.
אם יהיו לך עוד שאלות..תשאל