קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-10-2013, 18:28
  2. בזמן האחרון השמנתי \=
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 08:28
  3. בזמן האחרון אני רואה הרבה משתמשים שמתלבטים מה לעשות...אז...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 22:11
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

[הכרזה] משו ששמתי לב עליו בזמן האחרון בפורום הזה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ברירת מחדל [הכרזה] משו ששמתי לב עליו בזמן האחרון בפורום הזה.

Stop trying to control everything and just LET GO!

*אזהרת חפירה, שככל הנראה תשנה את החיים שלכם*.

מדבר על הפורום הזה ספיציפית, שאר הפורומים פה כ''כ מזוהמים באמונות מגבילות שזה מגעיל כבר להסתכל על זה ואני אפילו לא טורח להגיב שם יותר. מזהם לי את המוח, בשיא הכנות.

סבבה, ניגש לעניין.
    אני עובר פה באשכולות וקולט יותר ויותר אנשים לחוצים. וזה לא הולך ככה...

"אני הולך למועדון, מה לעשות?"

"אך להתקדם עם בחורה בלי שהיא תרגיש לא נוח?"

"איך להמשיך את השיחה בלי להראות מפגר?"

"אך לנשום בלי להראות מפגר?"

"איך להתחיל עם מישי מיוחדת (כי שכנעתי את עצמי שמכונה ביולוגית יכולה להיות מיוחדת או יותר גרוע - מושלמת, אז אני מזהם את הגיים שלי בשטויות שמלחיצות אותי ואני מתנהג כמו AFC מושלם בלי שאני שם לב לכך)?"

"הבטחון העצמי שלי לא מספיק גבוה אז אנלא יכול לסארג'"

"איך לגרום לבחורה להיות ככה וככה ולהרגיש ככה וככה?"

"אני בתול שפתיים בגיל X ובתול בגיל Y..המצב כ''כ גרוע?"

קיצר..כל הFAQ.

אנשים, אתם לחוצים מדי. בשיא הכנות, אתם חושבים יותר מדי, מתעסקים באמונות מגבילות שהחברים וההורים שלכם החדירו לכם למוח (שאותן אתם בכלל צריכים להעלים ב100%, הן דופקות אתכם מכל כיוון), מתעסקים יותר במה שבחורה חושבת עליך מאשר להתעסק בשיפור העצמי שלך (להלחץ ולחשוב האם עשית DHV או DLV עם הרוטינה זה לא נחשב להתעסק בשיפור עצמי).

בגדול, מה שיש לי להגיד לכם פה זה...
    תפסיקו לשחק בקקי ותהנו. ואני מדבר בתור אחד שגם פעם היה כזה, בעיקר בתקופה שהייתי לחוץ מהקטע של ה"בתול". זה הכל שטויות, זה רק פאקינג משחק.

אין פה שום תחרות, שום סיכונים. אי שם בחוץ, 95% מהגברים בעולם אפילו לא חושבים בצורה כמו שחלק מהאנשים בפורום הזה (ובתחום בכלל) חושבים! זה נראה להם מעבר למציאות. אך דבר אחד הם לא קולטים - קבענו תמציאות הזאת לעצמנו.

אם כבר התחלתם משו, תמשיכו אותו. תמשיכו במציאות שכבר קיבלתם מהתחום, לכל מקום שאליו תרצו להגיע.
    תוותרו על האגו, האמונות המגבילות של הAFC והאוננות המנטאלית. תנתקו קשר עם אנשים שמורידים אתכם למטה וחושבים שאתם לא שווים או משהו בסגנון. צאו לשטח. תקבלו דחיות, הצלחות, FC, KC, צחוקים והכי חשוב - הנאה. תוכיחו לעצמכם שאתם חיים, ולא מתקיימים כמו הדשא ליד הבית שלי...ועליו דורכים המון לצורך העניין. והגנן מקצץ אותו כדי שלא יצמח למעלה, בדיוק כמו שהמערכת קיצצה אתכם. תתנתקו ממנה לתמיד.

כל מה שלמדתם מההורים, מהחברים, מהמערכת בכללי..היה בולשיט גמור. כל יום שעובר, אני מבין את זה יותר ויותר. אלה הם הגורמים שהרסו אתכם ולא רק אתכם הם הפכו את רוב הגברים בעולם לאפסים חסרי עמוד שדרה. אל תהיו חלק מהגברים האלה.

לא עוד לחיים משעממים, ממוצעים, בינוניים, אפורים, לא עוד על להתפשר על זבל שאתה לא צריך בתירוצים מפגרים של "אנלא מספיק שווה בשביל זה". אני מדבר פה על החיים עצמם ולאו דווקא על התחום.

ועוד משו...אם אתם רוצים חיי מין טובים, תאמצו תמשפט הבא,
    "בחורה תשכב רק עם מישו שלא עושה עניין מלשכב איתה".

אני אספר לכם סוד, חלק מהדיווח שדה הכי טוב בחיים שלי.
    פעם, יצאתי לסארג'. אך המטרה שלי, הייתה אחרת. אמרתי לחבר במסן "אני יוצא לקבל 30 דחיות, אם יש מעט אנשים אז שיהיה 10. ביי אחי, CARPE DIEM."
    אפילו קונדומים לא לקחתי איתי. אמרתי לעצמי "זה יקח לי כמה שעות...לחדד גיים ולשמוע את הדחיה." חוצמזה, זה יכול להיות אחלה הנאה...באתי בפריים של בנאדם משוחרר, זורם, רגוע..לא לחשוב יותר מדי על מה להגיד ומה לעשות.

אני יוצא, אני אחסוך ממכם תפרטים ואגיד שבסופו של דבר מצאתי את עצמי במיטה של מישי עם חברה שלה. כמובן שהיו עוד דברים קטנים לפני זה (כמו KC אחרי כמה דקות עם 2 בחורות אחרות), אבל הבנתם את הפואנטה.

אם הייתי בא בלחץ של לסגור..מה לעשות...מה בחורה חושבת עלי.. איך להראות מיוחד..לא הייתי סוגר אפילו נשיקה ובאמת הייתי מקבל דחיה (לא שדחיה זה דבר רע). וכל מי שבאמת סוגר בסארג'ים שלו, יסכים איתי כאן. אנלא נוטה לספר בפומבי על ההצלחות שלי, אבל זה היה דורש. רק כדי לתת לכם תפוש הזה..

פיקאפ, זה הרבה מעבר לבחורות. זאת מציאות אחרת. זה לחיות את החיים שתמיד רצית לחיות, להיות האדם שתמיד רצית להיות ופחדת ונכנעת לחיי משעממים של בנאדם ממוצע. הגיע הזמן לשבור תפחד הזה, אנשים!
    אז תמשיכו את מה שהתחלתם ותהנו. זה הכל...זה או בפנים או בחוץ. אין אמצע.

2. קישורים ממומנים

תעשה לי ילד

כל מילה בסלע .
    מומלץ לקרוא את גאנדוויץ' 1 + 2 ..

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

פתחת לי את הבוקר כמו שצריך
    אשריך אחי חזק ביותר!!!
    רק דבר אחד, אמרת תוציאו מהראש את מה שההורים מלמדים.
    למה התכוונת בזה? אני מאוד מקווה שלא התכוונת ל"לא לשים על החינוך של הוריכם ושלא יבלבלו במוח"

אשמח אם תסביר. יום טוב ושוב תודה
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

שמע אחי צודק... אין לי מה להגיד אם היה אפשר לעשות לייק אז לייק X3

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי ILNAVYSEAL צפיה בהודעה
    פתחת לי את הבוקר כמו שצריך
    אשריך אחי חזק ביותר!!!
    רק דבר אחד, אמרת תוציאו מהראש את מה שההורים מלמדים.
    למה התכוונת בזה? אני מאוד מקווה שלא התכוונת ל"לא לשים על החינוך של הוריכם ושלא יבלבלו במוח"

אשמח אם תסביר. יום טוב ושוב תודה
    יש הרבה מאוד משפחות שההורים שלהם בילבלו להם תביצים עם הבולשיט של החברה וכתוצאה מכך נוצר לאותם אנשים בטחון עצמי נמוך/אמונות מגבילות.

למשל, אם לא תצליח בבצפר לא תהיה עשיר. (מדובר פה בהצלחה של מאיות ולא תעודת בגרות רגילה שמספיקה טוב מאוד להצלחה בחיים).

אם לא תהיה עשיר, לא תצליח עם נשים (או נשים על רמה).

שאתה צריך למצוא עבודה טובה כמו הייטק, לעבוד שמה 24/7 כמו חמור בלי כל אפשרות להנות ומאמינים בכל ליבם שזה המפתח לחיי איכות (ואז זה מתנפץ להם בפנים כשהילד שלהם בקושי נהנה, קורע תתחת ואח''כ הבוס גם מפטר אותו). לא עדיף להקים חברה? לפתוח עסק עצמאי?

אלה רק הדוגמאות הפחות קיצוניות..אתם לא תאמינו מה הולך ברוב המשפחות היום, בכמה זבל מאכילים אותם שם..

אתה מבין? חירטוטים שלא תקפים למציאות שלי.
    הם מנסים להרוס אותך ולהעניק לך חיים אפורים ומשעממים. אולי הכוונות שלהם טובות..אם אתה באמת רוצה חיים בינוניים, לך בדרכם.

כמובן שיש הורים עם שכל בראש, אבל שוב..זה מיעוט. בקושי נתקלתי בהורים כאלה מצטער להגיד לכם.

זה יכול להיות קטע וידיאו טוב עם מוזיקה מתאימה ובימוי נכון ,
    אחד ה-קטעים למוטיבציה .

זה נכון .. באמת שזה נכון .. אבל הסוויץ' הזה בראש .. זה סוויץ' שלא קל לעשות , אבל בן אדם שבאמת רוצה את זה , יתחיל כבר מעכשיו לעבוד קשה בשביל זה .
    וזה מה שאני הולך לעשות
    נערך לאחרונה על ידי liadop; 02-03-2010 בשעה 15:28.

מילים כדורבנות, מסכים עם כל אות!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    Stop trying to control everything and just LET GO!

*אזהרת חפירה, שככל הנראה תשנה את החיים שלכם*.

מדבר על הפורום הזה ספיציפית, שאר הפורומים פה כ''כ מזוהמים באמונות מגבילות שזה מגעיל כבר להסתכל על זה ואני אפילו לא טורח להגיב שם יותר. מזהם לי את המוח, בשיא הכנות.

סבבה, ניגש לעניין.
    אני עובר פה באשכולות וקולט יותר ויותר אנשים לחוצים. וזה לא הולך ככה...

"אני הולך למועדון, מה לעשות?"

"אך להתקדם עם בחורה בלי שהיא תרגיש לא נוח?"

"איך להמשיך את השיחה בלי להראות מפגר?"

"אך לנשום בלי להראות מפגר?"

"איך להתחיל עם מישי מיוחדת (כי שכנעתי את עצמי שמכונה ביולוגית יכולה להיות מיוחדת או יותר גרוע - מושלמת, אז אני מזהם את הגיים שלי בשטויות שמלחיצות אותי ואני מתנהג כמו AFC מושלם בלי שאני שם לב לכך)?"

"הבטחון העצמי שלי לא מספיק גבוה אז אנלא יכול לסארג'"

"איך לגרום לבחורה להיות ככה וככה ולהרגיש ככה וככה?"

"אני בתול שפתיים בגיל X ובתול בגיל Y..המצב כ''כ גרוע?"

קיצר..כל הFAQ.

אנשים, אתם לחוצים מדי. בשיא הכנות, אתם חושבים יותר מדי, מתעסקים באמונות מגבילות שהחברים וההורים שלכם החדירו לכם למוח (שאותן אתם בכלל צריכים להעלים ב100%, הן דופקות אתכם מכל כיוון), מתעסקים יותר במה שבחורה חושבת עליך מאשר להתעסק בשיפור העצמי שלך (להלחץ ולחשוב האם עשית DHV או DLV עם הרוטינה זה לא נחשב להתעסק בשיפור עצמי).

בגדול, מה שיש לי להגיד לכם פה זה...
    תפסיקו לשחק בקקי ותהנו. ואני מדבר בתור אחד שגם פעם היה כזה, בעיקר בתקופה שהייתי לחוץ מהקטע של ה"בתול". זה הכל שטויות, זה רק פאקינג משחק.

אין פה שום תחרות, שום סיכונים. אי שם בחוץ, 95% מהגברים בעולם אפילו לא חושבים בצורה כמו שחלק מהאנשים בפורום הזה (ובתחום בכלל) חושבים! זה נראה להם מעבר למציאות. אך דבר אחד הם לא קולטים - קבענו תמציאות הזאת לעצמנו.

אם כבר התחלתם משו, תמשיכו אותו. תמשיכו במציאות שכבר קיבלתם מהתחום, לכל מקום שאליו תרצו להגיע.
    תוותרו על האגו, האמונות המגבילות של הAFC והאוננות המנטאלית. תנתקו קשר עם אנשים שמורידים אתכם למטה וחושבים שאתם לא שווים או משהו בסגנון. צאו לשטח. תקבלו דחיות, הצלחות, FC, KC, צחוקים והכי חשוב - הנאה. תוכיחו לעצמכם שאתם חיים, ולא מתקיימים כמו הדשא ליד הבית שלי...ועליו דורכים המון לצורך העניין. והגנן מקצץ אותו כדי שלא יצמח למעלה, בדיוק כמו שהמערכת קיצצה אתכם. תתנתקו ממנה לתמיד.

כל מה שלמדתם מההורים, מהחברים, מהמערכת בכללי..היה בולשיט גמור. כל יום שעובר, אני מבין את זה יותר ויותר. אלה הם הגורמים שהרסו אתכם ולא רק אתכם הם הפכו את רוב הגברים בעולם לאפסים חסרי עמוד שדרה. אל תהיו חלק מהגברים האלה.

לא עוד לחיים משעממים, ממוצעים, בינוניים, אפורים, לא עוד על להתפשר על זבל שאתה לא צריך בתירוצים מפגרים של "אנלא מספיק שווה בשביל זה". אני מדבר פה על החיים עצמם ולאו דווקא על התחום.

ועוד משו...אם אתם רוצים חיי מין טובים, תאמצו תמשפט הבא,
    "בחורה תשכב רק עם מישו שלא עושה עניין מלשכב איתה".

אני אספר לכם סוד, חלק מהדיווח שדה הכי טוב בחיים שלי.
    פעם, יצאתי לסארג'. אך המטרה שלי, הייתה אחרת. אמרתי לחבר במסן "אני יוצא לקבל 30 דחיות, אם יש מעט אנשים אז שיהיה 10. ביי אחי, CARPE DIEM."
    אפילו קונדומים לא לקחתי איתי. אמרתי לעצמי "זה יקח לי כמה שעות...לחדד גיים ולשמוע את הדחיה." חוצמזה, זה יכול להיות אחלה הנאה...באתי בפריים של בנאדם משוחרר, זורם, רגוע..לא לחשוב יותר מדי על מה להגיד ומה לעשות.

אני יוצא, אני אחסוך ממכם תפרטים ואגיד שבסופו של דבר מצאתי את עצמי במיטה של מישי עם חברה שלה. כמובן שהיו עוד דברים קטנים לפני זה (כמו KC אחרי כמה דקות עם 2 בחורות אחרות), אבל הבנתם את הפואנטה.

אם הייתי בא בלחץ של לסגור..מה לעשות...מה בחורה חושבת עלי.. איך להראות מיוחד..לא הייתי סוגר אפילו נשיקה ובאמת הייתי מקבל דחיה (לא שדחיה זה דבר רע). וכל מי שבאמת סוגר בסארג'ים שלו, יסכים איתי כאן. אנלא נוטה לספר בפומבי על ההצלחות שלי, אבל זה היה דורש. רק כדי לתת לכם תפוש הזה..

פיקאפ, זה הרבה מעבר לבחורות. זאת מציאות אחרת. זה לחיות את החיים שתמיד רצית לחיות, להיות האדם שתמיד רצית להיות ופחדת ונכנעת לחיי משעממים של בנאדם ממוצע. הגיע הזמן לשבור תפחד הזה, אנשים!
    אז תמשיכו את מה שהתחלתם ותהנו. זה הכל...זה או בפנים או בחוץ. אין אמצע.

אחינו אלה שנלחצים כי הם לא יודעים מה לעשות זה לא כי זה סתם בחורה זה בחורה שברב המקרים במסגרת כל שהיא אם זה בבצפר או בעבודה או בצבא זה לא בחורה שאתה רואה ואז זורק אותה ועובר לאחרת למפגשים שלכם יש הששפעה..
    Iverson

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי IVERSO3N צפיה בהודעה
    אחינו אלה שנלחצים כי הם לא יודעים מה לעשות זה לא כי זה סתם בחורה זה בחורה שברב המקרים במסגרת כל שהיא אם זה בבצפר או בעבודה או בצבא זה לא בחורה שאתה רואה ואז זורק אותה ועובר לאחרת למפגשים שלכם יש הששפעה..
    סתם תירוץ שאתה נותן לעצמך.
    ניקח את הסט הכי לא "פיקאפי" שאני יכול לבחור.
    סתם לדוגמא (ונבחר בית ספר, אני מניח שזה מה שמדבר אליך):

בן: "היי"
    בת: "היי"
    בן: "את צריכה עזרה עם לסחוב את התיק?" (WTF?)
    בת: "לא"
    בן: "אה טוב..."
    בת: "..."
    בן: "אה ביי! נתראה!"

דוגמא מאוד מאוד מוחצנת. גם אם הם לומדים ביחד באותה הכיתה, המשמעות של השיחה הזאת ביום ביום, היא אפסית. אז היא ספציפית חושבת שאתה קצת מוזר. אולי אם היא חכמה יותר, היא חושבת שאתה ביישן מידי, ושזה היה חמוד.

קיצור, זו אמונה מגבילה, לא משנה אם היא בשכבה שלך, בבית ספר, באזור חיוג... הכל שטויות אין בחורה שלא אוהבת שמתחילים איתה, או שתצחק על מישהו כי הוא התחיל איתה. זה חרטה של סרט קולג' אמריקאים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    סתם תירוץ שאתה נותן לעצמך.
    ניקח את הסט הכי לא "פיקאפי" שאני יכול לבחור.
    סתם לדוגמא (ונבחר בית ספר, אני מניח שזה מה שמדבר אליך):

בן: "היי"
    בת: "היי"
    בן: "את צריכה עזרה עם לסחוב את התיק?" (WTF?)
    בת: "לא"
    בן: "אה טוב..."
    בת: "..."
    בן: "אה ביי! נתראה!"

דוגמא מאוד מאוד מוחצנת. גם אם הם לומדים ביחד באותה הכיתה, המשמעות של השיחה הזאת ביום ביום, היא אפסית. אז היא ספציפית חושבת שאתה קצת מוזר. אולי אם היא חכמה יותר, היא חושבת שאתה ביישן מידי, ושזה היה חמוד.

קיצור, זו אמונה מגבילה, לא משנה אם היא בשכבה שלך, בבית ספר, באזור חיוג... הכל שטויות אין בחורה שלא אוהבת שמתחילים איתה, או שתצחק על מישהו כי הוא התחיל איתה. זה חרטה של סרט קולג' אמריקאים.
    נו ומה הרושם שהיא קיבלה פה?? שאני סמרטוט שרוצה לסחוב לה את התיק כל פעם שאני רואה אותה אז זה יהיה הרושם שלה לגבי בפעם הבאה שהיא תראה אותי.
    Iverson

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נו ומה הרושם שהיא קיבלה פה?? שאני סמרטוט שרוצה לסחוב לה את התיק כל פעם שאני רואה אותה אז זה יהיה הרושם שלה לגבי בפעם הבאה שהיא תראה אותי.
    הוא סתם נתן דוגמא, זה לא אומר שאתה צריך לעשות את זה.

אה וננעץ. זאת נקודה ממש חשובה שהרבה מפספסים בתחום.

לייק אחי!
    אגב עכשיו שאתה מנהל והכל תנסה להעלות דיווחים..
    זה אחד הדברים שיותר מלמדים אותי ואני משוכנע שגם אחרים..

בכל מקרה אהבתי את הרעיון של לקבל דחיות! האמת שזה ממש הצחיק אותי ואין ספק שזה שינה משהו במחשבה שלי לגבי המערכת..
    " ארדוף אויבי ואשיגם, ולא אשוב עד כלותם"

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זו הייתה דוגמא למשהו רע, שבמקרה הכי גרוע יכול לגרום לזה שהיא תחשוב שאתה קצת סמרטוט או ביישן או סתם מוזר. אבל בתכלס, שום דבר לא באמת קרה.
    פשוט לא הצלחת איתה. קורה, נקסט...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה ממש,אבל ממש אוהב FIGHT CLUB אני מבין XD

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,662 | הודעות: 8,173,249 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect