נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
Stop trying to control everything and just LET GO!
*אזהרת חפירה, שככל הנראה תשנה את החיים שלכם*.
מדבר על הפורום הזה ספיציפית, שאר הפורומים פה כ''כ מזוהמים באמונות מגבילות שזה מגעיל כבר להסתכל על זה ואני אפילו לא טורח להגיב שם יותר. מזהם לי את המוח, בשיא הכנות.
סבבה, ניגש לעניין.
אני עובר פה באשכולות וקולט יותר ויותר אנשים לחוצים. וזה לא הולך ככה...
"אני הולך למועדון, מה לעשות?"
"אך להתקדם עם בחורה בלי שהיא תרגיש לא נוח?"
"איך להמשיך את השיחה בלי להראות מפגר?"
"אך לנשום בלי להראות מפגר?"
"איך להתחיל עם מישי מיוחדת (כי שכנעתי את עצמי שמכונה ביולוגית יכולה להיות מיוחדת או יותר גרוע - מושלמת, אז אני מזהם את הגיים שלי בשטויות שמלחיצות אותי ואני מתנהג כמו AFC מושלם בלי שאני שם לב לכך)?"
"הבטחון העצמי שלי לא מספיק גבוה אז אנלא יכול לסארג'"
"איך לגרום לבחורה להיות ככה וככה ולהרגיש ככה וככה?"
"אני בתול שפתיים בגיל X ובתול בגיל Y..המצב כ''כ גרוע?"
קיצר..כל הFAQ.
אנשים, אתם לחוצים מדי. בשיא הכנות, אתם חושבים יותר מדי, מתעסקים באמונות מגבילות שהחברים וההורים שלכם החדירו לכם למוח (שאותן אתם בכלל צריכים להעלים ב100%, הן דופקות אתכם מכל כיוון), מתעסקים יותר במה שבחורה חושבת עליך מאשר להתעסק בשיפור העצמי שלך (להלחץ ולחשוב האם עשית DHV או DLV עם הרוטינה זה לא נחשב להתעסק בשיפור עצמי).
בגדול, מה שיש לי להגיד לכם פה זה...
תפסיקו לשחק בקקי ותהנו. ואני מדבר בתור אחד שגם פעם היה כזה, בעיקר בתקופה שהייתי לחוץ מהקטע של ה"בתול". זה הכל שטויות, זה רק פאקינג משחק.
אין פה שום תחרות, שום סיכונים. אי שם בחוץ, 95% מהגברים בעולם אפילו לא חושבים בצורה כמו שחלק מהאנשים בפורום הזה (ובתחום בכלל) חושבים! זה נראה להם מעבר למציאות. אך דבר אחד הם לא קולטים - קבענו תמציאות הזאת לעצמנו.
אם כבר התחלתם משו, תמשיכו אותו. תמשיכו במציאות שכבר קיבלתם מהתחום, לכל מקום שאליו תרצו להגיע.
תוותרו על האגו, האמונות המגבילות של הAFC והאוננות המנטאלית. תנתקו קשר עם אנשים שמורידים אתכם למטה וחושבים שאתם לא שווים או משהו בסגנון. צאו לשטח. תקבלו דחיות, הצלחות, FC, KC, צחוקים והכי חשוב - הנאה. תוכיחו לעצמכם שאתם חיים, ולא מתקיימים כמו הדשא ליד הבית שלי...ועליו דורכים המון לצורך העניין. והגנן מקצץ אותו כדי שלא יצמח למעלה, בדיוק כמו שהמערכת קיצצה אתכם. תתנתקו ממנה לתמיד.
כל מה שלמדתם מההורים, מהחברים, מהמערכת בכללי..היה בולשיט גמור. כל יום שעובר, אני מבין את זה יותר ויותר. אלה הם הגורמים שהרסו אתכם ולא רק אתכם הם הפכו את רוב הגברים בעולם לאפסים חסרי עמוד שדרה. אל תהיו חלק מהגברים האלה.
לא עוד לחיים משעממים, ממוצעים, בינוניים, אפורים, לא עוד על להתפשר על זבל שאתה לא צריך בתירוצים מפגרים של "אנלא מספיק שווה בשביל זה". אני מדבר פה על החיים עצמם ולאו דווקא על התחום.
ועוד משו...אם אתם רוצים חיי מין טובים, תאמצו תמשפט הבא,
"בחורה תשכב רק עם מישו שלא עושה עניין מלשכב איתה".
אני אספר לכם סוד, חלק מהדיווח שדה הכי טוב בחיים שלי.
פעם, יצאתי לסארג'. אך המטרה שלי, הייתה אחרת. אמרתי לחבר במסן "אני יוצא לקבל 30 דחיות, אם יש מעט אנשים אז שיהיה 10. ביי אחי, CARPE DIEM."
אפילו קונדומים לא לקחתי איתי. אמרתי לעצמי "זה יקח לי כמה שעות...לחדד גיים ולשמוע את הדחיה." חוצמזה, זה יכול להיות אחלה הנאה...באתי בפריים של בנאדם משוחרר, זורם, רגוע..לא לחשוב יותר מדי על מה להגיד ומה לעשות.
אני יוצא, אני אחסוך ממכם תפרטים ואגיד שבסופו של דבר מצאתי את עצמי במיטה של מישי עם חברה שלה. כמובן שהיו עוד דברים קטנים לפני זה (כמו KC אחרי כמה דקות עם 2 בחורות אחרות), אבל הבנתם את הפואנטה.
אם הייתי בא בלחץ של לסגור..מה לעשות...מה בחורה חושבת עלי.. איך להראות מיוחד..לא הייתי סוגר אפילו נשיקה ובאמת הייתי מקבל דחיה (לא שדחיה זה דבר רע). וכל מי שבאמת סוגר בסארג'ים שלו, יסכים איתי כאן. אנלא נוטה לספר בפומבי על ההצלחות שלי, אבל זה היה דורש. רק כדי לתת לכם תפוש הזה..
פיקאפ, זה הרבה מעבר לבחורות. זאת מציאות אחרת. זה לחיות את החיים שתמיד רצית לחיות, להיות האדם שתמיד רצית להיות ופחדת ונכנעת לחיי משעממים של בנאדם ממוצע. הגיע הזמן לשבור תפחד הזה, אנשים!
אז תמשיכו את מה שהתחלתם ותהנו. זה הכל...זה או בפנים או בחוץ. אין אמצע.