הגולשת מלי אליאס שלחה לנו את מתכון לאוזני המן מבצק פרווה, שזכו להצלחה גדולה במקום העבודה שלה.
היא מספרת שאין אחד שטעם ולא התלהב וביקש את המתכון...כמות: 30-35 אוזני המן
חומרים לבצק:
800 גרם קמח רגיל3/4 כוס סוכר200 גרם מרגרינה רכה (לא מומסת)1 כוס שמן1 כוס מים2 שקיות אבקת אפיה2 שקיות סוכר ונילקורט מלחלמלית:
ממרח תמרים עם אגוזים קצוציםאו ממרח שוקולדלפיזור:
אבקת סוכר
אופן ההכנה מנפים לקערה קמח ואבקת אפיה. מוסיפים סוכר, סוכר וניל וקורט מלח ומערבבים.מוסיפים את השמן, המרגרינה והמים ולשים עד שמתקבל בצק.מרדדים את הבצק על מישטח מקומח לעלה בעובי של עד חצי סנטימטר.
קורצים עיגולים, מניחים מעט מלית במרכז כל עיגול, סוגרים לצורת אוזן המן ומהדקים את הקצוות.מחממים תנור ל-170-180 מעלות.
אופים בתבנית עם נייר אפיה ללא שימון, עד שאוזני ההמן זהובות (בערך 15-20 דקות)מקררים, מפזרים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי סגור לשמירת הטריות.




ציטוט ההודעה

