נכתב במקור על ידי
L E M O N
אתם מביאים כאן דוגמאות קיצוניות מדי. ברור שבחורה שרואה במועדון גבר חתיך שכולם מכירים ולידו סתם מכוער בלי חברים היא תלך לראשון מבלי לחשוב, ולא משנה עם כמה ביטחון השני יבוא ולא משנה איזה תכונות אופי יש לו.
אבל אני מדבר על דברים אחרים. אולי פחות קיצוניים, ואולי קשורים יותר למערכות יחסים.
אם בחורה תצטרך לבחור בין 2 בחורים, שניהם נראים טוב. לשניהם יש סטטוס לא הכי טוב בעולם, אבל אחלה.
אם לאחד מהם יהיה הרבה יותר סטטוס מהשני, אבל לא ברמה קיצונית. יהיו לו יותר ידידות ויותר חברים, הוא יהיה יותר בסטייל של יציאות וכאלה והוא גם יהיה חתיך יותר. אבל שוב, לא ברמה קיצונית. הוא ייראה טוב יותר ממנו.
מצד שני הבחור השני לא מכוער, הוא דווקא מושך. אומנם פחות אבל מושך. והסטטוס שלו לא גבוה, אבל הוא בסדר.
תחשבו שהוא מצליח לגרום לבחורה להיות מאושרת. הוא מתייחס אליה יפה, הוא טוב אליה...טוב לה איתו במערכת יחסים! מבחינה רגשית!
במצב כזה הסטטוס והיופי הולך לקיבינימט. אל תביאו לי דוגמאות של ג'סטין ביבר וסתם ילד פוני מהשכונה...אנחנו לא מדברים על סיטואציות כאלה. אנחנו מדברים על סיטואציות של 2 גברים שרוצים בחורה אחת. אם הם לא שונים בצורה קיצונית אחד מהשני בקטע של סטטוס, אף אחד מהם לא מכוער בצורה לא נורמלית ובלתי ניתנת לסיבולת, או הומלס או כל דבר שאמרתם!!! אז הלסת לא מעניינת ת'ביצה.
ואתם יודעים מה? את זה אני אומר בשיא הכנות, אולי אתם תצחקו על זה:
כשהייתה לי את החברה ההיא, הייתי מאוהב בה. בשיא הכנות, היא לא הייתה כוסית. היא לא הייתה מהממת. הפנים שלה לא היו הכי יפות. היא בכללי לא הייתה משהו. אבל בכל זאת, באותו זמן הייתי מעדיף לשכב איתה מאשר עם בר רפאלי מייגן פוקס וכל סמלי הסקס האחרים..
THANK YOU VERY MUCH.