קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ההשפעה של התקשורת על הילדים - כתבה
    על ידי kfir4u2 בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2009, 16:30
  2. ההשפעה של התקשורת על הילדים - כתבה
    על ידי kfir4u2 בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2009, 11:44
  3. תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 24-07-2009, 03:42
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-05-2009, 00:12
  5. [פירסום] 20 המפיקים בעלי ההשפעה הגדולה
    על ידי Alcohollica. בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 19:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

ההשפעה של סטאטוס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ברירת מחדל ההשפעה של סטאטוס.

כולכם אמרתם כמה סטאטוס משפיע.. וכולנו יודעים את זה.
    אך עד כמה סטאטוס משפיע?
    האם ניתן להפוך סטאטוס שקרי לאמיתי?
    האם שקר למישהו אחד ייצור לנו סטאטוס בעיני מישהו אחר וכמה סיכון יש בזה?
    יש פה הרבה שאלות וקצת מאוד תשובות.. אבל ברור לכולנו שזה עובד לפחות חלקית.. ונראלי זה נושא שלא מדגישים פה בפורום..
    מה שאני רואה שקורה פה בפורום זה כל פעם ירידות על כובעים, תמונות של בנים ובנות שנחשבים לטופ מודל או לצד השני תוך הטפה לניתוחים פלסטים, או שאלות בלי מטרה ומידי פעם אנשים שרוצים לשפר את עצמם ובאמת
    משקיעים וכל הכבוד שאפפפפווווווווווו

אז נתחיל סרטון מדהים שמצאתי על הכוח של הסטאטוס ופרט כוחו של סטאטוס שקרי..
    מה לדעתכם אפשר להסיק ממנו? האם לשקר זה לגיטימי או שכנות היא תמיד הדרך הנכונה יותר לטווח הארוך ואם מישהו משתמש בשקרים כדאי לו להעלם כמה שיותר מהר.

ועוד סרטון לתת לטיילר השראה שיפסיק לשיר שיר ושיעשה סרטונים כאלה ואז כולם יהיו mirers שלו:
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 03-05-2013 בשעה 21:06.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

מה קשור הסרטונים שהבאתה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בלי סטטוס אתה לא שווה כלום,גם אם אתה נראה עם 10 עם לסת של ZYZZ ומישהו עם סטטוס יותר גבוה משלך בא,אכלת אותה

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    בלי סטטוס אתה לא שווה כלום,גם אם אתה נראה עם 10 עם לסת של ZYZZ ומישהו עם סטטוס יותר גבוה משלך בא,אכלת אותה
    אז לא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Gattuso8 צפיה בהודעה
    מה קשור הסרטונים שהבאתה
    הסרטון הראשון קשור קצת... הוא משקר להם בכדי להשיג סטאטוס להיכנס פנימה.. וזה כדי לפרסם את זה נגיד בבלוג שלו ולהעלות לעצמו את הכסף שהוא מכניס ואת הפרסום שלו ושל הבלוג שלו.
    אוקי אז מה השיטה להשיג את אותו סטאטוס או להגדיל אותו? , פייסבוק מתברר כמקום דיי טוב לזה.. כמו שאמרת.. היום סרטונים ויראלים זה אחלה שיטה, או תמונות טובות שיוצרות מחלוקות לפעמים.(מספיק כל האלה שצילמו את עצמם עם הדבר המפגר של הסכין, וזה עוד רעיון ממש גרוע)
    קחו דוגמא את חן טל https://www.facebook.com/hen.tal.23
    אך אם אתה לא שווה כלום במציאות לדוגמא אז גם הפייסבוק לא שווה כלום, כי יגלו אותך בסוף.
    בקשר לחברות היום.. מתברר שגוגל מדרגת דיי למעלה תוצאות מפורומים, קהילות ודברים שאנשים שותפים בהם.. וגם שאנשים מוכנים לשלם ולקנות משהו שמישהו ממליץ להם אישית גם אם הם לא מכירים אותו, ככה שהבנה בכל הדברים האלה נראה לי חשובה מאוד בשביל להשיג סטאטוס רציני וכסף בצורה יחסית פשוטה(פשוטה=! קלה), וגם אם אתה מקים חברה מתישהו כדאי לדעת את זה.(לא מדבר על בארץ דווקא).
    דוגמא לזה שלא הצליחה היא של ארץ חדשה.. דוגמא שכן הצליחה בזמנו זה של גסטין ביבר או של חקיין שלו מהארץ יואל גלייזר.
    דוגמא לסרטון ויראלי: (רק שהוא שלילי או שאין דבר כזה פרסום שלילי?)

הבאתי את הסרטון הזה בכוונה כי בקלות אפשר להביא דברים שלא שמעתם עליהם שנתנו לאותם אנשים ששמו אותם מלא פרסום, אז עכשיו תחשבו שהסרטון שלכם ואתם בתוך הסרטון.
    אוקי מצאתי סרטון קצת עם סטאטוס יותר חיובי.

הוא הגיעע לברזיל גםםםםם(או שזה זיוף?! )
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 04-05-2013 בשעה 12:39.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אז לא.
    אפילו שהדוגמא הזאת הזויה אבל היא טובה כדי שתבין

אם לבחורה תהיה בחירה נגיד בין זיז לבין מישהו עם סטטוס אלוהי כמו של ג'סטין ביבר

אני אומר לך גם לאסטתיקה של זיז אין שום סיכוי הבחורה תמיד תעדיף זה עם הסטטוס הגבוה מה לעשות

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אגב באמת הגזמתי אם אתה נראה 10 זה לא אומר שאתה לא שווה כלום כי בסך הכל ה LOOK יכול להשפיע מאוד על הסטטוס שלך

אבל הנקודה שלי הייתה שסטטוס הרבה יותר חשוב מיופי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אתה חי בסרט רע
    גם כי אתה חושב שבלי סטטוס אתה לא שווה כלום, וגם אם אתה חושב שלסת מעניין באמת למישהי תישבן
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתה חי בסרט רע
    גם כי אתה חושב שבלי סטטוס אתה לא שווה כלום, וגם אם אתה חושב שלסת מעניין באמת למישהי תישבן
    אז לפי מה שאתה אומר אם תביא מישהו זר לבחורה שלא היא, ולא אף אחת מהחברות שלה מכירות, שנראה כמו הומלס וכמו חרא, והוא יפגין ביטחון וידבר כמו שאתה תלמד אותו לדבר, הוא יצליח לכבוש ת'בחורה?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אז לפי מה שאתה אומר אם תביא מישהו זר לבחורה שלא היא, ולא אף אחת מהחברות שלה מכירות, שנראה כמו הומלס וכמו חרא, והוא יפגין ביטחון וידבר כמו שאתה תלמד אותו לדבר, הוא יצליח לכבוש ת'בחורה?
    לא. ממש לא.
    אבל אני יכול להגיד לך שהבחור שהאקסית שלי זרקה אותי בשביל לחזור אליו, נראה פחות טוב ממני ויש לו גם פחות סטטוס ממני.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    עזוב אחי אין עם מי לדבר. עוד ילד כובע כמו מריו שחושב שמי שמצליח בחיים זה אנשים כמו סניה ויגאל שטארק.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    עזוב אחי אין עם מי לדבר. עוד ילד כובע כמו מריו שחושב שמי שמצליח בחיים זה אנשים כמו סניה ויגאל שטארק.
    באמת שאני לא מבין .. זה כאילו הם לא מחוברים לעולם שלנו וחיים באיזה עולם דמיוני

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אתם מביאים כאן דוגמאות קיצוניות מדי. ברור שבחורה שרואה במועדון גבר חתיך שכולם מכירים ולידו סתם מכוער בלי חברים היא תלך לראשון מבלי לחשוב, ולא משנה עם כמה ביטחון השני יבוא ולא משנה איזה תכונות אופי יש לו.

אבל אני מדבר על דברים אחרים. אולי פחות קיצוניים, ואולי קשורים יותר למערכות יחסים.
    אם בחורה תצטרך לבחור בין 2 בחורים, שניהם נראים טוב. לשניהם יש סטטוס לא הכי טוב בעולם, אבל אחלה.
    אם לאחד מהם יהיה הרבה יותר סטטוס מהשני, אבל לא ברמה קיצונית. יהיו לו יותר ידידות ויותר חברים, הוא יהיה יותר בסטייל של יציאות וכאלה והוא גם יהיה חתיך יותר. אבל שוב, לא ברמה קיצונית. הוא ייראה טוב יותר ממנו.

מצד שני הבחור השני לא מכוער, הוא דווקא מושך. אומנם פחות אבל מושך. והסטטוס שלו לא גבוה, אבל הוא בסדר.
    תחשבו שהוא מצליח לגרום לבחורה להיות מאושרת. הוא מתייחס אליה יפה, הוא טוב אליה...טוב לה איתו במערכת יחסים! מבחינה רגשית!

במצב כזה הסטטוס והיופי הולך לקיבינימט. אל תביאו לי דוגמאות של ג'סטין ביבר וסתם ילד פוני מהשכונה...אנחנו לא מדברים על סיטואציות כאלה. אנחנו מדברים על סיטואציות של 2 גברים שרוצים בחורה אחת. אם הם לא שונים בצורה קיצונית אחד מהשני בקטע של סטטוס, אף אחד מהם לא מכוער בצורה לא נורמלית ובלתי ניתנת לסיבולת, או הומלס או כל דבר שאמרתם!!! אז הלסת לא מעניינת ת'ביצה.

ואתם יודעים מה? את זה אני אומר בשיא הכנות, אולי אתם תצחקו על זה:
    כשהייתה לי את החברה ההיא, הייתי מאוהב בה. בשיא הכנות, היא לא הייתה כוסית. היא לא הייתה מהממת. הפנים שלה לא היו הכי יפות. היא בכללי לא הייתה משהו. אבל בכל זאת, באותו זמן הייתי מעדיף לשכב איתה מאשר עם בר רפאלי מייגן פוקס וכל סמלי הסקס האחרים..

THANK YOU VERY MUCH.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 04-05-2013 בשעה 22:42.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתם מביאים כאן דוגמאות קיצוניות מדי. ברור שבחורה שרואה במועדון גבר חתיך שכולם מכירים ולידו סתם מכוער בלי חברים היא תלך לראשון מבלי לחשוב, ולא משנה עם כמה ביטחון השני יבוא ולא משנה איזה תכונות אופי יש לו.

אבל אני מדבר על דברים אחרים. אולי פחות קיצוניים, ואולי קשורים יותר למערכות יחסים.
    אם בחורה תצטרך לבחור בין 2 בחורים, שניהם נראים טוב. לשניהם יש סטטוס לא הכי טוב בעולם, אבל אחלה.
    אם לאחד מהם יהיה הרבה יותר סטטוס מהשני, אבל לא ברמה קיצונית. יהיו לו יותר ידידות ויותר חברים, הוא יהיה יותר בסטייל של יציאות וכאלה והוא גם יהיה חתיך יותר. אבל שוב, לא ברמה קיצונית. הוא ייראה טוב יותר ממנו.

מצד שני הבחור השני לא מכוער, הוא דווקא מושך. אומנם פחות אבל מושך. והסטטוס שלו לא גבוה, אבל הוא בסדר.
    תחשבו שהוא מצליח לגרום לבחורה להיות מאושרת. הוא מתייחס אליה יפה, הוא טוב אליה...טוב לה איתו במערכת יחסים! מבחינה רגשית!

במצב כזה הסטטוס והיופי הולך לקיבינימט. אל תביאו לי דוגמאות של ג'סטין ביבר וסתם ילד פוני מהשכונה...אנחנו לא מדברים על סיטואציות כאלה. אנחנו מדברים על סיטואציות של 2 גברים שרוצים בחורה אחת. אם הם לא שונים בצורה קיצונית אחד מהשני בקטע של סטטוס, אף אחד מהם לא מכוער בצורה לא נורמלית ובלתי ניתנת לסיבולת, או הומלס או כל דבר שאמרתם!!! אז הלסת לא מעניינת ת'ביצה.

ואתם יודעים מה? את זה אני אומר בשיא הכנות, אולי אתם תצחקו על זה:
    כשהייתה לי את החברה ההיא, הייתי מאוהב בה. בשיא הכנות, היא לא הייתה כוסית. היא לא הייתה מהממת. הפנים שלה לא היו הכי יפות. היא בכללי לא הייתה משהו. אבל בכל זאת, באותו זמן הייתי מעדיף לשכב איתה מאשר עם בר רפאלי מייגן פוקס וכל סמלי הסקס האחרים..

THANK YOU VERY MUCH.
    אם תהיה לה בחירה בין שני בחורים עם אותו סטטוס ושניהם נראים טוב אז ברור שהיא תלך עם הבחור שמושך אותה יותר באופי כי היא תלך על הבחירה היותר טובה בשבילה

אבל העולם לא עובד ככה,לבחורות כוסיות אין רק שני בחירות יש לה מיליונים של בחירות והיא תלך על הבחור שימשוך אותה קודם כל חיצונית או בנאדם עם סטטוס גבוה

די לברוח מהמציאות,יופי משנה סטטוס משנה כסף משנה ואופי בא אחרון

מה לעשות זה שאתה ממציא לעצמך דברים בראש ומשכנע את עצמך שאופי זה מה שיציל אותך לא יעזור לך לשנות את המציאות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אם תהיה לה בחירה בין שני בחורים עם אותו סטטוס ושניהם נראים טוב אז ברור שהיא תלך עם הבחור שמושך אותה יותר באופי כי היא תלך על הבחירה היותר טובה בשבילה

אבל העולם לא עובד ככה,לבחורות כוסיות אין רק שני בחירות יש לה מיליונים של בחירות והיא תלך על הבחור שימשוך אותה קודם כל חיצונית או בנאדם עם סטטוס גבוה

די לברוח מהמציאות,יופי משנה סטטוס משנה כסף משנה ואופי בא אחרון

מה לעשות זה שאתה ממציא לעצמך דברים בראש ומשכנע את עצמך שאופי זה מה שיציל אותך לא יעזור לך לשנות את המציאות
    אני לא התכוונתי שהם נראים אותו הדבר והסטטוס שלהם באותו המצב.
    אני אמרתי - לאחד מהם יש סטטוס גבוה יותר ונראה טוב יותר.
    אבל לא בצורה קיצונית, לא בצורה של הומלס מול דוגמן על כמו הדוגמאות שאתם נותנים.

ולא - אני לא אומר שאופי יציל אותי! אני אומר שבנאדם צריך להיות הגרסה הכי טובה של עצמו. ובשביל זה הוא צריך להתמקד בדברים שהוא יכול לשנות ולשפר, במקום להתמקד בדברים שהוא לא יכול. בנאדם נולד עם פנים לא הכי יפות, אוקיי, מה הוא יעשה עכשיו? יוותר לעצמו? מספיק כבר לזיין את המוח. והלסת - זה הכי מצחיק בפורום הזה. אני לא מבין איך פורום של "איך להשיג בנות" זה נהיה פורום של "איפה אפשר למצוא שתלים ללסת". קשה לי להאמין שאדם שפוי ינתח את הלסת שלו כדי להצליח עם בנות. זה פשוט לא נורמלי, זה אידיוטי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect