הי,
רציתי לשאול האם להביא מחו"ל באנג (לא החומר, רק הכלי שאיתו מעשנים) חוקי, כלומר אני לא רוצה שיעצרו אותי בנתב"ג על זהשהבאתי משהו לא חוקי.
תודה
ודרך אגב מה קרה לכל הדיבורי סקס וזה? לפני שנתיים הייתי פה היה נחמד דווקא, מה קרה סגרו?
הי,
רציתי לשאול האם להביא מחו"ל באנג (לא החומר, רק הכלי שאיתו מעשנים) חוקי, כלומר אני לא רוצה שיעצרו אותי בנתב"ג על זהשהבאתי משהו לא חוקי.
תודה
ודרך אגב מה קרה לכל הדיבורי סקס וזה? לפני שנתיים הייתי פה היה נחמד דווקא, מה קרה סגרו?
|
|
לא חוקי ואם תביא יחרימו לך (ואולי, באמת שזה רק ניחוש, תקבל קנס או משהו בסגנון - זה מה שאני חושב, ממש ממש ממש לא בטוח)
גם לא בעיה לבנות אחת.. גם חד פעמי וגם רב פעמי. לך למישהו שעובד עם זכוכית תסביר לו מה אתה רוצה והוא יוכל לבנות לך
אבל באמת חבל על הטרחה חח.. או שתעשן בג'וינט או שתבנה לך מבקבוק לא כזה בעייתי.. זה לא משהו מסובך במיוחד
מה שגם, יש בקיוסקים (לפחות שבאזור שאני גר) נרגילות ב- 20 שקל ממש ממש ממש ממש ממש קטנות (בגודף כף יד ככה), עם ראש קטנטן (לא עגבניה) שבכיף אפשר לעשן איתו מה שרצית לעשן
זה התמונות היחידות שמצאתי שמזכירות את הנרגילה הקטנה הזאת:
(בהשוואה לגודל של חתול)
בהשוואה ליד
![]()
נערך לאחרונה על ידי mihamud; 07-08-2013 בשעה 20:19.
שמע חבר שלי אמר שחברים שלו היו בחו"ל וקנו לעצמם 3 באנגים כאלה והצליחו להביא לארץ.
אני אחביא את זה טוב אי אפשר לזהות את זה, וגם אם ימצאו אני אגיד שזה קישוט לחדר
הבתי מתאילנד טעטוף בחולצה ובתוך התיק אין לך מה לדאוג
כעיקרון עושים בידוק רק מאיפה שאתה טס
ואם שם זה חוקי אז לא אמורה להיות בעיה
חבר שלי עכשיו חזר עם באנג מגרמניה ועברו חלק כי שם זה חוקי..
שטויות.. אם גראס באמסטרדם זה חוקי זה אומר שגם פה זה חוקי?
תבדוק בחוקים מה המדיניות נגד באנגים, זה אסור לפי חוק
לפעמים ישימו לב אם הבאת ולפעמים לא.
אותו דבר אפשר להגיד על קוביית חשיש מאמסטרדם - לפעמים יתפסו אותך ולפעמים לא..
1. אסור להביא באנגים לארץ
2. אסור למכור באנגים בארץ
תקרא קצת באינטרנט ותבין.. אין להם הוכחות שאתה מעשן שם סמים? אז מה יכול להות שאתה מעשן שם? דשא? טבק של סיגריה?
המדינה לא טיפשים..
לא יודע אם חוקי או לא חוקי אני לא ממליץ לך לעשן באנגים אחשלי חבל על הבריאות שלך ועל הכסף