מאז הוצעת הספר המשחק התפתחה תופעה חדשה בישראל מה שכבר מוכר בארה"ב כבר שנים.צעירים,מבוגרים וכו' מחקים את הדברים הכתובים בספר רק בגלל שזה עבד משהו אחד. מה שממש מטריד שהם יוצאים קבוצה של 5 ומעלה גברים למועדון ואם הם נכנסים ומתחילים ממש להטריד בחורות ואני מקדיש מטרידים.המרבה אנשים עושים טעות שהם לא מנסים להגיע בקבוצות יותר מגוונות או אם יוצאים עם חבר אז 1 2 לא 10! הדבר הכי טוב ואני ממליץ לכל אחד כי אני רוצה שכל אחד פה יעזוב את הפורום ויתחיל לזיין או כוכב רוק או ימצא חברה.תתחילו לצאת עם בחורות! אני לא יתרברב אבל למקומות שאני הולך בת"א מכירים אותי בסלקציה כזה שמביא איתו את ה"כוסיות" למסיבה אני ממליץ לכל אחד להתחיל לעשות מה שנקרה party close. איך עושים נגיד אתה הולך ביום או לימודים או מסיבה אחרת וכו' מתחיל לדבר משהי עברו 3 4 דקות והכל מצחיק וטוב.
אתה: זה נדיר למצוא אנשים שהם נחמדים בעיר
היא: כן בדר"כ אי אפשר ככה סתם להכיר ברחוב
אתה: לגמרי את יוצאת במקרה למועדונים?
היא: כן
אתה: שמעת על מועדון X
היא:כן אני הולכת לשם תמיד\תמיד רציתי ללכת לשם
אתה:כי אני וחברים הולכים לשם ביום Y,אולי תבואי איתנו עם חברות, חברות של מצחיקות וכיף להסתובב איתם
היא:כן וכו' וכו'
אתה: אחלה אז סבבה להתסתובב איתכם(ממליץ היי פייב) אז תבואו איתנו,מה הדרך הכי טובה לשלוח לך פרטים\להיות בקשר\
היא: קח את הטלפון שלי\קח את הפייסבוק שלי\או תיתן לך של חברה אחרת (מפגר אבל בסדר)
*או שהיא תסגור אותך אם אתה אומר שיש לך כניסה חינם או כניסה מהירה וכו' אבל זה אם אתה מקושר
יש לך כמה דברים לעשות
1) לעשות סוג כזה של סיגרה לכמה בחורות ולקבוע את כולם ליום אחד ויש לך סיכוי ענק לסגור משהי,כי הם כולן יתחרו עליך.
2)להביא את כל הבחורות ולסגור את הכי כוסית במסיבה כי אתה רוקד עם 10 בחורות והיא תחשוב לעצמה "למה הוא לא רוקד איתי"
(אני יודע כי ככה ידידות שלי חושבות כל הזמן)
3)לחגוג כאילו זה יום הולדת שלך כמו פימפ.
בסופו של דבר תיהיה ידוע בתור אחד שמביא את הבחורות = כניסה מהירה לכל מקום והכי חשוב להנות כמו רוק סטאר