נכתב במקור על ידי
rodney1
לפי האתרים שאני ביקרתי בהם, רוב האתרים אומרים שלכל סנטימטר בגוף ככה צריך להיות מספר הקילויים בגוף שלך, זאת אומרת שאם אתה מטר 80, אז אתה צריך לשקול 80. אני אישית מסכים אבל לא מסכים..צריך לשקול באיזור הזה, אבל להפחית קצת מהכמות הזאת כי זה פשוט מוגזם.
לפי דעתי אתה שוקל כמו שצריך, אבל אי אפשר לדעת איך בדיוק הגוף שלך נראה מבלי תמונה, אתה מבין?
כרגע, אתה צריך להסתכל על הגוף שלך ולשאול את עצמך מה אתה רוצה לשנות? להוריד? להשמין? להשאר במצב הזה אבל לשמור על "כושר" מסויים לגוף?
בגדול, המשוואה של הקלוריות היא פשוטה. כל יום נורמלי בחיים שלך, יום שאתה לא עושה מאמץ רציני (יושב על המחשב, הולך למכולת, יושב על הספה..) אתה עדיין מבזבז כמות דיי נדיבה של קלוריות (כמה בדיוק? יש מחשבונים באינטרנט, תחפש). ככה שאם אתה רוצה להשמין, אתה צריך להכניס (לאכול) כמות גדולה יותר מהכמות שאתה מוציא ביום.
אם אתה מוציא ביום רגיל 2000 קלוריות, אתה צריך להכניס בערך 2300-2500 קלוריות כדי להשמין.
נחשת נכון, אם אתה רוצה להרזות, אתה צריך להכניס פחות, ואם אתה רוצה להשאר אותו הדבר...אז אתה אוכל באותה הכמות שאתה מוציא.
ברגע שאתה מכניס ריצה ופעילות אירובית למשוואה, אתה שורף בעצם יותר קלוריות, אותו דבר גם עם יום של מכון כושר.
אם אתה מוציא יותר קלורויות, אתה צריך להכניס יותר קלוריות כדי לא להרזות.
אז לגבי השאלה שלך- מה לעשות? אני יחזיר לך בשאלה- לאן אתה רוצה להגיע מבחינה של תוצאה?