קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שירי אהבה, עברייים ולועזיים, מומלץ!!!
    על ידי Ravid בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 17:08
  2. אהבה זה כואב =\
    על ידי no se בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-03-2007, 14:05
  3. שירי אהבה || 2005 || Love Songs
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 21:57
  4. שירי מימון-השקט שנשאר+אהבה קטנה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 19:17
  5. אסי הג'וקר - בשם אהבה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

אהבה- זה כואב .

Shery :)
    אורח

ברירת מחדל אהבה- זה כואב .

קודם כל , אני חדשה כאן, ידיד טוב מאוד שלי שלח לי את הפורום הזה ואמר לי שיכולים לעזור לי כאן =) אז אני אנסה =)
    אז ככה,
    יש ילד אחד, שהיינו חברים בסוף החופש הגדול ובפעם השנייה בספטמבר מתישהו..
    בפעם הראשונה אני נפרדתי ממנו כי לא ממש אהבתי אותו , ובפעם השניה הוא נפרד ממני כי הוא לא אהב אותי .
    מאז , לא שכחתי אותו , תמיד אהבתי אותו , וכבר עברו 3 חודשים בערך..
    לפני כמה ימים, הוא גילה לבד שאני אוהבת אותו .
    דיברנו דיברנו דיברנו ואז הוא שאל אותי את מי אני אוהבת וזה.. אז אמרתי לו ילד מיוחד מאוד שאני חושבת שלא אוהב אותי אז הוא אמר "מי זה אני ירביץ לו"ואז הוא אמר כל מיני ילדים ואמרתי שאלה לא הם . ואז הוא אמר "להרביץ לעצמי?" ורציתי לקבור את עצמי במקום . /=
    ואז הוא אמר שהוא לא מרגיש כלפיי כלום ושהוא מצטער - נו טוב, לפחות הוא אמר את זה ברגש ולא התנהג כמו איזה אידיוט. /=
    עכשיו אני לא יודעת מה לעשות !! אני רוצה לשכוח ממנו אבל מצד שני ידיד טוב שלי שהוא חבר טוב שלו אמר לי שאני אנסה לכבוש אותו , שאני אגרום לו להתאהב בי אבל אני יודעת מה מי מו..איך .. ואם בכלל כדאי..
    ופה אתם יכולים לנסות לעזור לי
    מה לעשות?
    תודה רבה !

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

לי היה קטע לא כל כך דומה אבל באותו העיקרון...
    לדעתי תנסי להמשיך רגיל בחיים ואולי יהיה לך איזה קטע אם מישהו ואז תשכחי ממנו... ואם את אוהבת אותו ממש חזק ואת מרגישה ששווה להילחם עליו אז תנסי לדבר איתו יותר.. להשקיע בעצמך יותר לפני שאת נפגשת איתו וכו.. וכו... אבל לפי דעתי תפרשי מזה תמשיכי רגיל ואולי הוא עוד יפתיע אותך... אבל זה רק דעתי
    מקווה שיהיה לך טוב...

אהה ותשארי בפורום.......

אורח

אממ..אבל בתכלס הוא נהיה כזה סנוב ומתנהג כמו איזה דביל //= כל הזמן חושב שהוא הכי טוב חושב שהוא הכי יפה הכי זה הכי זה..
    ומייבש ילדים שיותר חלשים ממנו וזה מגעילללל ותמיד אני מעירה לו על זה..אבל אין עם מי לדבר.. והוא נהיה בנאדם רע...
    אולי בגלל שבנות התחילו לשים לב אליו.. ? הוא תפס תחת?
    אולי בכל זאת כדאי שאני אשכח ממנו? אבל איך? אני לא אצליח כי אני רואה אותו כל יוםם..בעע
    אל תדאג, אהבתי את הפורום אני מתכוונת להשאר =]

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי Shery :)
    אממ..אבל בתכלס הוא נהיה כזה סנוב ומתנהג כמו איזה דביל //= כל הזמן חושב שהוא הכי טוב חושב שהוא הכי יפה הכי זה הכי זה..
    ומייבש ילדים שיותר חלשים ממנו וזה מגעילללל ותמיד אני מעירה לו על זה..אבל אין עם מי לדבר.. והוא נהיה בנאדם רע...
    אולי בגלל שבנות התחילו לשים לב אליו.. ? הוא תפס תחת?
    אולי בכל זאת כדאי שאני אשכח ממנו? אבל איך? אני לא אצליח כי אני רואה אותו כל יוםם..בעע
    אל תדאג, אהבתי את הפורום אני מתכוונת להשאר =]
    כן את צודקת יכול להיות שזה בגלל שבנות מתיחסות עליו יותר בזמן האחרון... נראה לי שעוד מעט הוא היתרגל לזה גם אתם עדין קטנים (בני 14) ואני מנסה לראות את התמונה מהצד שלך וזה לא מסתדר לי... חחח כי גם אני אהיתי קצת כמו הילד הזה אבל אל תדאגי עוד יבואו אנשים תותחים כמו DaRk GoD שיעזרו לך רצח חח אני מציע לך להתיחס אליהם ברצינות

אורח

אני בכיתה ט' ,
    אני לא מספיק בוגרת ? חח

אורח

אנשים..?
    אני באמת צריכה את העזרה שלכם.. ]=

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Tal CoHen
    לייקים
    0
    נקודות
    222
    משפט מחץ
    כשאתה יוצא מאוטו, שים אפוד זוהר, זה יציל לך חיים.

יש לי עצה ענקיתתתתת שעבדה גם עליי...

אם את רוצה לשכוח ממנו, תחפשי אצלו תכונות רעות..
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק האוואטר של Uiop
    לייקים
    2
    נקודות
    211
    משפט מחץ
    ציפור קטנה לחשה לי שאתה קורא לי את משפט המחץ

"אהבה זה כואב"
    ובלי אהבה זה יותר כואב
    /=

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

טוב...
    קודם כל..ברוכה הבאה שרי...תהני...זה פורום ברמה ואני שמח שקיבלת המצלמה לכאן.

עכשיו..ממ
    טוב..אהבה זה באמת כואב...למדתי את זה על בשרי...
    אהבה לא תמיד צודקת..ולא תמיד מנצחת...מודה
    המצב שלך ברור...הייתה לי חברה כזאת פעם...אבל לא נכנס לקשר שלנו..
    אני לא מציע לך לשכוח אותו, או לחפש בו תכונות רעות...כי זה סתם ילדותי ויהפוך אותך לאובססיבית...
    אני מציע..או שתנסי לכבוש אותו מחדש..או שפשוט תחליטי שהוא הגבול...כלומר..תראי..את ילדה בוגרת כבר...
    את יכולה להבחין מתיי בנאדם רוצה אותך ומתיי לא,
    המצב הפעם שהוא לא רוצה אותך...אפשר ואף מותר לחיות לצד בנאדם שלא בהכרח תיהיו חברים...
    פשוט תיהי ידידה שלו..אז פסדר..הוא יודע שאת מאוהבת בו..פאקינג ביג דיל!

תנסי את העצה שלי...הייתי במצב דומה לשלך...ואני יודע שזה עובד...תנסי...זה יתן לך הרגשה טובה אני מקווה...

בהצלחה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56
    משפט מחץ
    למעלה, למטה עוד .. עוד... עוד.... פיקססס

את עדיין קטנה ואין אהבות אמיתיות בגיל הזה .. הכל שטויות .. אל תדאגי יעבור עם הזמן פשוט תמצאי עיניין אחר להתעסק בו או לא להתקרב אליו ותמחקי אותו מהאיסי אם יש לך .. ככה לפחות זה עזר לי פעם

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

וואי לצערי גם אני חוויתי את זה על בשר ועל דם ואני מזה יודע מה את מרגישה כי זה עדיין חלק ממני, יש דברים שבחיים לא מתגברים עליהם זה פשוט נשאר להרבה זמן וכמה שזה רגש יותר חזק קשה יותר. תכלס, ככה זה... היה משו, לא הצליח, וזה לא יגמר בטוב. כמה שחושבים שאפשר להסתדר, זה אף פעם לא עובד כי זה בחיים לא ישוב למה שהיה וזה כואב זה נכון זה בטוח. זה לא מובן וזה למה זה כל כך מעצבן.
    האהבה שלך אליו, זה כל כך מזכיר את עצמי.... יום יום אני חי עם ראש כמו שלך... אותה הרגשה הורגת, שרואים את הדבר שרוצים לתת לו הכל, אבל הוא לא רק שלא רוצה אותך אלא גם לא שם עליך פס. וכמה שאומרים ככה וככה (אצלי ההפך... פה אחד לעזוב ת'ראש שלי ממנה למה היא ממש פגעה בי :\ באופן שיטתי וחוזר על עצמו) זה לא יעזור לך כפי שזה לא עזר לי.
    אני חושב על הילדה הזאת הרבה מאוד זמן עם הידיעה שהיא שונאת אותי, וניסינו לדבר ולתקן ולשוב להיות ידידים וזה פשוט לא הצליח פעם אחר פעם... אז אני מניח שמה שאומרים נכון... או שמקבלים הכל... קשר והנאה, או שכלום... לא מכירים יותר בכלל.

תכאלס אני אגיד לך משו... אם תנסי לחזור לכבוש את ליבו- תתבאסי יותר. מניסיון כל כך כואב שלי- זה לא יעזור. מה שהיה היה וחייבים להניח לזה כדי לחזור לעצמך כמה שיותר מהר ולהרגיש כלפיו כמה שפחות. זה לא ילך... מצטער מאוד להגיד לך את זה אבל אני בן אדם שמאוד מאמין באהבה ופה אני פשוט חסר שום ראייה כלשהי להגיד לך שזה יצליח, כי פשוט ניסיון עגום שלי אומר לך שזה לא.

אם תנסי- יכאב לך יותר... אם תחשבי שתצליחי- המגדל שכל כך השקעת עליו- יקרוס עוד יותר חזק ותרגישי יותר ויותר רע. זה פשוט לפעמים לא נועד להיות ואני יודע עד כמה שזה כואב ככה להגיד לא למישהו שאת אוהבת ואני בטוח שיש בך עדיין את האש שאומרת בשביל אהבה חייבים לנסות כי גם בי... עד עכשיו יש את האש הזאת שאורמת "אני אעשה הכל בשביל להחזיר אותך .... " אבל האש הזאת כבר שרפה אותי כמה פעמים מבפנים ואני לא רוצה שזה יקרה גם לך, כי אכפת לך.

העצה שלי, שאני מאוד מקווה שתקחי ותקבלי ותאמצי זאת פשוט המנוחה. לעזוב אותו... הוא לא שווה את זה, הוא לא שווה אותך. זה לא כמו פעם הזמנים השתנו וגם הוא... הוא כבר לא מה שהיה פעם ולכן את חייבת לעבור הלאה.

מצטער שאני אומר את זה כך... ומקווה מאוד שתביני... שזה לא שווה את הייסורים שאת עלולה לקבל- ותקבלי, אם תמשיכי ככה. זה לא מגיע לך !

שלך, אלכס

נ.ב.
    חייב להוסיף שאני התרגשתי מההודעה שלך... וזה בהחלט גם נתן לי משו- נקודת מחשבה... שאולי תעזור לשנינו להתגבר על הצרות שלנו אז... תודה ובהחלט... אני מזדהה באופן מושלם עם המשפט שלך... אהבה זה כואב.
    נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 15-11-2005 בשעה 11:40.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

אורח

קודם כל תודה לכולם על התגובות !
    עכשיו...
    מה שהיה בחיים לא יחזור. אני לא חושבת שיש טעם שאני אנסה לכבוש אותו מחדש כי כמו שאלכס אמר,המגדל שכל כך השקעתי בו שוב ייפול ואז - יכאב לי הרבה יותר.
    אני גם לא חושבת שאני צריכה לשנוא אותו או להתנהג אליו מגעיל בגלל העובדה שהוא לא אוהב אותי / מרגיש משהו כלפיי ..
    כי זה יהיה ילדותי מאוד .
    תכונות רעות? יש בו כל כך הרבה תכונות רעות , אבל למרות זאת, המשכתי לאהוב אותו , עפ''י שאני יודעת איזה מן בנאדם הוא ..
    אבל הוא ידיד טוב, שבדרך כלל עוזר ומבין, תמיד מעלה חיוך כשצריך, אבל הוא משחק יותר מדי עם המשחקי כבוד שלו, וזה מה שמעצבן. ובגלל זה הוא יכה,יאיים ויתנהג בעבריינות מוחלטת במידה ופגעו בכבוד שלו..ואני כ"כ שונאת כשהוא מתנהג ככה/= .
    אגב, היום, החברים שלו צעקו לי כזה (הוא היה איתם) "שרי שרי..היית חברה של טל?" ואמרתי כזה "כן.." ואז הם אמרו "ולמה נפרדתם?" ולא עניתי , העדפתי להתעלם.
    אז אני מקווה שאני אשכח אותו אבל אני בטוחה, שתמיד יהיה לו חלק קטן בלב שלי, כי בכל זאת הוא היה האהבה הראשונה שלי, הנשיקה הראשונה שלי - הוא היה חלק נורא משמעותי בחיים שלי, ואני לא אשכח אותו .

תודה לכולם - אתם באמת עזרתם לי =]

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

קודם כל תודה לכולם על התגובות !
    עכשיו...
    מה שהיה בחיים לא יחזור. אני לא חושבת שיש טעם שאני אנסה לכבוש אותו מחדש כי כמו שאלכס אמר,המגדל שכל כך השקעתי בו שוב ייפול ואז - יכאב לי הרבה יותר.
    אני גם לא חושבת שאני צריכה לשנוא אותו או להתנהג אליו מגעיל בגלל העובדה שהוא לא אוהב אותי / מרגיש משהו כלפיי ..
    כי זה יהיה ילדותי מאוד .
    תכונות רעות? יש בו כל כך הרבה תכונות רעות , אבל למרות זאת, המשכתי לאהוב אותו , עפ''י שאני יודעת איזה מן בנאדם הוא ..
    אבל הוא ידיד טוב, שבדרך כלל עוזר ומבין, תמיד מעלה חיוך כשצריך, אבל הוא משחק יותר מדי עם המשחקי כבוד שלו, וזה מה שמעצבן. ובגלל זה הוא יכה,יאיים ויתנהג בעבריינות מוחלטת במידה ופגעו בכבוד שלו..ואני כ"כ שונאת כשהוא מתנהג ככה/= .
    אגב, היום, החברים שלו צעקו לי כזה (הוא היה איתם) "שרי שרי..היית חברה של טל?" ואמרתי כזה "כן.." ואז הם אמרו "ולמה נפרדתם?" ולא עניתי , העדפתי להתעלם.
    אז אני מקווה שאני אשכח אותו אבל אני בטוחה, שתמיד יהיה לו חלק קטן בלב שלי, כי בכל זאת הוא היה האהבה הראשונה שלי, הנשיקה הראשונה שלי - הוא היה חלק נורא משמעותי בחיים שלי, ואני לא אשכח אותו .

תודה לכולם - אתם באמת עזרתם לי =]
    קודם כל.. כל המשחקי כבוד האלה זה פוזהההההה מי שעושה הכי הרבה פוזה זה אומר שבלב שלו הוא מפחד רצח ואני רציני מדבר איתך... את לא יודעת אצלנו בבית ספר יש מלא ילדים בגיל שלכם שעושים פוזה יותר מדי ותמיד אני וחברים שלי מפוצצים אותם מכות שלא יעשו רעש יותר מדי...
    וחוץ מזה את נשמעת לי כמו ילדה חמודה ובוגרת אז בטח גם להתגבר על זה זה לא אמור להיות בעיה בשבילך...

ולא יודע מה איתכם בגיל 12-14 ככה.. אהיתי אם יםם בנות ואף פעם לא הרגשתי מזה אהבה אמיתית סתם אהיתי חבר של ילדות רק בגלל הכיף.. לדעתי אהבה זה סתם שטויות לפחות בגיל הזה...

אורח

הממ כן אני דיי מבינה אותך.. אולי באמת הבנים בגיל הזה לא כל כך בוגרים, אבל לא כולם כמוהו..
    כמעט לכל הידידים שלי יש חברות והם מתנהגים אליהם בשיאאאא הג'נטלמניות והם חמודים אליהן !
    אבל כן, רוב הבנים הם ילדותיים בגילאים האלה, אבל שלא תחשוב שמגיל 16 זהוו הבנים נהיים בוגרים כי זה לא נכון בגרוש..
    בנים אף פעם לא מתבגרים . וסליחה אם אני מעליבה - זאת לא הכוונה שלי חח
    ובקשר לעניין הפוזה -כן .אני יודעת שהוא פווזאיסט /=
    ותודה =]

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

הממ כן אני דיי מבינה אותך.. אולי באמת הבנים בגיל הזה לא כל כך בוגרים, אבל לא כולם כמוהו..
    כמעט לכל הידידים שלי יש חברות והם מתנהגים אליהם בשיאאאא הג'נטלמניות והם חמודים אליהן !
    אבל כן, רוב הבנים הם ילדותיים בגילאים האלה, אבל שלא תחשוב שמגיל 16 זהוו הבנים נהיים בוגרים כי זה לא נכון בגרוש..
    בנים אף פעם לא מתבגרים . וסליחה אם אני מעליבה - זאת לא הכוונה שלי חח
    ובקשר לעניין הפוזה -כן .אני יודעת שהוא פווזאיסט /=
    ותודה =]
    חחחחח תני לי להתלהב שאני בן 16 אבל בדוגרי סתם... חיים תחיים חברה פה חברה שם למי אכפת העיקר שנהנהים אבל אני מקפיד שלא לפגוע בשום ילדההה בגלל זה אני מרגיש טוב אם עצמי
    לדעתי אהבה בגילאים שלנו זה רק במוח תנסי לחשוב שאת בכלל לא אוהבת אותו תני צאנס לילדים אחרים שמתחילים איתך ווואלה יהיה טוב באמתתת

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,684 | הודעות: 8,151,266 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect