קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

אהבה זה כואב =\

no se
    אורח

ברירת מחדל אהבה זה כואב =\

כמה שפוגעים בך אתה עדיין אוהב =\ נפלתי על הבן אדם שהיה הכי חסר אכפתיות כלפיי ועשה הכול בשביל עצמו ועדיין אני כ"כ אוהבת אותו...ועכשיו עברו לי רגשות חרטה שאני מכפישה את השם שלו =\ למרות שהוא כ"כ פגע בי ועדיין ממשיך לפגוע בי =\

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

תזרקי אותו, תמשיכי הלאה.
    יש הרבה דגים בים, נפלת על אחד חרא. ממשיכים הלאה.
    מקווה שתמצאי מישהו יותר טוב.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

אנשים כאלו לא מגיע שירצו אותם ויאהבו אותם בכלל.
    את בעצמך אומרת שהוא חתיכת חרא. תתגברי על היצרים שלך.
    תחשבי, כמה פעמים נפגעת ולמה את לא רוצה להיפגע שוב.
    איך שקרטר אמר, יש הרבה דגים בים. בטוח יותר מדגיגות.
    תתגברי, תעסיקי את עצמך בדברים אחרים במקום לחשוב עליו.
    תלכי עם בנים אחרים, תסתלבטי, תפלרטטי, הוא יצא לך מהראש מתישהו.

no se
    אורח

מקווה שאני אצליח..הבעיה שבאמת חשבתי שהוא האחד ורציתי כ"כ שהוא יהיה האחד =\

no se
    אורח

נמאס ליייייייייייייייייי...לפחות אפשר להתפרק בהודעה שאני כתבתי ...נמאס לי ממנו...שמישהו יציל אותי....
    אני כ"כ אוהבת אותו והוא פשוט ממשיך לפגוע בי =\...לא משנה מה הוא לא יכול להשתנות אפילו אם נראה לו שכן...הוא גורם לי להתפרק כל פעם מחדש...שולח לי אימיילים בלי סוף וכותב רוב הזמן רק דברים רעים...איך בן אדם אחד יכול להפיק כ"כ הרבה מחשבות רעות בגל רגע נתון...ועוד על מישהו שכ"כ אוהב אותו ורוצה רק בטובתו...למען השם ועוד אחרי שהוא העביר אותי כ"כ הרבה סבל עדיין השתדלתי להתייחס אליו טוב ואתמול התקשרתי אליו כי כ"כ דאגתי לו ..למרות הכול עדיין יש אהבה כזאת עצומה...ה' בבקשה תגאל אותי מהייסורים שלי...אין כבר כוח להתמודד עם זה...למה הכול חייב להיות כ"כ קשה למה =\

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

מה זאת אומרת שולח לך אימיילים רעים? הוא שולח איימיל עם קקלות?

משהו אחד מעניין אותי
    הוא פוגע בך בכוונה או בלי לשים לב?

no se
    אורח

בעבר הוא שיקר לי די הרבה (די הרבה זה ממש בלשון המעטה) ומאז שהוא התוודה על השקרים שלו הוא התחיל לחשוב מחשבות כאלה מפגרות שלא מהעולם הזה...וכל האימיילים שלו מכילים חלק מהדברים שהוא שיקר בעבר וחלק מהמחשבות הממש ממש מפגרות שלו...הוא מצד אחד לא מרפה ממני ומצד שני הוא עדיין ממשיך לפגוע בי למרות שבת'כלס הוא לא ממש אוהב אותי..
    אפשר לומר שהוא פוגע בכוונה כי הוא יכול לעצור את המחשבות האלה שלו אבל הוא פשוט ממשיך בשלו...ממשיך לתת למחשבות שלו חופש ללכת למקומות הכי פוגעים..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

וואו את חייבת לשלוח אותו לעזאזל וכמה שיותר מהר.
    מאמי אני מצטער אבל את לא רואה שהוא צוחק עלייך?!
    תעיפו לו סטירה כבר, תגידי לו לעוף לך מהחיים, תעשי משהו!
    לפי מה שאני רואה הוא כולו ילד מסכן חסר חיים.
    תרפי ממנו.

no se
    אורח

הלוואי שזה היה כ"כ פשוט...שנה שלמה היינו יחד..מתוך זה חצי שנה היינו דבוקים אחד לתחת של השני ונתתי הכול בשבילו...היו פעמים (לצערי הרב) ששמתי אותו בעדיפות ראשונה על המשפחה שלי כי באמת חשבתי שהוא האחד...ובאמת שמשעמם לו בחיים והוא לא מרפה ממני מהסיבות הלא נכונות (למרות שהוא טוען שיש אהבה רק צריך לטפח אותה..)....עשיתי באמת הרבה דברים בשבילו..כשהפריע לו שאני אדבר עם בנים באינטרנט..הפסקתי לדבר איתם..כשהתחילו איתי ברחוב ניסיתי כמה שיותר להתעלם (למרות שבאופי שלי קשה לי להתעלם מאנשים)...שיניתי בי הכול כדי שיתאים לו והוא עשה כלום בשבילי =\...לקח לי שנה מהחיים שלי ואני עדיין כ"כ אוהבת אותו..ועדיין כ"כ רוצה שהמצב בינינו יהיה בסדר =\...

no se
    אורח

אני עוד ממשיכה להיזהר בשבילו בקטע של הקנאה שלו...כ"כ נזהרת ואומרת לו כל דבר למרות שנפרדנו...אני אבודה =\

את לא עבודה זה כולה חבר, את תעברי גם את זה .. זה שטויות פשוט תשכחי מזה דלגי על זה.. ואם את בכל זאת רוצה בקשר תדברי איתו על זה ותנסי לתקן את הקשר .. אם לא ילך.. אז לא בכוח.. תרפי ומצאי כבר מישהו אחר בעתיד..

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

no se
    אורח

עם המצב שלנו אי אפשר לתקן את הקשר..לא משנה מה הוא מנסה לעשות בשביל לתקן הוא תמיד הורס שוב...מקווה שיהיה איזשהו נס שהכול יהיה בסדר...

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

ציטוט נכתב במקור על ידי no se צפיה בהודעה
    הלוואי שזה היה כ"כ פשוט...שנה שלמה היינו יחד..מתוך זה חצי שנה היינו דבוקים אחד לתחת של השני ונתתי הכול בשבילו...היו פעמים (לצערי הרב) ששמתי אותו בעדיפות ראשונה על המשפחה שלי כי באמת חשבתי שהוא האחד...ובאמת שמשעמם לו בחיים והוא לא מרפה ממני מהסיבות הלא נכונות (למרות שהוא טוען שיש אהבה רק צריך לטפח אותה..)....עשיתי באמת הרבה דברים בשבילו..כשהפריע לו שאני אדבר עם בנים באינטרנט..הפסקתי לדבר איתם..כשהתחילו איתי ברחוב ניסיתי כמה שיותר להתעלם (למרות שבאופי שלי קשה לי להתעלם מאנשים)...שיניתי בי הכול כדי שיתאים לו והוא עשה כלום בשבילי =\...לקח לי שנה מהחיים שלי ואני עדיין כ"כ אוהבת אותו..ועדיין כ"כ רוצה שהמצב בינינו יהיה בסדר =\...

אז הייתם שנה שלמה יחד אז מהה?.
    תשלימי עם זה שהוא לא ה"אחד" ואין כזה דבר עכשיו הוא חרא והוא לא שווה אותך כנראה ומייי הוא בכלל שהוא יצליח לפגוע בך
    אז נכון קשה לך אבל תמחקי אותו מהחיים שלך הוא כבר יקבל את מה שמגיע לו גם אם זה לא יהיה ממך
    אבל תפסיקי להשפיל את עצמך ואל תדברי איתו בכלל
    מיי הואאא
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

no se
    אורח

חחח קודם כל תודה על התגובה ודבר שני, זה קצת קשה..אני מטבעי קשה לי להתאכזר לבן אדם אז אפילו אם הכי יפגעו בי בעולם עדיין יהיה לי צד שאכפת מהם...ובמיוחד שזה מישהו שמהפעם הראשונה שחשבתי עליו אהבתי אותו...בעע ועוד זו אהבה ראשונה למען השם =\

אף פעם לא הבנתי בנות שנשארות בקשר עם בחורים שדורכים להן על הראש.תעיפי אותו מהחיים שלך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,784 | הודעות: 8,198,377 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect