כן, כן ב2.4.2006 זה יוצא לדרך, רסלמניה 22 בפתח!!!
הקרבות שנקבעו לרסלמניה 22:
טריפל אייץ' נגד ג'ון סינה - על האליפות של הWWE
קורט אנגל נגד רנדי אורטון נגד ריי מסטיריו - על אליפות העולם במשקל כבד
רוב ואן דאם, שלטון בנג'מין, וריק פלייר נגד שלושה מתאבקים מסמקדאון - בקרב מוני אין דה בנק, קרב סולמות
מר מקמהן נגד שון מייקלס - קרב רגיל
אדג' נגד מיק פולי - בקרב הארדקור(קרב בלי חוקים)
כריס בנואה נגד ג' בי אל - קרב על אליפות ארה"ב
קרליטו וכריס מאסטרס נגד ביג שואו וקיין - בקרב על אליפות הזוגות העולמית
קרבות שלדעתי יוכרזו בהמשך:
בוקר טי נגד בוגי-מן - בגלל הפיוד בשבועות האחרונים שנוצר בין השניים
פיט פינלי נגד בוב לאשלי - גם בגלל פיוד שנוצר בשבועות האחרונים בין השניים
טריש סטארטרוס נגד מיקי ג'יימס - על האליפות הנשים
גרגורי האלמס נגד מתאבק מסויים - בקרב על האליפות של משקל קל
אמ.אן.אם נגד זוג מסויים - בקרב על אליפות הזוגות
טדי לונג יודיע בסמקדאון הקרוב על שלושה מתאבקים שיתחרו על דה מוני אין דה בנק
ראו וסמקדאון:
מבחינת ראו לפי דעתי כמעט כל האליפויות כבר נלקחו לרסלמניה... חוץ מהאליפות הבין יבשתית שלא תוגן, נשאר רק להכריז על אליפות הנשים. לפי דעתי אליפות הנשים תתקיים בין טריש למיקי או אפילו תתקיים בין טריש לבין מיקי לבין מישל... מי שתיקח כמובן היא טריש...
מבחינת סמקדאון נשארו האליפויות של משקל קל ואליפות הזוגות ושלושת המתמודדים שיתאבקו על דה מוני אין דה בנק. מבחינת התואר על אליפות במשקל קל יש כמה מתמודדים... אז או שיהיה שוב פעם באטל רויאל בין כמה מתמודדים, או שיהיה בן אדם אחד ששמו קיד קאש(לפי דעתי כמובן) שיתחרה על האליפות מול גרגורי האלמס. תואר אליפות הזוגות כמעט 90% שיתחלף כי אני חושב שלא רק לי אלא לכל העולם נמאס כבר שאם.אן.אם עדיין אלופי הזוגות של סמקדאון... מי שיתחרה נגדם לפי דעתי הם פול לונדון וקנדריק... נקווה שזה מה שיהיה ויהיו לנו גם אלופי זוגות חדשים. לגבי שלושת המתמודדים שיתחרו על דה מוני אין דה בנק... אחד מהם בטוח יהיה מאט הרדי... השניים האחרים לפי דעתי יהיו או אורלנדו ג'ורדן ופול לונדון... למה אני חושב ככה... בגלל שהם המתאבקים הכי ראויים והכי מתאימים למשימה הזו... בקיצור צריך לחכות לסמקדאון ולראות את כל המתרחש...
התוצאות שלפי דעתי יהיו לגבי כל הקרבות שנקבעו עד עכשיו לרסלמניה 22:
הקרב הראשון של טריפל אייץ' נגד סינה לפי דעתי כולם יודעים וזה די ברור שאייץ' יקח את האליפות של הWWE, גם חוץ מזה יש כבר פוסטר של אייץ' מופיע בבקלאש... וזהו גם ספוליר לקרב שלפי דעתי יהיה בין אייץ' לבין סינה בקרב חוזר על אליפות הWWE...
הקרב השני של אנגל נגד אורטון נגד מסטיריו לפי דעתי יהיה הוא שרנדי יקח... בעיקרון כולם יודעים שאנגל כבר לא יהיה אלוף והמאבק יהיה בין מסטיריו ואורטון... עכשיו זה תלוי המון בכותבים של הWWE האם הם יחליטו לתת בפעם הראשונה לתת לריי את האליפות במשקל כבד שיותר כבדה ממנו בגלל אדי גררו, או לתת לרנדי אורטון מומנטום אדיר! זה יהיה מאוד מעניין לראות מה יהיה בסופו של דבר...
הקרב השלישי כרגע לא נגיב בגלל שחסר את מתאבקי סמקדאון, לכן אני יגיב לאחר התוכנית שבה יודיעו מי יהיו המתאבקים...
הקרב הרביעי מקמהן נגד מייקלס מאוד לא ידוע... אבל דעתי היא שמייקלס יקח... אי אפשר לדעת בגלל ששין תמיד יהיה בסביבה כשאבא שלו יצטרך אותו...
הקרב החמישי של אדג ופולי הוא שאדג' יקח... כמובן כמו שכולם יודעים פולי הוא חבר טוב של אדג' והוא ירצה לתת לו הרבה את הפוש הזה שאדג' צריך, כי פולי כבר גמר את הקריירה שלו...
הקרב השישי של בנואה וג'י בי אל... דווקא לעומת כולם שחושבים שבנואה יקח דווקא אני חושב שג'י בי אל יפתיע בגלל סיבה אחת שג'י בי אל כבר חייב לקבל משהו לאחר המון זמן... ובנואה ירצה להתמודד על האליפות של משקל כבד בעתיד ככה לפי דעתי שג'י בי אל יקח...
והקרב האחרון של קרליטו ומאסטרס נגד שואו וקיין ברור שיהיו אלופי זוגות חדשים! הקטע הוא האם הכותבים יצרו קרב בין שואו לקיין שזה יהיה מאוד מאוד מעניין...! שווה לחכות...
לסיכום לפי דעתי הולכת להיות רסלמניה 22 ענקית, וממש אדירה!!! גם שיתמודדו כמעט על כל האליפויות, יהיה קרבות מאוד מהנים ומעניינים לראות...! צפוי לWWE לפי הערכתי רייטינג אדיר ומי יודע מה וינס יתכנן לנו, כבר נפוצו שמועות שאוסטין והוגן רוצים לשוב ולהתאבק... עובדה שאוסטין ישתתף ביום שבת בPPV החדש של הWWE, וכבר הוגן רמז ברדיו שוינס לא הציע לו כלום, לכן אני חושב שצפויים לנו עוד הרבה הפתעות....
טוב עד כאן הטור שלי להיום, קרדיט לbackdoorman שלקחתי ממנו את הרעיון שהוא מelsf...
מה דעתכם? אני רוצה הרבה תגובות!!!![]()

ציטוט ההודעה