הגעתם לטור האישי שלי על רסלמניה 22, כל הביקורות, כל התגובות פה...
כל מאמר יסתכם בסופו של דבר בנק' שבין 1 ל10...
אליפות הזוגות:
לפי דעתי הקרב היה מאוד חלש, קצר, ומשעמם... כמו שכולם יודעים כל הזמן דיברו על הפיוד הענקי שיווצרבין ביג שואו
לבין קיין, אך כמו שכולם יודעים זה לא קרה... הקרב כמו שכולם ראו אני מניח היה מאוד קצר, וסיום רגיל בלי הפתעות כאשר קיין נתן לקרליטו צ'וק סלאם ואלופי הזוגות למעשה גם נשארו אלופי הזוגות... עכשיו השאלה היא למה בעצם עשו את הקרב הזה עם בעצם למחרת בראו בא זוג חדש מיחידת ספיריט ולקח את האליפות... כאילו זה ממש טיפשי... הצד החיובי בכל זה שקרליטו הופך להיות פייס..!!!
ציון: 5
מאני אין דה בנק:
קרב עם המון אקשן, וקצב מהיר... הקרב התחיל עם בוב לאשלי שנכנס ופשוט כיסח לכולם את הצורה כמו שאומרים... לאחר מכן כל אחד ניסה לקחת את העניינים, אבל בעצם לא היה משהו מיוחד עד ששלטון קפץ על כולם מהסולם, זה היה קטע מעולה... זה המשיך כשפלייר פונה באלונקה אחרי שהרדי עשה לו סופלקס מהסולם, חבל שזה היה די פתטי... לסיום רוב ואן דאם נותן פרוג ספלאש מהסולם על פינאלי... נכון כרגע תיארתי את התרגילים הכי בולטים שהיו... הבטיחו תרגילים הרבה יותר מסובכים ושכל אחד יבצע את הפינשיר שלו מהסולם, אבל כנראה שהWWE מעדיפים פשוט לא לתת לאף אחד להפצע... הקרב היה נחמד מאוד, חבל שהסיום לפי דעתי היה די מגעיל... אני ציפיתי לראות באמת משהו מרתק ושהם לא יפלו מהסולם, זה היה כבר ידוע, וממש לא מקורי.... חבל שהWWE ממשיכים לשגות בזה... לפחות RVD כמו שכולנו יודעים יצא מכל זה מרוויח, ובעצם זה אומר שהוא ימשיך להתאבק עוד הרבה זמן, ואני חושב כמו כולם שעוד מעט גם יהיה לנו מישהו ברמה שיקח את אליפות הWWE בכבוד, ואם לא אז את אליפות במשקל כבד...
ציון: 8
אליפות ארה"ב:
בלי הרבה דיבורים על הקרב הזה, כי גם ככה הפיוד בין כריס בנואה לבין ג'י בי' אל נבנה באופן רשלני... אני ציפיתי זאת מראש שג'י בי אל יקח את האליפות מסיבה אחת פשוטה כמו כולם שמעו כריס בנואה יעבור לראו, אבל לאחר שראיתי שאורטון מושעה ל60 יום כנראה שבנואה הולך להיות חזק מאודבעניין אליפות העולם במשקל כבד... הסיום של הקרב היה פנטסטי אהבתי לראות שג'י בי אל שוב פעם מרמה ובעצם גם מה שנותן לו ניצחון... מתאים לו להיות היל...!!!
ציון: 7
אדג' נגד מיק פולי:
זה חברים היה אחד הקרבות היותר טובים שראיתי בכל הזמנים... פשוט קרב ענק, מה שהיה חבל שכולם ידעו את התוצאה מראש... הפיוד נבנה באופן מצויין, והקרב בכלל מה אפשר להגיד... פשוט אי אפשר לתאר... הכול התחיל עם אדג' שנתן ספייר לכיוונו של פולי, ולפתע כל היד שלו דם... יואו ענקי פשוט... פולי מתחיל להכות את אדג' עם חוט תיל שנמצא בבטנו ופשוט מתחיל להשתלט על הקרב... כמובן מי אם לא ליטה בא להציל את אדג'.... לאחר מכן הכול כבר התחיל להיות בקטע של קצב מהיר וחזק... אדג' התחיל להכות את פולי במחבט קשור בחוט תיל במכות נמרצות לגופו ובמיוחד לראשו... אחר - כך הוא לוקח נעצים!!! שזה היה לפי דעתי הקטע פשוט מדהים... גם מצחיק, וגם יפה מבחינת ראייה... למה... בגלל שפתאום רואים את אדג' עם כולו נעצים בגב, ומצד אחד אתה אומר הוא נראה כמו פיצוציה בגב, ומצד שני יואו איזה כאבים בטח כמה הוא סובל... פולי שניצל את זה הוציא את מר.סוקו ופשוט עם חוט תיל סביב הבובה הוא הכניס אותו לתוך הפה של אדג' וליטה חחח פשוט מדהים, גם הוא לא שכח לאדג' הקטע עם המחבט בייסבול ופשוט מה שאג' עשה לפולי, מיק החזיר באותה מידה ואפילו קצת יותר... לבסוף פולי מחליט לשים חומר הדלקה על שולחן כדי לשרוף את אדג', אבל כמו שציינו ליטה בסביבה כאשר היא חובטת בו... היא שורפת את שולחן, אדג' נותן לו ספייר ומצמיד... קטע ענק אבל סיומת די עלובה... כאילו לפחות שהוא היה נשרף עוד קצת יותר אמיתי... חבל שהם ישר כיבו את האש... קרב מדהים לפי דעתי... פשוט אחד היפים שראיתי, ובעצם הוא עשה את רסלמניה 22....
ציון: 10
בוקר טי נגד בוגימן:
אין מה להגיד... גועל נפש.. פיוד לא מתוכנן, קרב בכלל לא יפה... בקיצור לא אהבתי...
ציון: 1
אליפות הנשים:
פיוד מצויין, איך שהיא מאוהבת בה והכול פשוט מדהים, הקהל עצמו חשב שזה מדליק, תוצאה די ברורה... אי אפשר להמשיך להיות אלופה במשך שנה... מגיע למיקי להיות אלופה, אבל כמו שכולם יודעים טריש תחזור במהרה...
ציון: 8
טייקר נגד הנרי:
תוצאה ברורה של 14-0... קרב מאוד משעמם... דווקא בעניין הפיוד היה בסדר גמור... סיום עלוב... אבל מה שאהבתי שהקברן הרים את הנרי כמעט " בלי להתאמץ"... לתרגיל הסיום שלו טומבסטון.... לגבי שמועה על הקברן כמו שכולם יודעים כ80 אחוזים מראים שהקברן הולך להיות בראו, וכנראה שהולך להיות להיות לו פיוד או נגד אדג' או מול שון מייקלס, לפי דעתי מצויין... פשוט יהיה אחד הדברים הטובים...
ציון: 4
קרב פלייבוי:
עלוב ביותר... גם לא הראו כלום מבחינה פיזית שאותי זה ממש אייש... קצר במיוחד, לא מובנה טוב... אין הרבה על מה לדבר...
ציון: 3
שון מייקלס נגד וינס מקמהן:
אווו הגענו לקרב אחד הטובים... למרות שאמרתי שאדג' ופולי היה הקרב הכי טוב נכון אני עדיין עומד בדעתי, אבל עוד קרב שהציל את רסלמניה זה היה הקרב הזה... פיוד ענקקק..... פשוט כל הכבוד לכותבי הWWE על הפיוד במצויין שיצרו בין מייקלס לבין מקמהן... קרב מושלם.... והמון הומור... זה התחיל כשוינס נראה כמו האיש הכי חזק בעולם אנשים הוא בין 50+ ויש לו גוף כמו של איש בן 20(למשל: כריס מאסטרס).... מדהים... מייקלס נכנס לעניינים כשהוא תוקע לוינס שלט עם התמונה שלו בראש... אחר - כך יחידת ספיריט מגיעה ומחסלת את מייקלס אני צחקתי מזה המון... איך עם רוקדים ומשתגעים אני אוהב אותם... מייקלס כמובן שבר להם את הפרצוף... אחר - כך הוא התכונן לסוויט קיק מיוזיק עד ששין מקמהן הגיע כדי לסיים עם הסיפור... וינס השתעשע כשהוא מוריד את המכנס כדי לתת למייקלס לנשק לו את התחת, אבל כמו שכולם ראו מייקלס פשוט צחק עליהם בענק... איך שין נתן לאבא שלו נשקיה בתחת אני לא מבין חולי נפש... אחר כך מייקלס התעלל גם בשין מקמהן ם מקל כאשר הוא קושר אותו באיזקים.. מייקלס התחיל לחכות את שין נקרעתי מצחוק... איזה ענק המתאבק הזה... ולבסוף הקטע המדהים ביותר שאני ראיתי... מייקלס קופץ על וינס מסולם של שתי קומות... אני יודע כמה... ופשוט ענק... אלבוא דרופ על חבית שהייתה בתוך גופו של וינס... אגב מי שלא הבין זה רק כדי להגן עליו... תתארו לכם עם הוא היה קופץ עליו בלי כלום... וינס היה מאושפז... לסיום מייקלס נתן סוויט קיק מיוזיק... לסיום אני יגיד שממש גרוע שנתנו קרב האנדקפ על מייקלס בבקלאש, כבר טחנו שכל מספיק... כנראה שוינס רוצה להראות חזק וגם בנו בציבור הרחב... הימור שלי האנדקפ יזכה בשביל פופלאריות של וינס...
ציון: 10
קרב משלוש על אליפות העולם במשקל כבד:
אין מה להגיד בושה וחרפה לWWE, נתנו ניצחון מגעיל ולא ראוי לריי מסטיריו, ואני מזדהה עם אורטון על ההשעיה של ה60 יום... לא אהבתי את זה בכלל... קרב נחמד.. אבל ניצחון מגעיל עם 619 מאוד אופייני וצפוי... חבל, חבל מאוד שהWWE לא רוצים להתקדם... אם כל הכבוד לריי מסטיריו מתאים לו להיות אלוף במשקל קל חד וחלק לא במשקל כבד...
ציון: 6
קרב על אליפות הWWE:
אם ליכלכתי על הקרב של האליפות העולם, מה אני יגיד על זה.... כותבי הWWE אתם חלטורה כמו שרון קופמן אומר.. אתם בושה לארה"ב... גועל נפש... תיכנון פיוד איום ונורא... בשביל מה היה את דה קינג אוף דה רינג... בשביל היופי אני לא מבין... אם כבר עשיתם את זה תיתנו לטריפל אייץ' לקחת את האליפות... והסיום של הקרב... יואווו השתגעתי... איך יכול להיות שטריפל אייץ' 1 ס"מ מהחבלים ולא מושיט את היד... איזו בושה... בקיצור גועל נפש אחד גדול עליכם... סינה אתה אחד האנשים הגרועים ביותר שראיתי, ונקווה כשתהפוך להיל סוף סוף תהיה משהו מיוחד... לגבי הקרב בבקלאש יהיה יפה אך ורק עם יתנו לטריפל אייץ' או לאדג' לקחת את האליפות בלבד, אם יתנו לסינה אני מציע לWWE לפרוש לדוקים.... לסיכום אני מהמר שיתנו לאייץ' לקחת את האליפות כמו בפוסטר הרשמי של באקלאש...
ציון: 6
ממוצע האירוע: 6.8
קרב הערב לדעתי: מיק פולי מול אדג'
זהו עכשיו תורכם להגיב, השקעתי המון, קרדיט לelsf על הרעיון, קדימה הרבה תגובות!!!

ציטוט ההודעה