גם באנגלית?![]()
גם באנגלית?![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
|
|
לא
GOD,זה לא שמו,זה תואר כינוי באנגלית לאל מבחינתם
אנחנו לא מכירים בזה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
זה בדיוק כמו להגיד "אל" :\
למרות ש ראיתי שיש כאלה רושמים G'd כדי לא לרשום God
אבל בזה אני לא בטוח :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
OMG
אני בכלל חושב אם אני כותב את שמו של האל בפורום זה לא נחשב שימוש שם האל לשווא. רק אם אתה נשבע בו או משהו כזה. להיפך, לדעתי אם משתמשים בשם האל זה רק מאדיר את שמו.
כן אבל אור אנחנו לא יהודים אז אסור לנו בכלל הזכיר אותו
God loves to tease
ומדוע אנחנו לא יהודים אלון?
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
חחח הוא התבלבל.
ולהגיד ך תאמת לפני יומיים ככה שלושה בול חשבתי על אותו דבר...
לא יודע פשוט אל תגיד כי אי ידיעה לא פותרת מעונש ... אז עזוב אל תרשום ככה וזהו
אתה אולי כןנכתב במקור על ידי A-41
אבל אני חילוני
אז יש חרדים שמחשיבים אותי גוי
God loves to tease
קודם כל אין אם זה כל בעיה .
שנית - לאור !
מי שאמר לך שאתה מוחשב כגוי הוא עצמו לא יכול להחשב כיהודי , אף אחד לא יכול להגיד למישהו אם הוא צדיק או לא ,
אם הוא יהודי או לא , או הוא שומר תורה או לא , אלא אם כן הוא מסיט וזה משהו אחר .
אור אם מישהו אמר לך שאתה לא יהודי תדע לך שאותו אדם אין לו בכלל ידע בנושא אפילו אם הוא מוחשב כ"גדול"
אני אתן לך משפט שאולי יבהיר את זה :
הבעש"ט : "הלוואי והייתי אוהב את היהודי הצדיק ביותר כמו שה' אוהב את היהודי הרשע ביותר"
אני חושב שהמשפט מבהיר את עצמו .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אז אבי מה זה בעצם אומר שאלוהים אוהב את הרשעים ואתם החוטאים??? אז למה בעצם כל אלה שמאמינים בו הם לא חוטאים בכוונה כדי שהוא יואב אותם יותר???
לא עדן מה הקשר
זה אומר שה' אוהב את כל היהודים אהבה גדולה מאוד, גם את היהודי החוטא, אבל זה לא אומר שהוא אוהב את היהודי החוטא יותר מאשר את היהודי הצדיק.
זה אומר שהאהבה שה' נותן לכל יהודי היא ענקית ובלי הכללה של דתי דוס, שומר מצוות או חילוני
כמו שאוהב את הרשע ביותר וכל שכן את הצדיק ביותרנכתב במקור על ידי HaToReF
![]()
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אתם יודעים עוד משו מוגזם?במשחקים הרבה אומרים OM_G..ויש שם F..לא רוצה לכתוב את זה בשלמות בפורום הזה אבל ככה זה..אתם בטח מבינים מזה הF הזאת וכולם יודעים מזה OMG חח
אף פעם לא ראיתי את זה .. :\
אבל בכל מקרה זה באמת דפוק :|
אתה מוזמן להגיד אלוקים .
בלעז ובשפות הגויים החוקים אינם תקפים .