נכתב במקור על ידי
Desire
טוב כולם קטלו אותי שנה שעברה מאוהדי מכבי ת"א(tip tip, itay the man)שבית"ר בחיים לא תיקח אליפות,
אם הכסף בלי הכסף, לא תיקח, והכי חשוב גם לא תנצח את מכבי השנה.. אז הנה לכם הוכחתי לכם שאכלתם אותה..
כמה שרבתי איתך איתי שנה שעברה וזה היה המון.. אתה טעית, ההוכחה עלייך, שאתה צריך להגיד שאני צדקתי,
גם ניצחנו אותכם השנה, ווגם בית"ר לקחה אליפות..
עכשיו לכל אוהדי הבועל שקטלו אותי(Carter,Fred,Solid Snake) אמרתם בית"ר לא תיקח, ירדתם עליהם במשך
כל השנה על אירופה שמע אירופה, שאתם קבוצה טובה יותר, שאתם ככה ואתם ככה.. אז הנה ההוכחה שבית"ר קבוצה
טובה יותר.. ניצחה את הבועל ב10 שחקנים בבית, הוציאה תיקו מול הבועל ב10 שחקנים בחוץ, מה עוד אפשר להגיד..
טעיתם - צדקתם, נכון Fred?..
לכל אוהדי מכבי חיפה חוץ מSkylner כולכם קטלתם את בית"ר, אמרתם בית"ר קבוצה עלובה, לא תיקח אליפות, בחיים לא
ננצח אותכם בבית, והכול טעיתם... גם אכלתם בראש כל השנה, גם בית"ר לקחה אליפות, רואים מי הקבוצה הטובה ביותר
גם בגביע המדינה.. לא הצלחתם לנצח את בית"ר עם אוהדים סוסים, אהבתי, ניצחתם בפנדלים שמבחינתי זה ניצחון זה ברור,
אבל בכדורגל פשוט לא, חיפה לא הצליחה לגבור על בית"ר השנה, זה מראה כמה שבית"ר יותר טובה..
עכשיו כולם פה יגידו זה לא נכון, ובית"ר עלובה, ובית"ר משחקת לא טוב, מנצחת דקות 90, ובעזרת שופטים הרי ידוע לכם
שכל זה תירוצים.. זה פשוט שנאה כלפי קבוצה שלוקחת אליפות, ש9 שנים לא לקחה, והחזירה את הגאווה שלה ואת הגאווה
של העיר ירושלים, שנה הבאה תירשמו את זה ואני מתחייב, בית"ר תהיה בשלבי הבתים של ליגת אלופות, תירשמו מצידי..
ואגב יש עוד קטע קטן שאני רוצה להזכיר.. כולם דיברו על הפער שבית"ר הייתה צריכה לעשות(20) הפרש, או בכלל הפרש
די גדול, אז הנה 7 הפרש, ויש עוד 5-6 מחזורים כדי להגדיל את הפער... עכשיו תבינו כל זה קורה בשנה עמוסה של בית"ר,
עם לחצים מטורפים, עם מאמן שהתחלף בתחילת שנה, סקאוט רמאי שהתחלף, עם הנהלה מחורבנת שהתחלפה, וכל זה
בית"ר לקחה אליפות, עם פער בנתיים של 7 נקודות, אז אל תגידו בית"ר ככה ובית"ר ככה, כל הכבוד לבית"ר על זה.. הקבוצה
חדשה, בנויה מהשנה הזאת חדשה לגמרי, שנה הבאה כבר יהיה יותר ניסיון, רכשים של זרים יותר טובים, ואז נראה תצוגה
יותר טובה ממה שאנחנו רואים השנה, למרות שהשנה יש לבית"ר את הכדורגל הטוב ביותר לדעתי..
אז שלום לכם פורום כדורגל, טעיתם כולכם, ולא אכפת לי עכשיו מה תירשמו, אני יודע שכל אוהדי בית"ר ואני עצמי גאב בקבוצה
הזו, ושיש לה עוד עתיד מזהיר מאוד בעולם הכדורגל ההישראלי, שבת שלום :]