איך אני עושה שיהיו לי ריבועים בבטן?? תמליצו לי על תרגילים, וכמה לעשות...תודה לכל מי שעוזר לי!
איך אני עושה שיהיו לי ריבועים בבטן?? תמליצו לי על תרגילים, וכמה לעשות...תודה לכל מי שעוזר לי!
|
|
אחי תהיה יותר ספציפי מה המצב שלך (משקל, איזה פעילות אתה עושה, תזונה כל הפרמטרים האלה..)
להוריד אחוזי שומן לעשות תרגילי בטן תחתונה עליונה ואם אחוזי שומן מעל ל12-13 לעשות אירובי
אחוזי שומן [לאכול נכון !!!], עבודה , השקעה ויהיה לך .
פעם אחרונה שאני משנה לך את הכותרת .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לא תמיד להוריד אחוזי שומן זאת הדרך הנכונה, תאמין או לא
אם אתה שחיף (מתחת ל10% שומן) אל תנסה להוריד תאכל מה שאתה רוצה זה לא יזיק ותעשה הרבה כפיפות בטן, לשחות לא מזיק, ובחדר כושר יש לך כזה שרטוט של הגוף על כל מכשיר ואם הבטן באדום שם אז זה טוב לך. עד שתעשה שרירות בכמות טובה יעבור הרבה זמן... אבל אל תתיאש!
אחי אם אתה רזה תעשה כל יום כפיפות בטן גם אלכסונים גם אופניים, גם תרגילי גמישות לעצב את זה...
אם יש לך שומן קודם תוריד תכרס(ע"י תרגילים ארוביים כמו ריצות, אופניים ועוד).
טוב, תודה לכולם! ואני בן 13 וחצי, שוקל 42 בערך, יש לי יחסית הרבה שומן, למרות שאני לא "שמן"..בכל מקרה, תודה שעזרתם..אפשר לנעול..
מאיפה אתה יודע שיש לך יחסית הרבה שומן? מה הגבוה שלך?נכתב במקור על ידי Manu
אם כבר הוא פתח את הפוסט אני לא רוצה להספים , כנ"ל אותה שאלה אלי , אם אני עושה שריר רואים טיפה בולט כאילו מתחיל לצאת קוביות , אבל חסר עוד קצת...
אני בן 16 ו8 חודשים ככה , משקל 65 גובה 1.73 ... אני צריך להרזות עוד ? כי מבחינת לעבוד על הבטן זה לא שאני לא עובד אני כל כמה שעות עושה כמה סטים...ועדיין זה לא כזה בולט בקושי רואים אם אני לא מפעיל שריר...
אתה לא צריך להרזות, אתה צריך להוריד באחוזי שומן, אני יסביר לך בכיתה :]
מי שרוצה יש פה מדריך כזה ל-6 תרגילי הבטן הטובים ביותר:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2902559,00.html
מאמר נחמד תודה אחינכתב במקור על ידי tal1991
בעיקרון אומרים שעד 11-12 אחוזי שומן אפשר לראות ריבועים,כאשר יש יותר אחוזי שומן אתה צריך לרדת באחוזי שומן על ידי פעילות ספורטיבית משולבת עם אכילה נכונה-יש תפריטים להורדת אחוזי שומן באתרים שונים וגם אצל דיאטנים שיתאימו לך תפריט אישי למטרות שלך.כשיש לך יותר מ11-12 אחוזי שומן השריר גדל באימונים אבל הוא גדל מתחת לשכבת השומן ולא ניתן לראות אותו.אפשר לבדוק את אחוזי השומן שלך בבדיקה אצל רופא.אני די מתמצא בכל הקשור לאימוני בטן, אם אתה צריך עזרה שלח פרטית ונחליף איסיקיו.נכתב במקור על ידי HLH
נערך לאחרונה על ידי omer19891; 04-10-2006 בשעה 01:49.